- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Rica ederim canım ne demek aynen öyle çok baharat var ama kullanmadıktan sonra doldurmanın da bir anlamı yok haklısınAynen canım bende dökmeli arıyorum daha kullanışlı geliyo banada, Esse'de bir model vardı 8'lı ama oda sayı olarak çok geldi hepsine ne koyacağım diye düşündüm :) bu bernardonunki öğrendğim çok iyi oldu teşekkür ederim canım :)
Teşekkür ederim canım sana da nasip olsun inşallahgüle güle kullan tatlım sahan setin harikaymış.benimde ihtiyacım var aslında ama bisürü tencerem olduRabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsinn
Porland kadınlar günü indiriminden kendime bulduğum yamuklarımYamuk demek ben demek
2 Adet mavi şamdanımız
2 Adet miniş recelliğimiz
1 Adet karafımız
Eki Görüntüle 1444409 Eki Görüntüle 1444412 Eki Görüntüle 1444413
Porlanddan aldım kuzum ikisi 40 TL kadınlar günü indirimindeydi %50 ama hala devam ediyordur eminim porland hep öyle çünkü pembesi kremi beyazı da vardı farklı modelleri deBebeğim şandanlarına bayıldım bende yemek masamın ustune istiyorum ne kadar tanesi ve nereden aldın kuzum
Porlanddan aldım kuzum ikisi 40 TL kadınlar günü indirimindeydi %50 ama hala devam ediyordur eminim porland hep öyle çünkü pembesi kremi beyazı da vardı farklı modelleri de
Anladım kuzum kötü olmuş yaYavrucum baktım internet sitlerinden senin ki 30 tlye çıkmış tanesi ama çk guzel aksesuarlar varmış alacağım buradan birkaç birşey
Teşekkürler Edam daha daha güzelleri senin olsunkuzucum yenı aldıklarında cok guzel guzel gunlerde kullan :)
Yavrucum baktım internet sitlerinden senin ki 30 tlye çıkmış tanesi ama çk guzel aksesuarlar varmış alacağım buradan birkaç birşey
Canım hepsi çok güzeller güle güle kullanınBlender setimizi tamamladım rahatladım içimde yara olmuştu rüyalarıma girmişti artık alamıycam diye
Eki Görüntüle 1469839
Kesme tahtamız , benim gibi tatlı hastasının olmazsa olmazı krema şekilcimiz bizimkisi pembişÇoklu pantolon ve gömlek askılığımız nişanlımınkilere anca böyle birşey gerek
Eki Görüntüle 1469840 Eki Görüntüle 1469841
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Blender setimizi tamamladım rahatladım içimde yara olmuştu rüyalarıma girmişti artık alamıycam diye
Eki Görüntüle 1469839
Kesme tahtamız , benim gibi tatlı hastasının olmazsa olmazı krema şekilcimiz bizimkisi pembişÇoklu pantolon ve gömlek askılığımız nişanlımınkilere anca böyle birşey gerek
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Sağol kuzum benim hepimiz aşkla kullanalımCanım hepsi çok güzeller güle güle kullanın
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsunçok güzeller canım güle güle kullan
Değil mi canım elbet olacak buraya kadar geldik pes etmek yok inşallah inşallah güzel olacakStres yapma herşey oluyor bir şekilde niliiim, çok güzeller güle güle kullan..
Blender setimizi tamamladım rahatladım içimde yara olmuştu rüyalarıma girmişti artık alamıycam diye
Eki Görüntüle 1469839
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Sağol kuzum benim hepimiz aşkla kullanalım
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun
Değil mi canım elbet olacak buraya kadar geldik pes etmek yok inşallah inşallah güzel olacakTeşekkür ederim canımcım hepimiz aşkla kullanalım
Eki Görüntüle 1469839
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Eki Görüntüle 1469839
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Eki Görüntüle 1469839
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?