adetinin ilk günü başlaman lazım evet..İç bi ay dene bakalım.ben hiç istemiyorum işte öyle iaç falan kullanmak.En iyisi doğal yollardan korunmak :)
evet canım sen öyle yap denersin bakarsın baktın yaramıyor söylersin doktoruna bırakırsın hem siz korunmuyomusunuz hayatımm ne gerek varki ilacaaaaaaaa:1closedeyes:
ya korunuyoruz ama kondomla ....ama garantisi yok dedi doktor bağlatasan bile yok dediiiiiiiiiiii
aman hadi neyseeeeeeeeeeeee ama adet olunca çok sevindim ya...bayram yapcaktım bi çikolata aldım yedimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya korunuyoruz ama kondomla ....ama garantisi yok dedi doktor bağlatasan bile yok dediiiiiiiiiiii
aman hadi neyseeeeeeeeeeeee ama adet olunca çok sevindim ya...bayram yapcaktım bi çikolata aldım yedimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya bizde ayberkten sonra kondom kullandık ama hoşumuza gitmedii
kız bağlatıncadamı oluyomuş onu duymamaıştım bak hiçççççççCADIARZU
ya bizde ayberkten sonra kondom kullandık ama hoşumuza gitmedii
kız bağlatıncadamı oluyomuş onu duymamaıştım bak hiçççççççCADIARZU
ee bizde 4 yıldır kondomla korunuyoruz hiç bi kaza bela olmadı Allaha şükür...
Ayy bağlatmakmı hayatta yapmam zaten öyle bişeyi kocam bağlatsın...
ee napıyonuz kuşum siz o zaman ..O hoşuma gitmedi bu hoşuma gitmedi :)
ya ben zaten istesemde bağlamıyorlar sezaryanı zor atlattık......bağlamıyorlar benide ben istemiştim hatta bi ara olmaz demişti doktor.....
sevişiyorlar direk allah ne verdiyse :))))))))))))9
bencede ya ne yapıyorsunuz siz o zamannnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
ya ben zaten istesemde bağlamıyorlar sezaryanı zor atlattık......bağlamıyorlar benide ben istemiştim hatta bi ara olmaz demişti doktor.....
ya biz kondom kullanıyoruz zaten bizim çok ilişkimiz olmuyorda kondomdada hata olabiliyor...bağlatıncada hamile kalanlar varmış canım doktor dedi.....gerçe benim tanıdığım da var bağlıken kalan da....
işte garantisi yok ya..ondan hap verdi.....ben kendimde istemiyorum biliyorsunuz ikinciyi
sevişiyorlar direk allah ne verdiyse :))))))))))))9
o nedemek kız bizim çok ilişkimiz olmuyoooooooooooooCADIARZUCADIARZUCADIARZU
o nedemek kız bizim çok ilişkimiz olmuyoooooooooooooCADIARZUCADIARZUCADIARZU
aa emelcim bağlatmaa bencede ne olur ne olmaz allahın ii belli olmaz güzelim belki bir evlat daha nasip eder sanaaaaaaa
direk bağlantıya geçiyoruz demek isityor ön ilişki falan olmuyor demek istiyor
cahil karı:dilcikar::roflol:
çok sevişmiyoz demek oluyo :)