Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

evet canım sen öyle yap denersin bakarsın baktın yaramıyor söylersin doktoruna bırakırsın hem siz korunmuyomusunuz hayatımm ne gerek varki ilacaaaaaaaa:1closedeyes:

ya korunuyoruz ama kondomla ....ama garantisi yok dedi doktor bağlatasan bile yok dediiiiiiiiiiii

aman hadi neyseeeeeeeeeeeee ama adet olunca çok sevindim ya...bayram yapcaktım bi çikolata aldım yedimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya korunuyoruz ama kondomla ....ama garantisi yok dedi doktor bağlatasan bile yok dediiiiiiiiiiii

aman hadi neyseeeeeeeeeeeee ama adet olunca çok sevindim ya...bayram yapcaktım bi çikolata aldım yedimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bizde ayberkten sonra kondom kullandık ama hoşumuza gitmedii
kız bağlatıncadamı oluyomuş onu duymamaıştım bak hiçççççççCADIARZU

ee bizde 4 yıldır kondomla korunuyoruz hiç bi kaza bela olmadı Allaha şükür...
Ayy bağlatmakmı hayatta yapmam zaten öyle bişeyi kocam bağlatsın...

ya bizde ayberkten sonra kondom kullandık ama hoşumuza gitmedii
kız bağlatıncadamı oluyomuş onu duymamaıştım bak hiçççççççCADIARZU

ya biz kondom kullanıyoruz zaten bizim çok ilişkimiz olmuyorda kondomdada hata olabiliyor...bağlatıncada hamile kalanlar varmış canım doktor dedi.....gerçe benim tanıdığım da var bağlıken kalan da....
işte garantisi yok ya..ondan hap verdi.....ben kendimde istemiyorum biliyorsunuz ikinciyi

ee bizde 4 yıldır kondomla korunuyoruz hiç bi kaza bela olmadı Allaha şükür...
Ayy bağlatmakmı hayatta yapmam zaten öyle bişeyi kocam bağlatsın...

ya ben zaten istesemde bağlamıyorlar sezaryanı zor atlattık......bağlamıyorlar benide ben istemiştim hatta bi ara olmaz demişti doktor.....

ya ben zaten istesemde bağlamıyorlar sezaryanı zor atlattık......bağlamıyorlar benide ben istemiştim hatta bi ara olmaz demişti doktor.....

ayy birde istedinmi emel yaaaa...
delimisin sen niye bağlatıyon kendini belki sonra çocuk yapmak istiycen dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun...saçmalama bi daha öyleee

aa emelcim bağlatmaa bencede ne olur ne olmaz allahın ii belli olmaz güzelim belki bir evlat daha nasip eder sanaaaaaaa:emir_bebek:

ya biz kondom kullanıyoruz zaten bizim çok ilişkimiz olmuyorda kondomdada hata olabiliyor...bağlatıncada hamile kalanlar varmış canım doktor dedi.....gerçe benim tanıdığım da var bağlıken kalan da....
işte garantisi yok ya..ondan hap verdi.....ben kendimde istemiyorum biliyorsunuz ikinciyi

o nedemek kız bizim çok ilişkimiz olmuyoooooooooooooCADIARZUCADIARZUCADIARZU

aa emelcim bağlatmaa bencede ne olur ne olmaz allahın ii belli olmaz güzelim belki bir evlat daha nasip eder sanaaaaaaa:emir_bebek:

yani belki sonra istiycen allahım korusun yarabbim ya bişey olursa evlatlarımıza .demesi bile korkunç ama istemiycezmi sanki

X