günaydın kızlar ...geldim bende nasılsınız iyimisiniz..yeşimcim en sonunda gitmişin hayatım doktora oh sevindim hadi...
fahrişim arzucum....ne haber nasılsınız..kaydirigubbakcemile3
günaydın canımcımmm hoşgeldinnnnnnnn nerelerdesin merak ettikkkkkkk kızzzzzz:uhm:
yok anammmmmm daha gitmedi dün gece randevu aldı salı günü gidecekkkkkkk
sen nasılsın iyimisinnnnnnnnnnnnŞeniz
geldim kız uykucu falan değilim saat 7,30 dan beri yollardayım..23 nisan var ya onun toplantısı vardı.... öğlene kadar sürdü şimdi geldim hayatım......
a.s ah benide merak etmişler yerim ben sizia.s. :1hug:
hııı yeşim dediydi zaten onun işi vardır diyeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
yok kız sen beni yemeeeeeeee akşama kocişim yicekmişş beniiiiiiiiiiiiiiii öyle dediiiiiiiiiiiii:asigim::asigim::asigim:
beni neden kimse yemiyor benim kocişim de yok halbukisi
nişanlım var o da uzakta yiyemiyor garibimmmm((((
arzu nasıl gidiyor senin nişanlılık hayatım.....iyimi...aranız nasıl...baban nasıl duruyor bu durum karşısında
bibeemm iyi nolsun götürüyoruz işte gülüm yuvarlana yuvarlana bebişimmm
huhu yeşimmmmmmmmm fahriyeeeeeeeeeeeee nerdesiniz canım ya...yeşimcim yiyemedinmi hala hayatım yemeğini :tomato:
GELDİM CANIM GELDİMMMMMMMMMMMMM
yemekteydim canımmmmmcokacimcoook
ben yedim geldim gül bahçem
ben yedim geldim gül bahçem
afiyet olsun canım...ay özledim bi gidiyorsunuz gelmiyorsunuz bir daha...özleyi veriyorum..ben yemeğe çıkmadığımaaaaaaaaaa sizin gidince sıkılıyoruma.s
afiyet olsun yarasın canım..lop lop et olsun kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun canım...ay özledim bi gidiyorsunuz gelmiyorsunuz bir daha...özleyi veriyorum..ben yemeğe çıkmadığımaaaaaaaaaa sizin gidince sıkılıyoruma.s
hoşgeldin canımcım sende afiyet olsun naptın pazarda kızzzz neler aldınnnhihoyyyt