Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

haydaaaaaaaaaa bi de sevimdemi çıktı şimdiiiiiiii ay inanmıyormmmmmm yaaaaaaaa sevime bakkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

o sevimin manyaklığı kafamçokkarıştı
ben niye kıskanıyım...sen bana çık açık söyleyince ...anladım ben yoksa ben gelemiyincede siz berabersiniz kıskanırmıyım.....

ama sen bana açık açık dedin ben anladım

bu nedemek yeşim bunun neresi şakaaaaaaaaaaaaaaa ...sen şaka yapınca ben anlıyorum şakaya zaten alınmıyorum bu şakamı...köskös bakıyormuşum..bütün gün seni bekleim bennnnnnnnnnnnn ..

senin şaka anlayışın buysaaaa diyecek lafım yok emel ama ben gerçekten şaka yapmıştımmm :çok üzgünüm:

demekki anlayamamışsın canımmmmmmmmmmmmmm patoşummmmmmmmm :1hug:

senin şaka anlayışın buysaaaa diyecek lafım yok emel ama ben gerçekten şaka yapmıştımmm :çok üzgünüm:

al sana şaka o zamannnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bi daha ayağını denk al bak ben çok pis eşşeeeeeeeeeekkkkkkkkkk şakası yaparım böyle kaldıramazsın...çok peşimden gezinirsin....
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkk keyiflidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

haydaaaaaaaaaa bi de sevimdemi çıktı şimdiiiiiiii ay inanmıyormmmmmm yaaaaaaaa sevime bakkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kız oda şaka dedi ...ama kıskanabilirsin olabilir yani sonuçta çok seviyorsan değer verilmiyosa sana kıskanırsın ama burda öyle bişey asla yokkkkkk...
kıskandıysanda açık açık sölersinnn ....

Şeniz

ayy canımmmmmmmm canım canımm canımmmmm canımmmmmmmmm içli patoşum benimmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

he vallahi fahrişim çok içliyimdirrrrrrrrrrrrsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ben zaten biliyodumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae
zorla kavga çıkarıp ilişkimizi bitirmeyi düşündüydüm ama neyseeeeee :1closedeyes:
allllllllllllllllllllllllll buda sanaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

yok kız oda şaka dedi ...ama kıskanabilirsin olabilir yani sonuçta çok seviyorsan değer verilmiyosa sana kıskanırsın ama burda öyle bişey asla yokkkkkk...
kıskandıysanda açık açık sölersinnn ....

kız endamsız şipşak şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
senin neyini kıskancaz...o sevimin paranoyaklığıııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:

hemen oran buran kalkmasınnnnnnnnnnnnnnn

manyaksınız yaaaaaaaaaaaaaaa sizzzzzzzzzzzz nasıl üzdünüz beni brda eyvah dedim bize nazar değdi dostluğumuzaaaaaaaaaa ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

bilmiyordun hiç yalah söyleme ...bal gibide yedinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:dance: :dance: :dance:
kız sen zorla kavga çıkmakla ne uğraşıyon açık açık söylesene ilişkimiz bitsin diye..biz anlarız o kadar odun değiliz hayatımmmmmmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

manyaksınız yaaaaaaaaaaaaaaa sizzzzzzzzzzzz nasıl üzdünüz beni brda eyvah dedim bize nazar değdi dostluğumuzaaaaaaaaaa ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

allahın sazanıııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ey allahım senin bi tarafın çok saf fahriş endamlısın falan ama safsın hayatımmmmmmm..ne ağlıyon sen hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sen onu külahıma anlattttttttttttttttttttttttttttt :dilcikar:
ikinizde kıskandınız beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
dürüsttt ol birazzzzzz yalancı pislüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :1hug:

hadi hadi gaza gelmeye uğraşma şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt hihoyyyt
hiç şimarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereni kıskancaz senin...saf şey naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

kız ben çok üzüldüm ama yaa ikinizin böyle yapmasına değer verdiğim insanalrsınız dostlarımsınız bence şakası bilee kötüydüü yapmayın bidaha böyleeeeeeeeeeeee uyuzlarrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlama

ay kıyamam ben sana ya...kızım sen bizi tanımıyonmuuuuuuuuuu...sen bu edepsiz yeşimi tanımıyonmu ne kadar iğrenç şakaları var bilmiyonmu..hala niye inananlırsun bide üzüyorsun kendini ay canım benim....saf güzelim benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :1hug:

odunsun anlamıyon işte ne yapayımmm hala anlamıyonnnnn...
valla billa biliyodum yalandan açmadığını ...Ama açmadınya kaç kere arattın beni ...seni boğasım geldi haaaaa yanımda olsan geberttiydim ...ama cidden yapsaydın çok fena yapcaktım çok sinirlendim sor fahrişe...hele msj attım yine açmadınyaaaa şerefsizim bittin artık dedim..fahriş yanı kalabalıkmış dedide rahatladımmm... delikafadulden

hiç beni kandıramazsın bu sefer yedin..hadi geçenkinde tam yemediydin ama bunu yedinnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
ama var ya yeşim çok eğlendim....kaydirigubbakcemile3

evet yanım kalabılkıtı ..yeni müdür vardı yanımda ondan açamadım açmadıkça sende arıyon ya...anladım zaten kasten açmadım sandığını çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey

hem bana fahriş söyledi gmailden çok üzüldüm şaka yapmıştım yanlış anladı yazmışınnnnnnnnnn
yedin işte yedin yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oooyyy canım benim ben ctesi gelri öperim geçerrrr...
Ama varya o eski zamnalrda kavga etsek kılım kıpırdamazdı şimdi öyle değilll gerçektenn ama ben bilyodum bu dengesizin seneryo yazdığınııı ..sen dediğinde bile inanasım gelmedi...gerçekse boğazlayasım geldiydiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…