Ayy canlarım geldim ben hava çok sıcak öldüm geberdim yaaa...Çok şükür gözünde önemli bişey yokmuş mikrop kapmış...çok güzel muayene etti gözlüğe ihtiyacı varmı falan diye...Bide kızımı oğluna istedi dr.. çok beğenmişşş kızımııı :mymeka: çok sevdii..ilgilendi vallla yakınennn. kaydirigubbakcemile3
BOĞA - Sığır-ül Camış
Terbiyesiiizzzzzzlmaz: sırnaşık şeysırnaşık şey
Hoş geldin canım ...hadi çok sevindim hayatımmmmmmmmmmmmmmm..... kötü bişey yok...oluyor öyle ya..ama işte çok rahatsız ediyor.....doktorda ne iyi doktormuş...öyle ilgilenince inanın içi rahat ediyor...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay bizim kızımızı görende vuruloyr vallahi.....güzelliğine nazar değmesin prensesimin...nasılda hoşuna gitmiştir yavrummmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
camışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy evet yaa çok içim rahatladı iyice inceledi gözlerini aletlerlee...
evet kız valla nasıl hoşuna gitti...çenesi açıldı birazda korktuu iğne yapcakmı diye...
eee sen ne yaptın aleyna nasıl iyi dimii...Bende bıraktım geldim yuvaya hemen yatırdılar arkadaşları uyuyodu ..çok yoruldum anne ben uykum geldi hemen uyuycam diyerek girdi içeri...
Pis mahlükaaaattttttttttt :roflol::roflol::roflol:
ay yavrummmmmm kıyamam iç..illaki korkar doktoru görüncede doktorda iyimiş.....hergün uyuyorlar dimi ne güzel orda...
aleyna iyi canımda işte çok asileşti bu günlerde çok üzüloyrum..dün akşam hiç haber vermeden kapının önüne inmiş..karışdan karşıya geçmiş...birde yukarı çıkınca söyledi bana çok kızdım..4 yoldayız biz ya..gerçi çok işlek deil.ama ilk defa yapıyor...
bisiklet istiyor...onun bisikleti 4 tekerleklidi küçükmüş..büyük pembelerdenden winksli istiyor..harni kenarlarında küçüçük iki tereki daha var ya..onlardan..bende ona ödül takvimi yaptım.....
zemuszemus
20 tane kare çicdim bir kağıda 20 gün her gece yatarken aleyna o gün uslu sa gülen yüz çizicez karenin içine ..yaramazlık yaptıysa veya böyle izinsiz sokağa çıktıysa ağlayan yüz çizicez....20 gün sonra sayıcas gülen yüzler çok çıkarsaaaaaa alıcaz bisikleti..
zaten alıcam ama..işte ama hak etsin bunun farkına varsın istiyorum..çok heveslidi dün akşam..ben bisikletimi hak etcem dedi durduuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bbakalımmmm
ayyyy inanmıyorum aynı bizim gibi .... kaydirigubbakcemile5
ayyy o hak etcem diyen dillerini sevsinler yaaaaa nasıl tatlı diyodur fıstık bunlar fıstıkk yaaa...
Bizimde kreşten vermişler geçen akşam banyo yapmayı çok seviyorum banyoda usluyum falan diye kutular var eğer ağlarsa ağlayan, ağlamazsa gülen suratı işaretliycez...2 kere yaptık daha ilkinde ağladı dedimki çıkalım burdan hemen ağlayan yüzü işaretliycem dedim astık bide banyoya onu...Tam çıkıcaz iyice yırtınmaya başladı anne ağlayan suratı işaretleme nolurrr diye nasıl ağlıyo ...neyse çıktık hayır dedim ağladığın için ağlayanı işaretliycez... gittim işaretledim nasıl üzülüyo ağlıyo içli içli dayanamadım gittim susması için işaretledik güleni ...ama birdahakne ağlarsan hiç dinlemem işaretliycez tamammı dedim tamam dedi...sonrakinde ağlamadı ama mırın kırın etti...
Bisikletide yalnız uyumaya başlarsa alacaktık yaa biz onda hiç sorun yok...Hep kendi yatıp uyuyooo...ama alamadık o başka kendi istemedi binemiyorum diye sinirlendii kaydirigubbakcemile3
selammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ŞenizŞenizŞeniz
ne haber vermiyon uz burda olduğunuzuuuuuuuuuuuuu pis uyuzlarrrrrrrrrrrrr kıllı recep ivediklerrrrrrrrrrrrrrrrklava: klava: klava: klava:
selammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ŞenizŞenizŞeniz
ne haber vermiyon uz burda olduğunuzuuuuuuuuuuuuu pis uyuzlarrrrrrrrrrrrr kıllı recep ivediklerrrrrrrrrrrrrrrrklava: klava: klava: klava:
hoş geldin canım ya...kız sana mail gelmiyormu..burdan anlamıyonmu...hayatım....
vallahi ben mail gelince anlıyondur diye hiç şey ettirmedim...pardon affet kılsız hatunnnnnnnopuyorumnanaktan
ayriyetin biz kıllı değiliz çok azaldı bizim kıllarımız çişleeeeeeeeeeeeeeeeee sensin kıllııııııııııııııı:roflol: :roflol:
endamsız pisliiikkk sanki versemm görecen bi saat anam ağlıyo ekrana bakmaktannnklava: klava: naniknanik
bak bak ...inkarda ediyorlar....Ama bak baya etkili oluyor bu yöntem emel hep gülen yüz olsun istiyolar...akıllanır baya ..hevesleniyolar...
