Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

evet canım aynene ucuz kurtuldumm vallahii:dance:
ama senin şuu baş dönmelrin niye oluyo yaa off şu doktor zamanın bi gelsede öğrensek şimdi yine dönüyomu canımmm:uhm:

evet canım aynene ucuz kurtuldumm vallahii:dance:
ama senin şuu baş dönmelrin niye oluyo yaa off şu doktor zamanın bi gelsede öğrensek şimdi yine dönüyomu canımmm:uhm:

evet yaaa ...çok kötü bişey arada oluyor hiç beklemediğim bir anda aniden ...
Kız benim bu ikonlar dün evdeki pcde aktif durumdaydı... işyerimde ki pc dekoyulmuyor niyekinee??? acabaaaa

yeşim bence sende tansiyon var canım
limon suyu veya sarımsak yiyşnce geçiyor mu bi denesen
yüksek tansiyon olabilir bebişim bi öyle dene bakalım başın döndüğünde limon suyu iç

evet yaaa ...çok kötü bişey arada oluyor hiç beklemediğim bir anda aniden ...
Kız benim bu ikonlar dün evdeki pcde aktif durumdaydı... işyerimde ki pc dekoyulmuyor niyekinee??? acabaaaa

ya ben % 90 sinirsel diyorum ama şöyle bişeyde masa başında çalışan insanlarda daha fazla görülen boyun düzleşmesi diye bi rahatsızlık var ben mesela onun olması ihtimaline karşıı chek-up yaptırdım hemde toptan bi kontrol oldum ama çok şükür çıkmadı şimdi bu belirtiler onda da var sinirsel olarakda var istersen nette bi boyun düzleşmesi diye gir bak incele ben zamanında çok inceledim bunları:1rolleyes:

o zaman senin işyerinedki pc de sorun güzelim forum ayarlarında değil demekkiia.s

yüksek tansiyon olabilir bebişim bi öyle dene bakalım başın döndüğünde limon suyu iç

bende tansiyonum çıkıyo diye kaçkere gittim anacım acillik oldum falan seruym taktılarr iki keree ama tansiyon falan normaldi yaniii bence bi gitsin o bakalım ne diyecekkCADIARZU

deneyim bakalım hayatım ..
Hiç de ölçtürmedim gidip bi ölçtüreyim ben tansiyonumu...

bende çok inceledim fahrişim yaaa göz kulak gibi birçok rahatsızlıkta sebep olabiliyomuşşş...sinirsel de olabilir dediğin gibi birikimden olabilir

deneyim bakalım hayatım ..
Hiç de ölçtürmedim gidip bi ölçtüreyim ben tansiyonumu...

evet bebişim hemen telaşlanma ilk önce bi ölçtür başın dödndüğünde bakalım ne durum

anamda da çıkmıştı böle bişey bi ölçtü eczacı wwuuuuuww aşşırı tansiyon
sonra limon suyu içince iniyordu netten araştırmıştım bi de sarımsak çiçeğim iyi geliyor yüksek tansiyona aklında bulunsun gül benizlimmmhihoyyyt

bende çok inceledim fahrişim yaaa göz kulak gibi birçok rahatsızlıkta sebep olabiliyomuşşş...sinirsel de olabilir dediğin gibi birikimden olabilir

yavrucumm dediğğin doğruu eğer orta kulakta da iltihaplanma falan yaparsa o da baş dönmesi yapıyor o da olabilirr bu kayınpederin başına geldiydi adama ayakta duramadı acile götürdüler artık gidince hayırlısı ile öğrenecez hep beraber hayatımm

SAOL BEBİŞİM...Gittim ölçtürdüm şimdi 9 a 5 dedi çokta kötü değil dedi yaaa...

SAOL BEBİŞİM...Gittim ölçtürdüm şimdi 9 a 5 dedi çokta kötü değil dedi yaaa...

iyi olmuş canımm iyi çok fena değil ama sen yinede bi tuzlu ayran falan iç canım yemekte daha iyi hissedersin kendinii Şeniz

kız bu bizim patoş nerde kaldı yaa sitede fazla takıldı galiba gece şimide uyuyamıkaldı naptıııııııııı :roflol:

bende merak ettim ..o uyuya kalmaz kız işi vardır kesin.

ama gülüm şu an başın dönüyormuydu şikerem

o an dönmüyodu..Dönme geçtikten sonra gittim adamda dedi bi kendini kötü hissedince bide iyiyken ölçmek lazım dedi...yanımda beklesemi ne yapsak :) zaten yarım saatte bir dönüyor .eğilince başımı yana çevirince

bne bi pazara gidicim bebekler emoşum hoşgeldin uykucu güzelim

gelince görüşürük şiker parelerimmmmm

günaydın kızlar ...geldim bende nasılsınız iyimisiniz..yeşimcim en sonunda gitmişin hayatım doktora oh sevindim hadi...
fahrişim arzucum....ne haber nasılsınız..kaydirigubbakcemile3

bencedeeeeeeee kızzzzzzzzz sen adamı çağırrrrrr durusun yanındaaaaaaaaaa haa dönüyoo ölç dersin ölçerrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

bekliyelim birazdaha gelmezse ararız patoşumuzuzzzzzzzzzzzuuuuu:1hug:

geldim kız uykucu falan değilim saat 7,30 dan beri yollardayım..23 nisan var ya onun toplantısı vardı.... öğlene kadar sürdü şimdi geldim hayatım......

a.s ah benide merak etmişler yerim ben sizia.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…