Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydın kızlar ...geldim bende nasılsınız iyimisiniz..yeşimcim en sonunda gitmişin hayatım doktora oh sevindim hadi...
fahrişim arzucum....ne haber nasılsınız..kaydirigubbakcemile3

günaydın canımcımmm hoşgeldinnnnnnnn nerelerdesin merak ettikkkkkkk kızzzzzz:uhm:
yok anammmmmm daha gitmedi dün gece randevu aldı salı günü gidecekkkkkkk
sen nasılsın iyimisinnnnnnnnnnnnŞeniz

günaydın canımcımmm hoşgeldinnnnnnnn nerelerdesin merak ettikkkkkkk kızzzzzz:uhm:
yok anammmmmm daha gitmedi dün gece randevu aldı salı günü gidecekkkkkkk
sen nasılsın iyimisinnnnnnnnnnnnŞeniz

ay canım ben ...gelemeim hemen...daha gitmedimi..ben baştan hepsini okuyamadım gitti sandım ....sonra okudummmmmmmmmmmmmmmmm..ay gitsin zaten artık günlerdir öyle başı dönerken bekledi bekledi ....beni gerdi burlarda hayatım...:1hug:
bin iyiyim canım akşam evdedim...kızlar yarın akşambigaya gidiyoruz annemlerle beraber teyzemin çocuklarını bende görücem bir sürü foto çekilirim artık sizede koyarım çocukları.....pazar günü dershaneye gelmicem...bigada pikniye gidicez sülalecek...Lapsekide teyzemlerde gelicek yine..ne zamandırda görmemiştim...bu pazar benim için çok güzel olucak...aleynaya akşam söyledim çok sevindim...Bu arada acayip bir gelişmede var eşim dediki bende geleyim dedi.. Kalkıcak o pc başında bizimle hafta sonu gelicek...Bende sıkılırsın dedim sıkılmam bende bigada ki dükkanı gezerim dedi..

geldim kız uykucu falan değilim saat 7,30 dan beri yollardayım..23 nisan var ya onun toplantısı vardı.... öğlene kadar sürdü şimdi geldim hayatım......

a.s ah benide merak etmişler yerim ben sizia.s. :1hug:

hııı yeşim dediydi zaten onun işi vardır diyeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
yok kız sen beni yemeeeeeeee akşama kocişim yicekmişş beniiiiiiiiiiiiiiii öyle dediiiiiiiiiiiii:asigim::asigim::asigim:

a kızlar bu pazar günü gazete yine kes yapıştır veriyor.. Maket ev var bu efer ve küçük puzzle..Geçen hafta almıştım aleynala yaptık bayılmıştı bu pazarda alıcam...sizde alın çok eğlenceli oluyorkaydirigubbakcemile3

hııı yeşim dediydi zaten onun işi vardır diyeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
yok kız sen beni yemeeeeeeee akşama kocişim yicekmişş beniiiiiiiiiiiiiiii öyle dediiiiiiiiiiiii:asigim::asigim::asigim:

vay vay vayyyyyyyyyyyyy:asigim::asigim:
zaten ben ne zaman seni yimeye kalksam hep kocişinin yiceği akşama denk geliyorum....

hadi bakalım kocişin akşam için rezervasyonu yaptırdı anlaşılan sizin yatak odasından..ben başka akşam yerim:1rolleyes:

beni neden kimse yemiyor benim kocişim de yok halbukisi
nişanlım var o da uzakta yiyemiyor garibimmmm:KK43:((((

beni neden kimse yemiyor benim kocişim de yok halbukisi
nişanlım var o da uzakta yiyemiyor garibimmmm:KK43:((((

arzu nasıl gidiyor senin nişanlılık hayatım.....iyimi...aranız nasıl...baban nasıl duruyor bu durum karşısında

huhu yeşimmmmmmmmm fahriyeeeeeeeeeeeee nerdesiniz canım ya...yeşimcim yiyemedinmi hala hayatım yemeğini :tomato:

GELDİM CANIM GELDİMMMMMMMMMMMMM :eek:
yemekteydim canımmmmmcokacimcoook

afiyet olsun canım...ay özledim bi gidiyorsunuz gelmiyorsunuz bir daha...özleyi veriyorum..ben yemeğe çıkmadığımaaaaaaaaaa sizin gidince sıkılıyoruma.s

afiyet olsun canım...ay özledim bi gidiyorsunuz gelmiyorsunuz bir daha...özleyi veriyorum..ben yemeğe çıkmadığımaaaaaaaaaa sizin gidince sıkılıyoruma.s

ah ahhhh kıyamam ben sana yaaaaaaaa özlermişde sıkılrmışdaaaaaaaaaaa hadi ben seni yiyim bariiiiiiiiiiicokacimcoook

ahh anam benim yerim ben senin totonuuuuuuuuuuu ben de seni özlüyom çiçeemmmmmm bal dudaağam

hoşgeldin canımcım sende afiyet olsun naptın pazarda kızzzz neler aldınnnhihoyyyt

çiçeğem biz burda yemeği kendimiz yapmaya başladık yemek parası cebimize kalsın deyee gül benizlim
ondan pazara gittik alışveriş yaptıkkk reejime de girdim şimcik bol bol hıyar yiyecem artıkınnnn:roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrr benim biraz işim var ....bi yere kaybolmayın hallediyim dönücemkaydirigubbakcemile3

X