Dünde arkadaşının doğum günüydü kutlamışlar biz hediye almayı unutmuşuz dün akşam iş çıkışı alalım dedik gittik aldık winksli bi tane top eve geldik anne ben biraz oynayım yarın götürüürm dedi tamam dedim.ben sofra hazırlayorum mutfaktayım sen bu topu tükenmez kalemle çiz...ben farketmedim taaaa yatar ayak dedim şunu güzel paket yapalım poşete koyalım bi baktımkii çizik...Senmi çizdin bunu ırmaaaakkkk dedim..Hayır anne öyleydi o dedi...doğruyu söyle yalan sakın söyleme bana daha çok kızarım bak dedim ağlamaya başladı ben çizmedim gerçekten anne öyleydi o diye nasıl ağlıyo ...hiiç uzatmadım sakinleşince senmi yaptın annem yalan söylemek çok kötü bişey doğru neyse onu söyle bana dedim ...kısık kısık ben yaptımmm dedi...
Yalan söylüyo bu aralar bide çok fena lafı kıvırma huyu var yaaaa kime çektii bilmem emell yaaaa...
Akşam dedimkii sabah arkadaşına söyle özür dile biz sana hediye almıştık ama ben onu kalemle çizdim de dedim...dememiş ..demin soruyorum söyledinmi diyee ama unuttummm anneeeee diyoooo uzata uzata sırnaşık şey halbuki bile bile söylemedii zilli...
yok kızz gelmiyoo şimdi siteyi açınca gelmeye baaşldı girmedim ya bayağıdır heralde ondan gelmiyoduuuu. görsem gelmezmeyim mafoldumben
hem artık bende daha kısız olacağımmm karınca yumurtasının losyonunu aldım bakalım onu deneyeceğiz arkadaşla ortak aldık ağdadan sonra sürülüyoo çok etkili bir losyonmuşş canımmmmmmm parlacıkkk olacammmmmmmmkaydirigubbakcemile2
endamsız pisliiikkk sanki versemm görecen bi saat anam ağlıyo ekrana bakmaktannnklava: klava: naniknanik
sen yolla anam ben görürüm çişliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallahi yandıkkk yaaaa...ama bizim babası daha katı benden çok o kızıyor ceza veriyor....yine en çok yüzü benden buluyorr...Bizde o yüzden kavga ediyoruzzzbak bak ...inkarda ediyorlar....
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff işte aynı yaaaaaaaaaaaaa böyle...geçen akşam eşimle bunun yüzünden kavga ettik biz..hemde ne biçim....aynı ırmak gibi yalan söylüyşor..vallahi billahi diyor.... kenine göre büyük insanlar gibi lafı kıvırıp cvp veriyor.....
geçeng ün yalan söylüyor diye ben kızdım babasıda bırak o aha çocuk dedi.....dedimki böyle olmaz bak söylüyor her şeye söyliyebilir..olmaz onun aşına kavga ettik....
çok bağırdım aleynaya ..yalan söylemek kötü dedim..gel doğrusun söylicen..dedim..hıçkıra hıçkıra ağlıyor anyat doğruyu diyorum..yine kız yinede kıvırarak anlatıyor..bide ben bilemedimmmmmmmmmmm deyip ağlıyor....
ay ilerlerse napcaz yaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bak bak ...inkarda ediyorlar....
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff işte aynı yaaaaaaaaaaaaa böyle...geçen akşam eşimle bunun yüzünden kavga ettik biz..hemde ne biçim....aynı ırmak gibi yalan söylüyşor..vallahi billahi diyor.... kenine göre büyük insanlar gibi lafı kıvırıp cvp veriyor.....
geçeng ün yalan söylüyor diye ben kızdım babasıda bırak o aha çocuk dedi.....dedimki böyle olmaz bak söylüyor her şeye söyliyebilir..olmaz onun aşına kavga ettik....
çok bağırdım aleynaya ..yalan söylemek kötü dedim..gel doğrusun söylicen..dedim..hıçkıra hıçkıra ağlıyor anyat doğruyu diyorum..yine kız yinede kıvırarak anlatıyor..bide ben bilemedimmmmmmmmmmm deyip ağlıyor....
ay ilerlerse napcaz yaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
haaaaaaaaaaaaaaaaa yani sende kıllısınnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay en sonunda itiraf ettinnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
görümcemde karınca yağı kullandı..onda çok işe yaradı.....ama kızrıklık yaptı çok...ama görümcemin bacaklarından dizlerinden yukarıda kasıklarına kadar siyah siyah kıl vardı....çok fazla kıllıdı yani azalttıııııııı da..kızrıklık ta yaptı..
hadu bakam kıllı şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sendede işe yarasında azalt şu kıllarınıııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
bak en az iki kilo çeker senin o kılların tartıya bi çıkarsın 2 kilo zayıflamışınnnnnnnnnn :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: