Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

AY AMİN İŞALLAH KIZZ GELMESİN ALLAHMI SÖYLETTİ NE SANAAAAAAAAA:Saruboceq::Saruboceq:

ayy işallahhhh hayatımmm :Saruboceq:
Amaaannn benimde ne hayallerim vardı gece yatarken çamaşırım da siyah...sanki olmuşum gibi geldi biraz ped koydum hevesin kursaammdaaaa kaldı...
Sabah kalktım patladı iyiceee...

ayy işallahhhh hayatımmm :Saruboceq:
Amaaannn benimde ne hayallerim vardı gece yatarken çamaşırım da siyah...sanki olmuşum gibi geldi biraz ped koydum hevesin kursaammdaaaa kaldı...
Sabah kalktım patladı iyiceee...

yaaa öyle olunca insan çok sinir oluyoo benimde şimndi mesela hafta sonuna denk geliyo inadına gibi sankiiiiii:1no2:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaa
:jeyyar: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- ne gelen bitiyor ne gidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtulamadım şu işlerden çay içicem 2 saat oldu demleyeli içemedimmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ayyy çıldırma kızzzzzzzzz bitmez bu insanalrın istekleriiiiiiiiiiiiiiii al sende çaydanlığı yanınaaaaaaa hem doldur iç hem çalışşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

ayyy çıldırma kızzzzzzzzz bitmez bu insanalrın istekleriiiiiiiiiiiiiiii al sende çaydanlığı yanınaaaaaaa hem doldur iç hem çalışşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

ay sakinlerdi şimdi hayatım döktüm çayımı....ay mis gibi olmuş yeni çaycı aldım uraya..çok güzel çaydemliyor hep kaynakta tutuyor
oh sigaramıda yaktım st katta A sınıfında öss öğrencileri sınav oluyor...oh işlerim hafifledi keyif yapıyorum... zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ama karnım berba ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sökülemedim doğru dürüstttttttt

bende geldimmmmmmmmmmmmmmmm hadi gelin bakalım şimdi kudurakkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

ay titretiyom tirretiyom cevap vermiyo kız emellllllllll çatlatır insanı inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:

ay ne dedikoducusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz lülülülülülü lülülülülülü
nerde keyif kız yapı krediden geldiler...velilerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...eğitim kredisi çekmeleri için anlaşmaya ay iki saat prosüdürleri bitmedi hayatım....arkadaşın eşide bankada oda gelmiş...ay o var diye sallıyamadımdaaaaaaaaaa...anca bittiiiiiiiiiii gittiler....

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hemen arkamdan keyfe dalmıştır o diyonuzzzzzzzzzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance:
kız sizsiz keyif olurmu ben sizle konuşurken keyif yapıyommmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay iyi be tamam ...artık burdayız işallahh... bi buluşamıyoz yaaa ...

ay ancak gelebildim...çıktınızmı yşaaaaaaaaaaaaa
bende çıkıyorummmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın canııımmmm arkadaşlarımmmmmm... :asigim:
Nasılsınız iyimisiniz..İyi olmanızı Allahtan dilerim... :Saruboceq:
Çocukların gözlerinden, büyüklerin ellerinden, sizin kılsız yerlerinizden öper mektubuma son verirken biran önce cvp gelmesini temenni ederim... :1hug:

Günaydın muhterem dostum yeşim zade; Öpen yerlerin dert görmesin.. hamdolsun çok iyiyizzz....kılsız yerlerimizde ayrıcaçok iyi...
Mektubunu aldım çokmesut oldum...yeniden görüşmek dileğiyle
esen kalllllll
sevgilerimle patoş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
ayyy nbr hayatım sabahtan beri bir yoğun bir yoğun anlatamam amasyadaki amcamın kızıyla konuşuyodum telefonlar coştu ....ay amcamın kızı bile delirdi sen nasıl dayanıyon diyo bana ... :sm_confused:

zemuszemus zemuszemus
ay iyiyim canım vallahi burasıda dühden beri yoğun acayip ama şimdi sakin...
ay vallahi harbi orası çokfena ya o telefonlar adamı çıldırtır.....lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sen iyi dayanıyon canım ..ben bi noktadan sonra fırçalıyı veririm...ayyyyyyyy diye
kaydirigubbakcemile2
ay biliyormusun akşam kızımla kapının önünde top oynadık iki tanede mahalledin ufaklık geldi....ortada sıçan oynadık ben tam ortadadım kafamı bi kaldırdım yan apartmandakiler falan balkondan seyrediyor sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ban 5-6 yaşındakilerle hoplayıp duruyom..çok komikti..eev sahibim bile çıkmış bana gülüyor...e arkadaşı yok sen arkadaş olcan diyor...ama çok eğlendikkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…