Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

merhaba kızlarrra.s.!nasılsınız?ben biraz kaygılıyım :1no2:size de anlatayım!burda benim komşumun 6 yaşında kızı var!anaokuluna falan yollamamışlar!benim kız dışardan eve girmek istemidiği için sürekli bununla oynuyorlarkaydirigubbakcemile aslında ben pek istemesem de!şu anda yanımda teyzem de var ve onunla beraber bu ara sokak sokak gezdiler kafamçokkarıştıben kızınca babası da çocuk bu oynayacak tabi diyordu!neyse geçenlerde bunları evde oynayın diye içeri aldım bende mutfakta yemek hazırlıyordum!içeri bir girdim kızımın çadırının içinde öpüşüyorlar:1shok: aşkçılık oyunuymuş bu!kan beynime çıktı kıza nerden öğrendin dedim cevap yok!daha önce de bazı hareketlerine öyle yapma diye ikaz etmiştim!kız hergün ben dışarı çıkarmasam da ya bahçeye ya da kapıya geliyor :bbo:ne yapacağımı şaşırdım benimki de peşinden ağlıyor!sizce nasıl davranayım ya?!....:sm_confused:

ayy otellere bakıyorum çıldırdımm yaaaaaaaaaaaaaaa...
Bu sitede varya tatil bölümü canlı hizmet veriyolar süper yaaaa..Gitmek istiyoruuummmm

çokmu uygunlar hiç o bölüme girmedim ben
ay ama bu sene bizim çok zor anca günü birlik olur yanibenneyaptımki

çokmu uygunlar hiç o bölüme girmedim ben
ay ama bu sene bizim çok zor anca günü birlik olur yanibenneyaptımki

yaa normal fiyatları...bizde 3 günlük falan gidebilirizz...sarımsaklıyı kadriyede çok methediyodu oraya karar verdim ben... a.s.

selam bende geldim nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr turkbayragi

yaa normal fiyatları...bizde 3 günlük falan gidebilirizz...sarımsaklıyı kadriyede çok methediyodu oraya karar verdim ben... a.s.

ay bende çok severim sarımsaklıyı harika bi yerdir tam tatil yeri hayatım ..git git..orda eski rum evlerini otel şeklinde kullanıyorlar oralar çok güzel

ay bende çok severim sarımsaklıyı harika bi yerdir tam tatil yeri hayatım ..git git..orda eski rum evlerini otel şeklinde kullanıyorlar oralar çok güzel

ayy iyi tmm iyicene gaza geldim oraya gidelim biz ozaman kesin...
Akşamada kızlarla maltepeye gidicez. yaaa ırmağa kot ve beyaz ayakkabı almam lazım gösteri için istiyolar bunları pazar günü bulamadım hiç güzel yaaaaaaa....akşam işallah bulurum...bugün benim işimi halledelimde diğer günde aynura gelinlik bakıcaz artık :icecream:

orası süper biyer hele denizi çok güzel biz balayında gitmiştik orayaa bu sene bizde düşünüyoduk orasını ama malasef kısmet değilmiş bu senede :1no2:

BENCEDE GİT CANIM MEMNUN KALIRSIN YANİİİ hihoyyyt
ay o dümtek tek oynayacak dimii ay işallah bulursun istediğin gibi yaaaaaaaaa

ay gidin gidin hayatım....
ay evet sen kıyafet alıcaktın dimi inşallah bu akşam bulursunuz canım...
ay aynura gelinlik bakıcanız yani şimdi siz...artık gittiğiniz yerlerde kıparırısınız herkesi hihoyyyt

orası süper biyer hele denizi çok güzel biz balayında gitmiştik orayaa bu sene bizde düşünüyoduk orasını ama malasef kısmet değilmiş bu senede :1no2:

kız fahrişim siz balayına mı gittiniz oraya çok güzel dimi..
kız ben balayına hiç bi yere gitmedim..balayına gitmek nasıl oluyor güzelmi hayatımmmmmhihoyyyt

kız fahrişim siz balayına mı gittiniz oraya çok güzel dimi..
kız ben balayına hiç bi yere gitmedim..balayına gitmek nasıl oluyor güzelmi hayatımmmmmhihoyyyt

EVET CANIM ÇOK GÜZEL VALLA TADI DAMAĞIMDA KALDI YANİİ kaydirigubbakcemile3
AAA BALAYINA GİTMEK SÜPER BİŞEYY HARİKA GÜNLERDİ O GÜNLERRRRRRRRopuyorumnanaktan

EVET CANIM ÇOK GÜZEL VALLA TADI DAMAĞIMDA KALDI YANİİ kaydirigubbakcemile3
AAA BALAYINA GİTMEK SÜPER BİŞEYY HARİKA GÜNLERDİ O GÜNLERRRRRRRRopuyorumnanaktan

ah ah kaçırdık canım o fırsatı artık ikinci sevgilimle evlenince giderimmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

otel adıda verin bariiii gı bana ...hangi otele gitmiştiniz sizzz

canım oranın en iyi oteli temizel sarımsaklının girişinde ama biz murat apart hotel diye bi yerde kalmıştık ancak oranında yemeği yoktu dışarda yiyoduk yemeğimizi istersen oranın telini vernbilirm

canım oranın en iyi oteli temizel sarımsaklının girişinde ama biz murat apart hotel diye bi yerde kalmıştık ancak oranında yemeği yoktu dışarda yiyoduk yemeğimizi istersen oranın telini vernbilirm

yok saol canım gidersek herşey dahile gideriz... yemek sorunu olmasın bide ..
Temizele bakayım ben bi Şeniz

Günaydınlar .........
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

en güzel haftalar bizlerin olsun canlarım canım dostlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hadı gelinnnnnnnnnnnnnn yeni haftaya güzellikler içinde başlıyalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....sohbet edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gülelimmm eğlenelimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın tatlişkommmmmmmmmm işallah çooooookkkkkkkk güzel bir hafta olur hepimiz içinnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın tatlişkommmmmmmmmm işallah çooooookkkkkkkk güzel bir hafta olur hepimiz içinnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallah hayatım nasılsınnnnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben
ayberkim nasıl ...hafta sonunuz güzelmiydiiiiiiiiiiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…