yok anam bu kıskanççççç pislik kıskandıııı..buda yetmedi ağağıda sevime anlatıyom sigara içerken sen aradınyaaa oda diyo ben olsam bende sevdiğimi kıskanırım bak şuan çok kıskandım al götünüde git burdan demezmiiii... :1shok:
yok anam bu kıskanççççç pislik kıskandıııı..buda yetmedi ağağıda sevime anlatıyom sigara içerken sen aradınyaaa oda diyo ben olsam bende sevdiğimi kıskanırım bak şuan çok kıskandım al götünüde git burdan demezmiiii... :1shok:
bu nedemek yeşim bunun neresi şakaaaaaaaaaaaaaaa ...sen şaka yapınca ben anlıyorum şakaya zaten alınmıyorum bu şakamı...köskös bakıyormuşum..bütün gün seni bekleim bennnnnnnnnnnnn ..
evet içime dert oldu gelmemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....
o sevimin manyaklığı kafamçokkarıştı
ben niye kıskanıyım...sen bana çık açık söyleyince ...anladım ben yoksa ben gelemiyincede siz berabersiniz kıskanırmıyım.....
ama sen bana açık açık dedin ben anladım
senin şaka anlayışın buysaaaa diyecek lafım yok emel ama ben gerçekten şaka yapmıştımmm :çok üzgünüm:
haydaaaaaaaaaa bi de sevimdemi çıktı şimdiiiiiiii ay inanmıyormmmmmm yaaaaaaaa sevime bakkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
Şeniz
ayy canımmmmmmmm canım canımm canımmmmm canımmmmmmmmm içli patoşum benimmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
al sana şaka o zamannnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bi daha ayağını denk al bak ben çok pis eşşeeeeeeeeeekkkkkkkkkk şakası yaparım böyle kaldıramazsın...çok peşimden gezinirsin....
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkk keyiflidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yok kız oda şaka dedi ...ama kıskanabilirsin olabilir yani sonuçta çok seviyorsan değer verilmiyosa sana kıskanırsın ama burda öyle bişey asla yokkkkkk...
kıskandıysanda açık açık sölersinnn ....
al sana şaka o zamannnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bi daha ayağını denk al bak ben çok pis eşşeeeeeeeeeekkkkkkkkkk şakası yaparım böyle kaldıramazsın...çok peşimden gezinirsin....
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkk keyiflidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben zaten biliyodumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae
zorla kavga çıkarıp ilişkimizi bitirmeyi düşündüydüm ama neyseeeeee :1closedeyes:
allllllllllllllllllllllllll buda sanaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
ben zaten biliyodumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae
zorla kavga çıkarıp ilişkimizi bitirmeyi düşündüydüm ama neyseeeeee :1closedeyes:
allllllllllllllllllllllllll buda sanaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
manyaksınız yaaaaaaaaaaaaaaa sizzzzzzzzzzzz nasıl üzdünüz beni brda eyvah dedim bize nazar değdi dostluğumuzaaaaaaaaaa ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kız endamsız şipşak şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
senin neyini kıskancaz...o sevimin paranoyaklığıııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
hemen oran buran kalkmasınnnnnnnnnnnnnnn
sen onu külahıma anlattttttttttttttttttttttttttttt :dilcikar:
ikinizde kıskandınız beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
dürüsttt ol birazzzzzz yalancı pislüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :1hug:
allahın sazanıııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ey allahım senin bi tarafın çok saf fahriş endamlısın falan ama safsın hayatımmmmmmm..ne ağlıyon sen hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kız ben çok üzüldüm ama yaa ikinizin böyle yapmasına değer verdiğim insanalrsınız dostlarımsınız bence şakası bilee kötüydüü yapmayın bidaha böyleeeeeeeeeeeee uyuzlarrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlama
bilmiyordun hiç yalah söyleme ...bal gibide yedinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:dance: :dance: :dance:
kız sen zorla kavga çıkmakla ne uğraşıyon açık açık söylesene ilişkimiz bitsin diye..biz anlarız o kadar odun değiliz hayatımmmmmmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
odunsun anlamıyon işte ne yapayımmm hala anlamıyonnnnn...
valla billa biliyodum yalandan açmadığını ...Ama açmadınya kaç kere arattın beni ...seni boğasım geldi haaaaa yanımda olsan geberttiydim ...ama cidden yapsaydın çok fena yapcaktım çok sinirlendim sor fahrişe...hele msj attım yine açmadınyaaaa şerefsizim bittin artık dedim..fahriş yanı kalabalıkmış dedide rahatladımmm... delikafadulden
kız ben çok üzüldüm ama yaa ikinizin böyle yapmasına değer verdiğim insanalrsınız dostlarımsınız bence şakası bilee kötüydüü yapmayın bidaha böyleeeeeeeeeeeee uyuzlarrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlama