Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

haaaaaaaaaaaaaaaaa yani sende kıllısınnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay en sonunda itiraf ettinnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
görümcemde karınca yağı kullandı..onda çok işe yaradı.....ama kızrıklık yaptı çok...ama görümcemin bacaklarından dizlerinden yukarıda kasıklarına kadar siyah siyah kıl vardı....çok fazla kıllıdı yani azalttıııııııı da..kızrıklık ta yaptı..

hadu bakam kıllı şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sendede işe yarasında azalt şu kıllarınıııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
bak en az iki kilo çeker senin o kılların tartıya bi çıkarsın 2 kilo zayıflamışınnnnnnnnnn :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

anamm valla sonunda itiraff etti.... :lepi:
hem endamsız hemde kıllı pislikk hemde sazannnn :dilcikar:

OFF CANIMMM offff vallahi bizim bu çocukalrla başımız dertte hem çok bilmişler hem de herşeye hazır lafları var bizimkinin allaha şükür yalan söyleme huyu yokk doğrucu davut ne yaparsa sen mi yaptın diyoz evet ben yaptım diyoo ama dün babaannesine terlik fırlatmış diyoruz niye öyle yaptın oğlum diye napayım anne beni çok kızdırdı babaannem diyo kaydirigubbakcemile3 dedik sonra öyle büyüklere karşı gelinmez bağırılmaz diye baştan öylesine söylüyoruz zannetti gülüyo bir de bana dönmüş el kol hareketi yaparak kadına bak ya gelmiş bana hesap soruyo diyoo sen misin diye bi kalktım ayağaa ama nasıl kaçıyoo özgüre dedim çabuk getir biber kavanozunu ama nasıl yalvarıyo annecim özür dilerim bidaha demicem hem ben şaka yaptımm diye nasıl bağırınıyo bi görsen kaydirigubbakcemile3 birde bu aralar sokağa çıkmaya başladı ya çok el kol hareketleri yapmaya başldı ama bizim yanımızda yapamıyoo bazen yanlışlıkla unutup yapıyo ondan sonra farkına varıyo tamam tamam bidaha yapmıcam diyo çünkü ben ona birdaha görürüsewm öyle hareketler aygazda yakarım o ellrini dedim korkuyo şimdiii.
ay o hareketler de fena da en azından yalan demiyor.....kız...ne güzel.....bak sen sözünü geçire biliyon..ben 10 kere söylüyorum..yapma kızım diye..arada öyle bir abartıyorki..ona inansam yani kavga çıkıcak.....hayalinde falan ne varsa sallıyor arada.... düzelmesse kötü..bişeyi neden yaptın deyince ben yapmadım diyor...ağlıyor birdeeeeeeeeee..sokağa falanda kaçmayıöğrenmiş... ay birda karşıma geçip çatlaa patla yapıyor bana ya..onu nerden öğredise...ay sinir etti beni geçen akşam..çatlada patla yaptı..bide döndü kıçını salladı bana kaçtııııııııııı :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: vallahi yakalasıdım çakcaktım popoya bi tane yakalıyamadımmmmmmmmmmmmmm ..
ya bide çok sakar evin içinde düz klidorda yürüken düşüyor...varmı öyle bişey ya bütün bacakları morluk içindeeeeeee

anam bu sefer çişimi süremediydimm ırmağın gösterisine gideceğimiz gün aldım gittiydimm ...hemen 1 hafta da yine çıkıverdiler ya gııııı .... :umursamaz:

vallahi yandıkkk yaaaa...ama bizim babası daha katı benden çok o kızıyor ceza veriyor....yine en çok yüzü benden buluyorr...Bizde o yüzden kavga ediyoruzzz :KK43:

siz bizim tersimizsiniz...ben katıyım o konuda ..kız korkuyom kaynanama benzicek her şeyi şeyinden sallıcak diye....yasakkelime yasakkelime
ama bakılımbelki bu gülen yüzler düzeltir...inşallahhhhhhhh

eee canım bizde de var heralde kıl yok demedikki ama seninkiler gibi öyle 2-3 kilo çekecek kadar değil 500 gramcık kadar....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimki sadece yağ değil bu losyon ağdadan sonra 15 er dak. arayla süryosun 3 kre ondan onra 3 saat sonra banyo yapıyosun canımm.....

hadi hadi kıvırmaaaaaaaaa..o madar az olsa koşturumusun karınca yumurtası falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kıllısın işte kıllııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bide bize kıllılar diyip duruyor.......laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ay o hareketler de fena da en azından yalan demiyor.....kız...ne güzel.....bak sen sözünü geçire biliyon..ben 10 kere söylüyorum..yapma kızım diye..arada öyle bir abartıyorki..ona inansam yani kavga çıkıcak.....hayalinde falan ne varsa sallıyor arada.... düzelmesse kötü..bişeyi neden yaptın deyince ben yapmadım diyor...ağlıyor birdeeeeeeeeee..sokağa falanda kaçmayıöğrenmiş... ay birda karşıma geçip çatlaa patla yapıyor bana ya..onu nerden öğredise...ay sinir etti beni geçen akşam..çatlada patla yaptı..bide döndü kıçını salladı bana kaçtııııııııııı :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: vallahi yakalasıdım çakcaktım popoya bi tane yakalıyamadımmmmmmmmmmmmmm ..
ya bide çok sakar evin içinde düz klidorda yürüken düşüyor...varmı öyle bişey ya bütün bacakları morluk içindeeeeeee

bak sen cadıya bide popo sallıyo hee kaydirigubbakcemile3 yok canım yok bizimki dedeiğim gibi eğer bişeyi o yaptıysa ben yaptım diyo saklamıyo ama eğerki yapmadıysa sen yaptın de kesinlikle kabul etmez en sonunda sinirlenir ağlar ben yapmadım diye. ama tabiki sakarlık bizdede var heleki sehpaların üzerinde bişeyler varsa illaki çarpacak bir el kol sallayışı var zaten bi görsenn düşmleri saymıyorum. akşam banyo yaptırdım yatak odasının yatağında zıplıyodu ben de havlularını asmaya gittim banyoya özgürde salonda oturyoo paldır küldür bi ses geldi anam biz bi koştuk bizimki yerde oturyoo noldu oğlum falan dedik oturmuş ayağını uzatıyo ya ama baba çok acıyoo diyoo kendisi de şaşırmış birden yere düşünce ehh oğlum dedim bilmiyosun sen dengesiz olduğunu ne zıplıyosun yatağın üstünde dengesiz oğlum benim diyorum özgürde nasıl gülüyoo ayberkde kızıyo gülmeyin yaa niye gülüyonuz diyeeeeeee.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

OFF CANIMMM offff vallahi bizim bu çocukalrla başımız dertte hem çok bilmişler hem de herşeye hazır lafları var bizimkinin allaha şükür yalan söyleme huyu yokk doğrucu davut ne yaparsa sen mi yaptın diyoz evet ben yaptım diyoo ama dün babaannesine terlik fırlatmış diyoruz niye öyle yaptın oğlum diye napayım anne beni çok kızdırdı babaannem diyo kaydirigubbakcemile3 dedik sonra öyle büyüklere karşı gelinmez bağırılmaz diye baştan öylesine söylüyoruz zannetti gülüyo bir de bana dönmüş el kol hareketi yaparak kadına bak ya gelmiş bana hesap soruyo diyoo sen misin diye bi kalktım ayağaa ama nasıl kaçıyoo özgüre dedim çabuk getir biber kavanozunu ama nasıl yalvarıyo annecim özür dilerim bidaha demicem hem ben şaka yaptımm diye nasıl bağırınıyo bi görsen kaydirigubbakcemile3 birde bu aralar sokağa çıkmaya başladı ya çok el kol hareketleri yapmaya başldı ama bizim yanımızda yapamıyoo bazen yanlışlıkla unutup yapıyo ondan sonra farkına varıyo tamam tamam bidaha yapmıcam diyo çünkü ben ona birdaha görürüsewm öyle hareketler aygazda yakarım o ellrini dedim korkuyo şimdiii.
ayy fahrişşş yaaa kızz seninki yine korkuyo senden dinliyooo..yalanıda yok o hareketleri ne yapsaktaa engelleyemiyoruz ..ırmakta bi konuşma şekli çıkarmışş ağzını tuhaff tuhaff yaparakk anne diyooo..Hep gördükleri şeyler iştee taklit ediyolarrr...

