Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

inşallah hayatım nasılsınnnnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben
ayberkim nasıl ...hafta sonunuz güzelmiydiiiiiiiiiiiizemuszemus

iyiyiz çok şükür canım ayberkde iyi dün valla saat 3 de bi çıktık evden akşam 9.30 a kadar gezdik ama ayakalrıma karalar sular indi artık hafta arası ayberke ayakkabı aldıydık onlarda büyükmüş orda alırken iyi gibi geldi tabi çocuk ertesi gün sokağa çıkıpta top oynamaya başalyınca topa bi vuruyo ayakkabı bi tarafa top bitarafaaa:roflol::roflol: ona ayakkabı aradık dün oonun için dolaştık en sonunda aldık sonra kendime aslıkı şotlu gecelşk bide elbise gibi gecelik aldım ayyy çok rahatlar valla yemek falan yedik işte eve geldik sonra böyle geçti yani güzeldi

iyiyiz çok şükür canım ayberkde iyi dün valla saat 3 de bi çıktık evden akşam 9.30 a kadar gezdik ama ayakalrıma karalar sular indi artık hafta arası ayberke ayakkabı aldıydık onlarda büyükmüş orda alırken iyi gibi geldi tabi çocuk ertesi gün sokağa çıkıpta top oynamaya başalyınca topa bi vuruyo ayakkabı bi tarafa top bitarafaaa:roflol::roflol: ona ayakkabı aradık dün oonun için dolaştık en sonunda aldık sonra kendime aslıkı şotlu gecelşk bide elbise gibi gecelik aldım ayyy çok rahatlar valla yemek falan yedik işte eve geldik sonra böyle geçti yani güzeldi

AY ALLAH YA...AYBERKİ DÜŞÜNEMİYORUM TOP OYNARKENNN :teytey: :teytey:

ay çok güzel geçmiş...güle güle kullan geceliklerini canımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

AY ALLAH YA...AYBERKİ DÜŞÜNEMİYORUM TOP OYNARKENNN :teytey: :teytey:

ay çok güzel geçmiş...güle güle kullan geceliklerini canımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

sağol canımm :1hug: ay ama ayberki bi görsen ölürsün gülmekten sanki birisi vermişde fukaraya giyiyor gibi ay allahım yaa bir sürüyoki ayağını görme ayak küçücük ayakkbı kocaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canımm :1hug: ay ama ayberki bi görsen ölürsün gülmekten sanki birisi vermişde fukaraya giyiyor gibi ay allahım yaa bir sürüyoki ayağını görme ayak küçücük ayakkbı kocaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ya yavruma vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...iyi yapmışın tekrardan almakla...benimde küçükken öyle bi ayakkabım vardı ...babam almıştı hemen küçük kalmasın diyede büyük almıştı ben ilk okulamı giyiordum en...yolda yürüken çıkı çıkı verdi ... bi gün koştururken düşmüştümde eve gelince her yerine uhu sürmüştüm hiç unutmam..babam yenisini almak zorunda kalmıştııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:

anam ben geç kalmışımmmm benneyaptımki buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Kız fahrişş giydinmi seksi seksiii yaz geldi valla ne rahat dimi bende giyiniyorum öyleee seksi şeyler ...bide çocuk pijaması gibi bişey almıştım geçenlerde kendimee hihoyyyt
ayy nedir bu ayakkabı dderdi bizdeki yaaaa..Bende en sonunda aldım hemde istediğimiii...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ya yavruma vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...iyi yapmışın tekrardan almakla...benimde küçükken öyle bi ayakkabım vardı ...babam almıştı hemen küçük kalmasın diyede büyük almıştı ben ilk okulamı giyiordum en...yolda yürüken çıkı çıkı verdi ... bi gün koştururken düşmüştümde eve gelince her yerine uhu sürmüştüm hiç unutmam..babam yenisini almak zorunda kalmıştııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
ayy kıyamam yaaaaaaaaaaaa :1hug:

Kız fahrişş giydinmi seksi seksiii yaz geldi valla ne rahat dimi bende giyiniyorum öyleee seksi şeyler ...bide çocuk pijaması gibi bişey almıştım geçenlerde kendimee hihoyyyt
ayy nedir bu ayakkabı dderdi bizdeki yaaaa..Bende en sonunda aldım hemde istediğimiii...

ne haber hayatımmmmmmmmmmmmm...sendemi seksi seksi şeyler giyiyonnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

ay geldim geldim amaaaaaaaahihoyyyt
ay ölmeye az kaldıı geberiyorum kafamçokkarıştı hem sıcak hem işşş eve gitnmek istiyorummmmmmmmmmmm delikafadulden

ayy allah korusunnn...Bi klima alamıyomu cimri patronun orayaa... :mymeka:
valla bizde çok yoğundukta son 2 saatir ben çok sakinim sizi bekliyommm öylleeee... bi oraya bakıyom bi oraya bakıyoomm öfff yaaaaa.... -tatlicadiarzu-

ayy allah korusunnn...Bi klima alamıyomu cimri patronun orayaa... :mymeka:
valla bizde çok yoğundukta son 2 saatir ben çok sakinim sizi bekliyommm öylleeee... bi oraya bakıyom bi oraya bakıyoomm öfff yaaaaa.... -tatlicadiarzu-

yok kızz almıyo valllaaaaaa klimadan hasta olurmuşum ben o yüzden almıyomuşş eğer kendine yenisini alırsa eskiyi benim odaya takacakalr işallahhhhhhkaydirigubbakcemile3
benimde o kadar bi yoğunluğum yok aslında da adamın ıvırzıvırları bitmiyoki ay şunuda yapalım bunuda yapalım bi rahat bırakmıyo yaaaaaaaakafamçokkarıştı

giyiyom tabi kız seksi seksi yazın ohhh ne güzel valla rahat rahat opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrrrrrrŞeniz

günaydın hayatımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu gün inşallah hepimiz için güzel bir gün olurrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nasılsın ....bu gün hava çok sıcak..... burda :jeyyar:

şipşak yeşim hala gelmemiş...
hadi oda gelsede kudursakkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus :dance: :dance: :dance: :dance:

günaydın hayatımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu gün inşallah hepimiz için güzel bir gün olurrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nasılsın ....bu gün hava çok sıcak..... burda :jeyyar:

şipşak yeşim hala gelmemiş...
hadi oda gelsede kudursakkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus :dance: :dance: :dance: :dance:

Biri benimi çağırdıııııı buyrunnnnnnnnn
Geldim canlarım bitanelerim nasılsınız ...hadi bugün kudurma günü... :teytey:
Cicişler ben adet oldum biliyonuzmuuuuuu :jeyyar:

günaydın cicişimmmmmmmmmm hoşgeldinn ay vallahiiiiiiiiii kudurak kız bugünnnnnnnnnnnnn :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2

aaaaaaaaaa iyi hadii gözün aydınn canımmmmmmm adetlenmişsinnnnnnnn

ay hoş geldin hayatımmmmmmmmm

hadi oh rahatlamışssındır..biliyormusun bu sabah bende adet olmuşum yarın omcaktım erken geldi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
adetli adetli sohbet edek kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi oh rahatlamışssındır..biliyormusun bu sabah bende adet olmuşum yarın omcaktım erken geldi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
adetli adetli sohbet edek kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay benimkide eli kulağundaaaaaaaaaaaaa geldi gelecekkkkkkkk :teytey:

ayy hadi yaaa..benimde 14 üydü erken geldi....
ay benimkide eli kulağundaaaaaaaaaaaaa geldi gelecekkkkkkkk :teytey:
aman seninki gelmesinnnnn :tomato:

X