aynen...iyi hadi ucuz kurtulmuşsun sen :)
ay benim başım çok fena döndü durdu fahriş uyuyamadım gerçi uzun bi süre ...sonra ırmak ağladı yanına gittim uyumuşum orda sabah saat 6 ya geliyodu kalktım yatağıma geldim...Acayip dönüyo yaaaa yatakta dönemiyorum sağıma soluma kafamı hissetmiyorum gibi...
evet canım aynene ucuz kurtuldumm vallahii:dance:
ama senin şuu baş dönmelrin niye oluyo yaa off şu doktor zamanın bi gelsede öğrensek şimdi yine dönüyomu canımmm:uhm:
evet yaaa ...çok kötü bişey arada oluyor hiç beklemediğim bir anda aniden ...
Kız benim bu ikonlar dün evdeki pcde aktif durumdaydı... işyerimde ki pc dekoyulmuyor niyekinee??? acabaaaa
yeşim bence sende tansiyon var canım
limon suyu veya sarımsak yiyşnce geçiyor mu bi denesen
yüksek tansiyon olabilir bebişim bi öyle dene bakalım başın döndüğünde limon suyu iç
yeşim bence sende tansiyon var canım
limon suyu veya sarımsak yiyşnce geçiyor mu bi denesen
yüksek tansiyon olabilir bebişim bi öyle dene bakalım başın döndüğünde limon suyu iç
ya ben % 90 sinirsel diyorum ama şöyle bişeyde masa başında çalışan insanlarda daha fazla görülen boyun düzleşmesi diye bi rahatsızlık var ben mesela onun olması ihtimaline karşıı chek-up yaptırdım hemde toptan bi kontrol oldum ama çok şükür çıkmadı şimdi bu belirtiler onda da var sinirsel olarakda var istersen nette bi boyun düzleşmesi diye gir bak incele ben zamanında çok inceledim bunları:1rolleyes:
o zaman senin işyerinedki pc de sorun güzelim forum ayarlarında değil demekkiia.s
deneyim bakalım hayatım ..
Hiç de ölçtürmedim gidip bi ölçtüreyim ben tansiyonumu...
bende çok inceledim fahrişim yaaa göz kulak gibi birçok rahatsızlıkta sebep olabiliyomuşşş...sinirsel de olabilir dediğin gibi birikimden olabilir
evet bebişim hemen telaşlanma ilk önce bi ölçtür başın dödndüğünde bakalım ne durum
anamda da çıkmıştı böle bişey bi ölçtü eczacı wwuuuuuww aşşırı tansiyon
sonra limon suyu içince iniyordu netten araştırmıştım bi de sarımsak çiçeğim iyi geliyor yüksek tansiyona aklında bulunsun gül benizlimmmhihoyyyt
SAOL BEBİŞİM...Gittim ölçtürdüm şimdi 9 a 5 dedi çokta kötü değil dedi yaaa...
iyi olmuş canımm iyi çok fena değil ama sen yinede bi tuzlu ayran falan iç canım yemekte daha iyi hissedersin kendinii Şeniz
kız bu bizim patoş nerde kaldı yaa sitede fazla takıldı galiba gece şimide uyuyamıkaldı naptıııııııııı :roflol:
ama gülüm şu an başın dönüyormuydu şikerem
bende merak ettim ..o uyuya kalmaz kız işi vardır kesin.
bne bi pazara gidicim bebekler emoşum hoşgeldin uykucu güzelim
gelince görüşürük şiker parelerimmmmm
o an dönmüyodu..Dönme geçtikten sonra gittim adamda dedi bi kendini kötü hissedince bide iyiyken ölçmek lazım dedi...yanımda beklesemi ne yapsak :) zaten yarım saatte bir dönüyor .eğilince başımı yana çevirince
bekliyelim birazdaha gelmezse ararız patoşumuzuzzzzzzzzzzzuuuuu:1hug: