Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hıııııııı grev yapacaksın yani evde başarılar canıım sana tekrardan :lepi::enbuyukkk:
ama bu erkekler hep böyledir zaten hep kadınlar bişeyler bulurlar onlara göre ruhsuz kızım ruhsuzz gerçektenn:roflol::roflol:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrŞeniz

günaydııııınnnn kızlarrr!a.s.nasılsınız?ben bugün daha iyiyim!a.sdün konuştum içimi döktüm iyi geldiyerimseniben rahatladım benimki de düzeldi inşallah daha iyi olacak herşey!

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrŞeniz
Günaydııınnn Fahrişiimmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz
günaydııııınnnn kızlarrr!a.s.nasılsınız?ben bugün daha iyiyim!a.sdün konuştum içimi döktüm iyi geldiyerimseniben rahatladım benimki de düzeldi inşallah daha iyi olacak herşey!

Günaydın canımm..Çok sevindim her şey konuşa konuşa hayatımmm...
Mutluluklar dilerim canım yuvanızdaa :1hug:

teşekkür ederim arkadaşıma.s. doğru diyorsun konuşmakta fayda var!a.sAllah kimseyi huzursuz etmesin zor gerçekten hele çocuk da varsa!

selaammm günaydın kızçelerrrr:))

nassınız kokoşlarr aramıza yeni baayaan mı gelmiş neeee
danuşalum yevrum ben arzu

nam-ı değer deli arzu:)))))))))))

günaydın canımm ay çok sevindim sevindima adına işallah düzelecek yavaş yavaş canımm:lepi:

günaydın tatlişkomm nbrŞeniz

acep fahrişe ne oldu bu arada? msn de de yok

ciğerparem keten helvam geldim burdayım msn de sorun vardı sabahtan beri açılmıyodu şimdi açtım canımmŞeniz

selaammm günaydın kızçelerrrr:))

nassınız kokoşlarr aramıza yeni baayaan mı gelmiş neeee
danuşalum yevrum ben arzu

nam-ı değer deli arzu:)))))))))))

merhabalarrrr memnun oldum bende!a.s.pc açık kalmış ben dışarlarda sürtüyorum uçmuşum iyice!...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…