Hayyyydinnn gelinde konuşakkk herüüüüü yaaaaa...
Çok yoğun ama olsun kaynatakkk azıcıkkkk hihoyyythihoyyyt
Bekliyomm haydinnn kaydirigubbakcemile3
Hayyyydinnn gelinde konuşakkk herüüüüü yaaaaa...
Çok yoğun ama olsun kaynatakkk azıcıkkkk hihoyyythihoyyyt
Bekliyomm haydinnn kaydirigubbakcemile3
geldim bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....hadi kaynatakkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyy hadiii bendeee geldimmmmmmmmmmmm kaynatmayaaaaaaa:dance::dance::dance:
amandaaaa amaaannnnn hoş geldinizzz...
Napıyosunuz canlarımmmmm a.s.a.s.a.s.
ayyy hadiii bendeee geldimmmmmmmmmmmm kaynatmayaaaaaaa:dance::dance::dance:
ay oh be sonuna topalandıkkkkkkkkkkk :teytey: :teytey: :teytey:
ben mal mal oturuyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....haftaya son haftamız bazı öğretmenler görevden ayrılıak...onların karalarıyla uğraşıyorum...yeni başvurulara bakıyorum....canım sıkıldı bir su bardağı çay aldım...şimdi pipetle çay içiyorummmmmmmmmmm.......delikafadulden delikafadulden
siziözledim yoğunsunuz diye sohbette yok......:lepi:
ayy emell ne güldürdün beni yaaaaaaaaa kız hadi çayı su bardağına koydun da pipet noluyo yaaaaaaaaaaa yuhhh yaniiiiiiiii şişeye koysaydın çayı bariiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy emell ne güldürdün beni yaaaaaaaaa kız hadi çayı su bardağına koydun da pipet noluyo yaaaaaaaaaaa yuhhh yaniiiiiiiii şişeye koysaydın çayı bariiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
KIZLAR KIZLAR GELEMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:
gidiyorum halılarım kurumuştur onları alıcam spora gidicem eve gelicem çorbam yemeğim var..pilav yapıcam
sonra halıları yerleştircem mobilyaların tozunu alıcam ütü yapıcam....kurtlan vadisini oturucam seyredeicemmmmmmmmmmm:lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 a.s.
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
kız motor gibisin maşallahhhhhhhhhhhhhhh nasıl yetiştircen o kadar işi kurtlar vadisen kadarrrrrrrrrrrr
hadi iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
bende geleyim mi kızlaaarrrrranneyim ama neşeli değilim bu ara:1no2: belki sizinle neşem yerine gelir!kaydirigubbakcemile5
tabiki gelebilirisin tatlımm ama tek bir şartımız varrrrrr o daaaa neşeli olmakkk :dance::dance:
merhaba kızlarrr günaydınlaaarrr!a.s.süper bir şart kabul ediyoruma.s ama şimdi gidip benim kızı doyurmamcokacimcoook lazım kahvaltıdan sonra görüşürüzzzz!...
Günaydın cicişimm nbrrr hihoyyythihoyyyta.s.günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
merhaba kızlarrr günaydınlaaarrr!a.s.süper bir şart kabul ediyoruma.s ama şimdi gidip benim kızı doyurmamcokacimcoook lazım kahvaltıdan sonra görüşürüzzzz!...
Günaydın cicişimm nbrrr hihoyyythihoyyyta.s.
Niye neşeli değilmişsin bakiimmm.. Hadi bekliyoruz işlerini bitirde gel coşmaya.. delikafaduldenhihoyyyt