oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oooyyy canım benim ben ctesi gelri öperim geçerrrr...
Ama varya o eski zamnalrda kavga etsek kılım kıpırdamazdı şimdi öyle değilll gerçektenn ama ben bilyodum bu dengesizin seneryo yazdığınııı ..sen dediğinde bile inanasım gelmedi...gerçekse boğazlayasım geldiydiiii
bide hoşuna gitti heeeeee...eşşeklik bende ne arıyosunkiiiii..İnanmıyorum ama yagerçekse diyorummm ...küstürmeyide kıçım yemiyo ....bende eğlendim valla seni kudurttumyaaaaaaaaaa baştannnnn :sm_cool:hiç beni kandıramazsın bu sefer yedin..hadi geçenkinde tam yemediydin ama bunu yedinnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
ama var ya yeşim çok eğlendim....kaydirigubbakcemile3
evet yanım kalabılkıtı ..yeni müdür vardı yanımda ondan açamadım açmadıkça sende arıyon ya...anladım zaten kasten açmadım sandığını çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
hem bana fahriş söyledi gmailden çok üzüldüm şaka yapmıştım yanlış anladı yazmışınnnnnnnnnn
yedin işte yedin yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
neyse canalrım hadi rahatladım şimdi ama bidaha yapmayın gebertirim sizi inankii pisliklerklava: klava:
ben çıkıyorumm işyerine gitmem lazım yarın görüşürüz kısmetse öpüyorum ikinizide çok seviyorummmmmmmmm uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug::1hug:
neyse canalrım hadi rahatladım şimdi ama bidaha yapmayın gebertirim sizi inankii pisliklerklava: klava:
ben çıkıyorumm işyerine gitmem lazım yarın görüşürüz kısmetse öpüyorum ikinizide çok seviyorummmmmmmmm uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug::1hug:
bide hoşuna gitti heeeeee...eşşeklik bende ne arıyosunkiiiii..İnanmıyorum ama yagerçekse diyorummm ...küstürmeyide kıçım yemiyo ....bende eğlendim valla seni kudurttumyaaaaaaaaaa baştannnnn :sm_cool:
bu nedemek yeşim bunun neresi şakaaaaaaaaaaaaaaa ...sen şaka yapınca ben anlıyorum şakaya zaten alınmıyorum bu şakamı...köskös bakıyormuşum..bütün gün seni bekleim bennnnnnnnnnnnn ..
sende burda alınmışsın açık açık itiraf et pis patoşşşşşş...
alındın kıskandınnnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool:lülülülülülülülülülülülü
Günaydınlarrrr herkese..
Günaydın pis patoşşşş yine ortalarda yokssun nerelerde geziyosan laelaelaelaelae
iyiyim canım n olsun ...hava çok sıcakkkk...
ay evet hayatım ya hnava çok sıcak canımın içiburdada çok fena socak var...sabah falannnnnnnnnnnnnn çok sıcaktı..aleynala balkonda kahvaltı ettik...sen ne yapıyorsun bebişim..ırmak nasıl
kızlarrr fahrişim yeşimimmm hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... bu gün burda takılalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
takılalım hadi canım sıkılıyo