Bende hiç geçiremiyomm ama babana bak bi deyince hemen tmm anne tamam tamam diyo yerimseniben yada söyleme anne nolurrr sakın söyleme babama diyo...Öyle sokak şeyimiz yok bizim allaha şükürr ...zaten eve 7:30 8 de giriyoz akşama kadar oynuyo yuvada bahçede...bensizde çıkmak istemiyo pazar günleri falan..
Ayy o kıçını sallamasını tahmin edebiliyorum :roflol::roflol::roflol: ayy allahımm yaaaaa...İnsanın sevmediği hareketlerin falan çocuğunda olması ne kadar sinir bozucu bişey dimiii....Bazen bende böyle kaba kaba konuşuyorum yanındaa şaka maksatlı hemen kapıyoo yaaaa...bi daha duymayım deyincede ama sende dedinn annee diyo hemen :bbo:

bak sen cadıya bide popo sallıyo hee kaydirigubbakcemile3 yok canım yok bizimki dedeiğim gibi eğer bişeyi o yaptıysa ben yaptım diyo saklamıyo ama eğerki yapmadıysa sen yaptın de kesinlikle kabul etmez en sonunda sinirlenir ağlar ben yapmadım diye. ama tabiki sakarlık bizdede var heleki sehpaların üzerinde bişeyler varsa illaki çarpacak bir el kol sallayışı var zaten bi görsenn düşmleri saymıyorum. akşam banyo yaptırdım yatak odasının yatağında zıplıyodu ben de havlularını asmaya gittim banyoya özgürde salonda oturyoo paldır küldür bi ses geldi anam biz bi koştuk bizimki yerde oturyoo noldu oğlum falan dedik oturmuş ayağını uzatıyo ya ama baba çok acıyoo diyoo kendisi de şaşırmış birden yere düşünce ehh oğlum dedim bilmiyosun sen dengesiz olduğunu ne zıplıyosun yatağın üstünde dengesiz oğlum benim diyorum özgürde nasıl gülüyoo ayberkde kızıyo gülmeyin yaa niye gülüyonuz diyeeeeeee.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay allah sizi ay yavrum gülüncede kızıyor...ama dengesizler işte aynı aynı aleynada aynı ...tam sakar sakineeeeeeeeeeeeeee...ay bi yerini initicek..ama kız düsz yerde otururken falan düşülürmü ya.. ay geçende kına gecesine gittik ya...aleyna böyle yürürken sandelyeye takıldı yapıştı yre..kadının birede bize dedi..kurşun dötürün nazar okuyun dedi...dedim hep okuyomda kurşun hayatımda döktürmedim görmedimde..yapn yapın var bu çcukta bişey dedi...ay ürpertti içimiiiiiii:umursamaz:

hadi hadi kıvırmaaaaaaaaa..o madar az olsa koşturumusun karınca yumurtası falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kıllısın işte kıllııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bide bize kıllılar diyip duruyor.......laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

yok kız ben almadım valla bizim bi arkadaş var o da sizin gibi böyle kıllı onun ihtiyacı varmış pahalı olduğu için gel dedi beraber alalım beraber ödeyelim dedi hadi dedeim ihtiyacım yok ama sana yardımım olsun kıllarını azaltmanda onun için alayım dedim insanlık namına yaniiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

ayy fahrişşş yaaa kızz seninki yine korkuyo senden dinliyooo..yalanıda yok o hareketleri ne yapsaktaa engelleyemiyoruz ..ırmakta bi konuşma şekli çıkarmışş ağzını tuhaff tuhaff yaparakk anne diyooo..Hep gördükleri şeyler iştee taklit ediyolarrr...

Bende hiç geçiremiyomm ama babana bak bi deyince hemen tmm anne tamam tamam diyo yerimseniben yada söyleme anne nolurrr sakın söyleme babama diyo...Öyle sokak şeyimiz yok bizim allaha şükürr ...zaten eve 7:30 8 de giriyoz akşama kadar oynuyo yuvada bahçede...bensizde çıkmak istemiyo pazar günleri falan..
Ayy o kıçını sallamasını tahmin edebiliyorum :roflol::roflol::roflol: ayy allahımm yaaaaa...İnsanın sevmediği hareketlerin falan çocuğunda olması ne kadar sinir bozucu bişey dimiii....Bazen bende böyle kaba kaba konuşuyorum yanındaa şaka maksatlı hemen kapıyoo yaaaa...bi daha duymayım deyincede ama sende dedinn annee diyo hemen :bbo:

valla bizim o konuda pek problemimiz olmuyo çünkü benden de korkuyo babsından da korkuyo eğer ben bişeye kızarsam özgür beni destekler o kızarsa ben onu desteklerim genelde çocuğun önünde pek zıtlaşmayız yaniii ama tabiki ne de olsa baba bi bakışı bile yetiyooo....kafamçokkarıştı

