- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
En iyisi onda philips gel sen beni dinle iyondu galiba yakmıyormuş saçı ben en iyisi hangisi araştırarak aldımyok saç kurutma makinesindede braun düşünüyorum ben ...ohh ne güzel hep ygun fiyatlı almışsın...:)
Çoookkk ciciiiisinizzz.Bir Englishome indiriminden yararlanabildim çok şükür sevgiliokeanoss00 kuzum sayesinde
2 tane yastıklarımız köşemiz için
Eki Görüntüle 1504117 Eki Görüntüle 1504118
2 tane havlumuz biri aynısı birtanesi de açık mavi ama resmini bulamadım
Eki Görüntüle 1504119
Plaj havlum tabi mint yeşilini aldım ama onunda resmi yok şekil görme bakımından ekliyorum
Eki Görüntüle 1504120
Okeanoss seni yerBir Englishome indiriminden yararlanabildim çok şükür sevgiliokeanoss00 kuzum sayesinde
Eki Görüntüle 1504119
Plaj havlum tabi mint yeşilini aldım ama onunda resmi yok şekil görme bakımından ekliyorum
Eki Görüntüle 1504120
Bir Englishome indiriminden yararlanabildim çok şükür sevgiliokeanoss00 kuzum sayesinde
Eki Görüntüle 1504119
Eki Görüntüle 1504120
Teşekkürler boncuğum daha güzelleri sana inşallahÇoookkk ciciiiisinizzz.
Güle güle kullan canıımm :)
Kuzucum bende seni yerimOkeanoss seni yerGüle güle kullan canımcım hepsi harika
Her biri çok güzel kuzummGüzel günlerde kullanın inşallahh
Teşekkürler canım daha güzelleri sana nasip olsunçok güzeller canımm güle güle kullan :))
Sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah gel sanada alalımgüle güle kullan canım kırlentlere bayıldımmm bittiimmm :)
Sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah gel sanada alalım
Anladım canım o zaman belli olduğunda yine böyle modelleri rahatlıkla bulabilirsin eminim rengine göre alırsınay benim daha oturma odam net değil kibi model seçtik ama değişecek sanırım
Anladım canım o zaman belli olduğunda yine böyle modelleri rahatlıkla bulabilirsin eminim rengine göre alırsın
O zaman güzel bir şeye adım attırmış oldum fikir edindin canımaynen eğer değişmezse seçtiğimiz model kendinden desenli yazılı fln olduğu için düz renk alıcam mutlaka hatta senin topikte görünce hemen araştırdım buldum bikaç tane güzel :) kırlent seviorm ben yaaa sıcak bi hava katıyor odaya
ne kadar cici şeyler var burada. musmutlu günlerde kullanmak dileğiyle. ilk konunun açıldığı zaman baya olmuş. bende diyom neden böle sıkıştı benim ki herşeyin çok güzel beğendim ben
Teşekkürler canım Amin inşallah hepimize nasip olsunCanım çok güzeller.mutlu günlerde oturun,sevdicekle bir ömür devam devam edin
Hepsi çok güzel kuzucum aşkla kullanınYeni cicilerimiz geldi ikea turumuzdan
Çalışma masamız
Eki Görüntüle 1516309
Hol aynamız
Eki Görüntüle 1516310
Çalışma odamız ve yatak odamız için aldığımız lambamız
Eki Görüntüle 1516314
Salonumuz için aldığımız lambamız spor birşeyler seçmek istedik köşemiz için
Eki Görüntüle 1516315
Abajurlarımızın başlıkları bir de ayak alınacak bu güzelliklere
Eki Görüntüle 1516316
Salonumuz için vazolarımız gerçi hala nereye koyacağıma karar veremedim her yere yakıştı
Eki Görüntüle 1516317 Eki Görüntüle 1516319
Vazolarımızın içine aldığımız çiçeklerimiz hepsi mor pembe
Eki Görüntüle 1516321 Eki Görüntüle 1516322
Banyo mumlarımız
Eki Görüntüle 1516328
Banyo vazomuz ve çiçeği ikisi de mor
Eki Görüntüle 1516323
Eki Görüntüle 1516329
Sağol kuzucum daha güzeli sana olsun inşallah hepimiz aşkla kullanalımHepsi çok güzel kuzucum aşkla kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?