Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Hayyyydinnn gelinde konuşakkk herüüüüü yaaaaa...
Çok yoğun ama olsun kaynatakkk azıcıkkkk hihoyyythihoyyyt
Bekliyomm haydinnn kaydirigubbakcemile3

Hayyyydinnn gelinde konuşakkk herüüüüü yaaaaa...
Çok yoğun ama olsun kaynatakkk azıcıkkkk hihoyyythihoyyyt
Bekliyomm haydinnn kaydirigubbakcemile3

geldim bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....hadi kaynatakkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

amandaaaa amaaannnnn hoş geldinizzz...
Napıyosunuz canlarımmmmm a.s.a.s.a.s.

ay oh be sonuna topalandıkkkkkkkkkkk :teytey: :teytey: :teytey:
ben mal mal oturuyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....haftaya son haftamız bazı öğretmenler görevden ayrılıak...onların karalarıyla uğraşıyorum...yeni başvurulara bakıyorum....canım sıkıldı bir su bardağı çay aldım...şimdi pipetle çay içiyorummmmmmmmmmm.......delikafadulden delikafadulden
siziözledim yoğunsunuz diye sohbette yok......:lepi:

ayy emell ne güldürdün beni yaaaaaaaaa kız hadi çayı su bardağına koydun da pipet noluyo yaaaaaaaaaaa yuhhh yaniiiiiiiii şişeye koysaydın çayı bariiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy emell ne güldürdün beni yaaaaaaaaa kız hadi çayı su bardağına koydun da pipet noluyo yaaaaaaaaaaa yuhhh yaniiiiiiiii şişeye koysaydın çayı bariiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy alllahımmm yaaa bende ona bakıyodummmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
çayın tadımı kalırr beeeee öyle :mymeka:
kolamı içiyon sırnaşık şey

he ne yapayım kız..büyük bardakta pipetle içince zevkli oluyorrrrrrrrralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis başka türlü höpür höpür olmuyorrrrrrrr

Son düzenleme:
ahanda size pipetli çay kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Abccn-0035.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 17
KIZLAR KIZLAR GELEMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:
gidiyorum halılarım kurumuştur onları alıcam spora gidicem eve gelicem çorbam yemeğim var..pilav yapıcam
sonra halıları yerleştircem mobilyaların tozunu alıcam ütü yapıcam....kurtlan vadisini oturucam seyredeicemmmmmmmmmmm:lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 a.s.

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr

kız motor gibisin maşallahhhhhhhhhhhhhhh nasıl yetiştircen o kadar işi kurtlar vadisen kadarrrrrrrrrrrr
hadi iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

bende geleyim mi kızlaaarrrrr anneyim ama neşeli değilim bu ara:1no2: belki sizinle neşem yerine gelir!kaydirigubbakcemile5

tabiki gelebilirisin tatlımm ama tek bir şartımız varrrrrr o daaaa neşeli olmakkk :dance::dance:

merhaba kızlarrr günaydınlaaarrr!a.s.süper bir şart kabul ediyoruma.s ama şimdi gidip benim kızı doyurmamcokacimcoook lazım kahvaltıdan sonra görüşürüzzzz!...

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
Günaydın cicişimm nbrrr hihoyyythihoyyyta.s.
merhaba kızlarrr günaydınlaaarrr!a.s.süper bir şart kabul ediyoruma.s ama şimdi gidip benim kızı doyurmamcokacimcoook lazım kahvaltıdan sonra görüşürüzzzz!...

Niye neşeli değilmişsin bakiimmm.. Hadi bekliyoruz işlerini bitirde gel coşmaya.. delikafaduldenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…