Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oooyyy canım benim ben ctesi gelri öperim geçerrrr...
Ama varya o eski zamnalrda kavga etsek kılım kıpırdamazdı şimdi öyle değilll gerçektenn ama ben bilyodum bu dengesizin seneryo yazdığınııı ..sen dediğinde bile inanasım gelmedi...gerçekse boğazlayasım geldiydiiii

ay evet eski zamanlarda kavga etmezdikki şipşağım benim....sen bana öyle desen benim şeyimde bile olmazdı yavruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm lülülülülü

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

neyse canalrım hadi rahatladım şimdi ama bidaha yapmayın gebertirim sizi inankii pislikler :eek:klava::eek:klava:
ben çıkıyorumm işyerine gitmem lazım yarın görüşürüz kısmetse öpüyorum ikinizide çok seviyorummmmmmmmm uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug::1hug:

hiç beni kandıramazsın bu sefer yedin..hadi geçenkinde tam yemediydin ama bunu yedinnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
ama var ya yeşim çok eğlendim....kaydirigubbakcemile3

evet yanım kalabılkıtı ..yeni müdür vardı yanımda ondan açamadım açmadıkça sende arıyon ya...anladım zaten kasten açmadım sandığını çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey

hem bana fahriş söyledi gmailden çok üzüldüm şaka yapmıştım yanlış anladı yazmışınnnnnnnnnn
yedin işte yedin yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bide hoşuna gitti heeeeee...eşşeklik bende ne arıyosunkiiiii..İnanmıyorum ama yagerçekse diyorummm ...küstürmeyide kıçım yemiyo ....bende eğlendim valla seni kudurttumyaaaaaaaaaa baştannnnn :sm_cool:

neyse canalrım hadi rahatladım şimdi ama bidaha yapmayın gebertirim sizi inankii pislikler :eek:klava::eek:klava:
ben çıkıyorumm işyerine gitmem lazım yarın görüşürüz kısmetse öpüyorum ikinizide çok seviyorummmmmmmmm uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug::1hug:

bendeee çooook seviyorummm canım benim ..Irmak geldi bende onu alıp geleyimmmmmmmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tamam canım hadi görüşürüz öptüm

bide hoşuna gitti heeeeee...eşşeklik bende ne arıyosunkiiiii..İnanmıyorum ama yagerçekse diyorummm ...küstürmeyide kıçım yemiyo ....bende eğlendim valla seni kudurttumyaaaaaaaaaa baştannnnn :sm_cool:

vallahi bende daha uatcaktım ama canım fahriş gmailden üzülmüş falan yazınca kıyamadım ....yoksa çok zevklidiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız seviyorum ben seni sen bana ne dersen de ben sana hiç küsebilirmiyimmmmmmmmmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis
yanlız geçen şey diye düşünüyordum..sen beyrimde tükmor varmış deyince ulan dedim ben bu karıya nasıl şaka yapcam dedim..ama allah razı olsun yine fırsat verdin yaniiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

bu nedemek yeşim bunun neresi şakaaaaaaaaaaaaaaa ...sen şaka yapınca ben anlıyorum şakaya zaten alınmıyorum bu şakamı...köskös bakıyormuşum..bütün gün seni bekleim bennnnnnnnnnnnn ..

sende burda alınmışsın açık açık itiraf et pis patoşşşşşş...
alındın kıskandınnnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool:lülülülülülülülülülülülü

sende burda alınmışsın açık açık itiraf et pis patoşşşşşş...
alındın kıskandınnnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool:lülülülülülülülülülülülü

alınmadım vallahi billahi alınmadım ...uzatcaktımda kıyamadım ...hayatım..alınsam söylerim bebişim.......ama sen çok güzel yazmışın...tam alıncak gibi kaçırmıyayım dedimmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydınlarrrr herkese..
Günaydın pis patoşşşş yine ortalarda yokssun nerelerde geziyosan laelaelaelaelae

iyiyim canım n olsun ...hava çok sıcakkkk...

ay evet hayatım ya hnava çok sıcak canımın içiburdada çok fena socak var...sabah falannnnnnnnnnnnnn çok sıcaktı..aleynala balkonda kahvaltı ettik...sen ne yapıyorsun bebişim..ırmak nasıl

ay evet hayatım ya hnava çok sıcak canımın içiburdada çok fena socak var...sabah falannnnnnnnnnnnnn çok sıcaktı..aleynala balkonda kahvaltı ettik...sen ne yapıyorsun bebişim..ırmak nasıl

ohhh ne güzel olmuşşş.Aleyna şimdi kimde duruyor hayatım..Eşinin iş yeri açma işi ne oldu???
Bende hala yazlıkları çıkarmadımya gardırop dağınık duruyodu öyle akşam bi ilham geldi daldım bütün dolabı indirdim...sildim giymediğim ne var ne yok ayırdım vercem birine yarısı giymediklerimmiş zaten ..dolap bir boşaldı miss gibi oldu aynı şekilde eşiminde giymediklerini hep teizledim...şimdi bu akşamda yazlıkları çıkarıp dizicem ama varya ayaklarım koptu nasıl ağrıdı yatağa girdiğim gibi sızmışımmm ...

kızlarrr fahrişim yeşimimmm hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... bu gün burda takılalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :eek: :eek:

takılalım hadi canım sıkılıyo :eek:

benim de sıkılıyor canım...bu gün tatil ya öğrenciler gelmicek rehber öğretmenle ikimiz kös kös oturuyoruz...ay ne zamandır girmemişik ..bir sürü msj lar olmuşşşşşşşşşşşhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canlarım ciğerlerim nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dün akşam halılarım yıkadım bahar temizliğim bitti sayılır...kaç gündür görüşemiyoruz hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnn:eek::eek:

X