- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi nehirnil111
-
aşkla kullan hepsini canımBlender setimizi tamamladım rahatladım içimde yara olmuştu rüyalarıma girmişti artık alamıycam diye
Eki Görüntüle 1469839
Kesme tahtamız , benim gibi tatlı hastasının olmazsa olmazı krema şekilcimiz bizimkisi pembişÇoklu pantolon ve gömlek askılığımız nişanlımınkilere anca böyle birşey gerek
Eki Görüntüle 1469840 Eki Görüntüle 1469841
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Sağol kuzum hepimiz aşkla kullanalım
Kuzusu hepsi çok güzel kiiAşkla kullanın
Evet olduğu yere kadar oldukça bütçemizi zorluyoruzEvet pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım, yapamayacaksak veya olmuyorsa öyle olmasın..
Teşekkür ederim canım sende güle güle kullan inşallah memnun kalırızblender setimiz aynı, benimki beyazı :) güle güle kullan canım
Sağol canım daha güzeli senin olsungüle güle kullanın canımm
Teşekkürler Mutellam daha güzelleri senin olsunKuzucum çok güzeller güle güle kullan
Sana nacizane tavsiyem krema torbası alman eğer benim gibi çokça pasta yapıyorsan. Yıllardır bu şırıngamsı şeyden kullanıyorum canımdan bezdim valla
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsunaşkla kullan hepsini canım
Kuzu ben torbalı olandan kullanıyorum evde daha rahat geliyor bana. Çeyizimede o şekilde olandan aldımEvet olduğu yere kadar oldukça bütçemizi zorluyoruz
Teşekkür ederim canım sende güle güle kullan inşallah memnun kalırız
Sağol canım daha güzeli senin olsun
Teşekkürler Mutellam daha güzelleri senin olsunEvde kullanıyorum memnunum sadece çok çabuk doluyor ellerim mahvoluyor torbalı düşündüm de zor olur diye vazgeçtim olmadı ondan da alırım daha sonra zaten ne gerek var diye nişanlımın lafını yedim yeniden alırsam keser beni
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun
Tüh yanlışmı aldım şimdi üzüldüm yaKuzu ben torbalı olandan kullanıyorum evde daha rahat geliyor bana. Çeyizimede o şekilde olandan aldım
hepsi çok güzeller canım güle güle kullan.. blender setinin tam modelini ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim...Blender setimizi tamamladım rahatladım içimde yara olmuştu rüyalarıma girmişti artık alamıycam diye
Eki Görüntüle 1469839
Kesme tahtamız , benim gibi tatlı hastasının olmazsa olmazı krema şekilcimiz bizimkisi pembişÇoklu pantolon ve gömlek askılığımız nişanlımınkilere anca böyle birşey gerek
Eki Görüntüle 1469840 Eki Görüntüle 1469841
Eki Görüntüle 1469844
Eki Görüntüle 1469845
Canım Braun MQ735 modeli hepsiburadadan 199,00 TL ye düşmüştühepsi çok güzeller canım güle güle kullan.. blender setinin tam modelini ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim...
ben nedense güvenemiyorum böyle parçaları netten almaya:/geldimi denedin mi hiç ? paketleme filan nasıldı?Canım Braun MQ735 modeli hepsiburadadan 199,00 TL ye düşmüştü
Canım yeni sipariş verdim elime ulaştığında söylerim ben hepsiburadadan gitti gidiyordan yapıyorum sürekli bir yanlışlık göremedimben nedense güvenemiyorum böyle parçaları netten almaya:/geldimi denedin mi hiç ? paketleme filan nasıldı?
böyle teşhir ürün vb vb gibi ürünler göndereceklermiş gibi geliyor:) o yüzzden çok almak istemiyorum pahalı şeyleri netten..ama merak ettim ürününü...bende blender almadım daha ve aklımda braunun bu serisi var...Canım yeni sipariş verdim elime ulaştığında söylerim ben hepsiburadadan gitti gidiyordan yapıyorum sürekli bir yanlışlık göremedimMedia markte baktık dün bunun 279 TL fiyatı vardı hemen eve gidip netten sipariş verdim
Geldi kargom inanır mısın sabah sipariş ettim şuanda elimdeböyle teşhir ürün vb vb gibi ürünler göndereceklermiş gibi geliyor:) o yüzzden çok almak istemiyorum pahalı şeyleri netten..ama merak ettim ürününü...bende blender almadım daha ve aklımda braunun bu serisi var...
hadi yaa istanbulda mısın sen ...çok iyiymiş:)Geldi kargom inanır mısın sabah sipariş ettim şuanda elimdeherhangi bir sorun görünmüyor eve gidince deneyeceğim çok şık
Evet İstanbuldayım canım bu kadar çabuk beklemiyordum genelde 2-3 günü buluyordu şimdilerde gün içinde şekli çıkmış kurye getirdihadi yaa istanbulda mısın sen ...çok iyiymiş:)
anlamadım canım sennki mi mq725di? çok sevindim çalıştırıncada bilgi verirsen mutlu olurm:) çırpıcısı için çok telleri çok iyi değil diyolardı nasıl canımEvet İstanbuldayım canım bu kadar çabuk beklemiyordum genelde 2-3 günü buluyordu şimdilerde gün içinde şekli çıkmış kurye getirdiBunun MQ725 modelini dün gördüm aklında olsun onun haznesi küçücük çok işe yaramaz o buna göre daha uygun ben içinde birşeyi farklı sanıyordum sonra baktım haznesi ikiye katlar resmen
Canım benimki MQ735 canım diğeri 725 onun haznesi ufacık birşeyanlamadım canım sennki mi mq725di? çok sevindim çalıştırıncada bilgi verirsen mutlu olurm:) çırpıcısı için çok telleri çok iyi değil diyolardı nasıl canım
tamam canım sağol güzel bir detay verdin aklımda bulunsn çünkü benm oldğm yer istanbul gibi değil her aradığını her modeli bulamıyorsun göremiyorsn....blenderde benimde gönlüm braundan yana şimdi birde saç kurtma makinesini düşünüyorum...Canım benimki MQ735 canım diğeri 725 onun haznesi ufacık birşeybizde evdeki var ince olduğu için evet çırpıcısı yüksekte çalıştırınca sıçratabiliyor ama iki yönlüsünü çalıştırıyordum birşey olmuyordu en azından markadan eminim o yüzden o detayını görmezden gelebilirim ona göre hareket edebilirim dedim
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banatamam canım sağol güzel bir detay verdin aklımda bulunsn çünkü benm oldğm yer istanbul gibi değil her aradığını her modeli bulamıyorsun göremiyorsn....blenderde benimde gönlüm braundan yana şimdi birde saç kurtma makinesini düşünüyorum...
Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun inşallahgüzel günlerde kullan, Allah ağır tadıyla kullanmayı nasip etsin fıstık hepiciğini :)
yok saç kurutma makinesindede braun düşünüyorum ben ...ohh ne güzel hep ygun fiyatlı almışsın...:)Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaSaç kurutmamı denemedim ama bayağı iyi birşeye benziyor bir bak istersen biraz pahalı daha aşağı fiyatlarda birşeyde bulabilirsin tabi ki ben bunda da kampanyaya denk gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?