siz bizim tersimizsiniz...ben katıyım o konuda ..kız korkuyom kaynanama benzicek her şeyi şeyinden sallıcak diye....yasakkelime yasakkelime
ama bakılımbelki bu gülen yüzler düzeltir...inşallahhhhhhhh

bizimkide aynı görümcemin kızı...Beyza varya o....
Kınadıydım nişanlıyken yeni evlendiğimizde falan...yalan atıp uyduruyo herşeyi diye mafoldumben

ay evet ırmak kreşte oynuyor....ama bende yeşim işten gelince kapının önünde çocuk gibi ortada sıçan oyunuyorum arabalarla oyunyorum 8 e kaar falan oynuyorum yani.....
ama yinede balkondan bi çocuk görsün anne bende gitcem diye paralıyor kendini...kaydirigubbakcemile
ay evete hiç sevmediğim hareketler var aleynada..sinirimi bozuyorrrrrrrrrrrr

yok kız ben almadım valla bizim bi arkadaş var o da sizin gibi böyle kıllı onun ihtiyacı varmış pahalı olduğu için gel dedi beraber alalım beraber ödeyelim dedi hadi dedeim ihtiyacım yok ama sana yardımım olsun kıllarını azaltmanda onun için alayım dedim insanlık namına yaniiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

kıvır canım..kıvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o konuda benimki çok iyi...Çok becerikli kızım benim düşürür kırar yada içemez döker dediğim şeyleri elleriyle bir kavrayışı varr...beceriveriyorr herşeyii...karanlıkta bile yürüyo ben önümü göremiyom o koşup ışığı yakıyorrr kaydirigubbakcemile5

Kınadıydım nişanlıyken yeni evlendiğimizde falan...yalan atıp uyduruyo herşeyi diye mafoldumben

ay evet ya benimde aklıma gelmiyor değil..bende ereni kınardım hep görümcemin oğlun..annesini dilini falan çakırıdı..şımarıktı böyle...ha bire para isterdi..ondanmu oldu nedir...
benimkde tutturu veriyor...anne dondurma ay param yok diyorum..al al al diyeböyle kapının önünde falan.....yoktanda anlamıyor....
eve gidiyorum ya anne bana süpriz yap diyor..almadım bişey diyorum...ay inanarımsın yarım saat falan süpriz yap diye ağlyıorrrrrrrrrrrrrrrrrrr...anam ben bu günlerde huyu suyu değiyti diye iyice kafaya katktımmmmmmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o konuda benimki çok iyi...Çok becerikli kızım benim düşürür kırar yada içemez döker dediğim şeyleri elleriyle bir kavrayışı varr...beceriveriyorr herşeyii...karanlıkta bile yürüyo ben önümü göremiyom o koşup ışığı yakıyorrr kaydirigubbakcemile5

ay ay ay ..tahtaya vur nazar değmesinnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
nerde su içiyor ya gözümün önünde su bardağını yerine koyarken bı hışımla koyuyor bardaktan sular sıçrıyor dışarı....alt tarafı elindeki bardağı bırakcan....ay karanlıkta 10 kere duvara çarpar lambayı nerde yakcak..bütün gece onun peşinden lamba yakıyom ben...çişi gelir lamba....canı kalem ister lamba...su içcek lambbaaaaaaaaaa...ıyyyyyyyyydelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay uyuz babasıda ben bişey deyince ama annesi odaha bebek minik ....çocu o çocuk tabiki bizden isticek diyor..aleynada gelip yanıma gördünmü babam izin verdi aç şu lambayı diyor..boğu vercemmmmmmmmmmmmmmmm...babasınıda..kıçısıkıştımı hemen babaaaa diye ağlıyorrrrrrrrrrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

ay kızlar mis gibi çay demledim şimdi hadi gelin 5 çayı içelimmmmmmmm :içelim: :içelim: :içelim:

ben şimdi buzzz gibi kola içtimm canımm saoll :içelim:

oh afiyet olsun anım...ben de birazcık kapının önüne çıkıcammmmmmmmmmmmm.......
karşı kuaförler falan çıkmış azıcık keyif yapayımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy yok canım yokk evladın varmı hiç kimseyi kınamıcan valla başında bitiyooo kaydirigubbakcemile3

X