Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hııı analdım bende hani birlikte olma süreleri uzun zannettim hanii ayda bir falannnnnnnnn gibbiii napcan cahıllık işteeeeeeeeeeeeeee

zaten öyle oluyor hayatım...diğerleri yanlış anlamış...sen ilk defa yanlış anlamışın hayatımmmmmmmmmm:teselli: :teselli: :teselli:

ayy birde istedinmi emel yaaaa...
delimisin sen niye bağlatıyon kendini belki sonra çocuk yapmak istiycen dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun...saçmalama bi daha öyleee

ay evet o zamanlar istemiştim canım....korkudan panikten...ama şimdi düşünmüyorum öyle bişey..allahtan doktorda izin vermemeiştiiiiiiiiiiiii:lepi:

ayy bizde anladık ta bakma sen :)
Fahriş kırk yılda bi anlamış bi şeyi...
Kızlar ırmak geldi beni çıldırtmakla meşgul ben kaçıyorum öptüm herkesi çav çav.........

günaydın sülalemin benden sonrakiii çatlağııııııııııııŞeniz

kızım çatlatlık konusunda seni geçmişi artık anam herlade
videom bile varrrr nasını satiiim:roflol::roflol:

hafta sonu bi tane daha eklicimmmmm şikereemm

ee nassınız bekem bugün ben çok mesudum hafta sonu geldi çiçekler de açtı ama kredi kartı borcum yemiş yemiş mıçmamış afedersiniz ne edecem onu düşünüümmmm:bbo:

Günaydın canlarımmmmm...Gecen nasıldı fahriş... bende saçlarımı kurutup bi sigara içip yattım senden sonra...emelde gelmiş bizden sonra ...

ee boynuzkulağı gecermiş hayatımm bizim yaşımız kemaleeeee erdi artık bizden sonrakiler sürdürecek namımızı değilmiiii bak daha sırada ırmak varr belginin doğacak kızı varrrrrrr diğilmiiii:roflol::roflol:

ay varya o videoya koptum yaa akşamdan seyrtetim birazz delikafaduldendelikafadulden

ay canımm hemen kapa onu hemen başına dert alma vallaaaaaaa

Günaydın canlarımmmmm...Gecen nasıldı fahriş... bende saçlarımı kurutup bi sigara içip yattım senden sonra...emelde gelmiş bizden sonra ...

günaydın bitanemmm Şeniz
valla canımcım odaya giridm bizimki hala tv seyrediyoo kapıyımmı tv yi dedi bende yoo ben rahatsız olmam sen seyret dedim yok uykum geldi uyucam dedi ee bende derin bbir ohhhhhhhh çektimm yattık mışıl mışıl uyudukkkkk:1hug::1hug::1hug:

evet arkamızdan o da gelmişş ama malesef o saatte benim bi tarafımda pirelerr uçuşuyoduuuuuuuuuu

Son düzenleme:

:roflol::roflol:
yok gülüm ne olacak anam yaaadursun işte:))))))))

meşhur falan oluruz belkilimmmm

aynen...iyi hadi ucuz kurtulmuşsun sen :)
ay benim başım çok fena döndü durdu fahriş uyuyamadım gerçi uzun bi süre ...sonra ırmak ağladı yanına gittim uyumuşum orda sabah saat 6 ya geliyodu kalktım yatağıma geldim...Acayip dönüyo yaaaa yatakta dönemiyorum sağıma soluma kafamı hissetmiyorum gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…