ayy ben niye göremiyommm...ben açık görünmedimmi sana
kızım siz ne laf anlamaz pislüklersiniz yaaaaaaaaaaaaaa...
işim vardı işim sizin işiniz olunca ben size böylemi yapıyom benim işim olamazmı ..karılar klübünden mail gelmeyince açmadım hiç gmaille faceboka baktım zaten sonra iş çıktı oturup bakamadım bileee...Canımı sıkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmem valla heeee bursayadaaaaaaa oturusunuzzzzz bensizzzzzz :dilcikar:
anam anam anam tehditkar bir yapı içinde görüyorum şifşağım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
heeeee sen yap yap böyleeeeeee laelaelaelaelae
Hem ben fahriş geldi diye geldimmm hahahyyyyyy hihoyyyt:dilcikar:
çatlada patlaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
face bookta nasıl açık görcen beni canım zaten ben hep açıkıp face bookta
heeeee sen yap yap böyleeeeeee laelaelaelaelae
Hem ben fahriş geldi diye geldimmm hahahyyyyyy hihoyyyt:dilcikar:
çatlada patlaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy canım canımm bensiz tadı olmuyoooooo dimi buralarınnnnnn :roflol::roflol::roflol:
iyi ben gideyim o zaman ...zaten biliyordum fahriş yokken hiç gelmiyorsundelikafadulden
orda sağ altta çevrimiçiler görünüyooooo
hiiiçççççç varya hiççç nerde sabah daha karga bokunu yemeden sıcak bir mesaj...bir güleryüz yokkk anam yokkkkk...öyle kös kös bakar ordan..bide bana suç bulur bak nasıl bakıyoooo sırnaşık şeysırnaşık şey
iyi be gidiyorum tamam
iyi be gidiyorum tamam
ayyyy dur gitme beni öldür öyle git... noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr...
Şakaydı beeeeee ay bu gerçekten mi alındııııı manyakkk patoooşşşşşşş.... yerim ben seniii tripliiiiiiiiiiii alıngan pislikkkkkkkkkk :teselli::1hug::1hug:
ayyyy dur gitme beni öldür öyle git... noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr...
Şakaydı beeeeee ay bu gerçekten mi alındııııı manyakkk patoooşşşşşşş.... yerim ben seniii tripliiiiiiiiiiii alıngan pislikkkkkkkkkk :teselli::1hug::1hug:
adama böyle yaparlar yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sen açık açık söyledin bende anladım daha niye arıyorsun
adama böyle yaparlar yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sen açık açık söyledin bende anladım daha niye arıyorsun
ayyyyyyyy çokmu belli ettimmmmm...
neyse bende açık açık dedim zaten ...sende anlamışsın
lan pislik manyakkk ne insanı delirtiyon üzüyonnnnnn uyuzzzzzzzzz patoşşşşşşşşşş
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ben açık açık şaka yaptımmmm....Senin içine dert olmuşşşş benim gelmemem kudurtayım şunu dedim...ben ayrım yapamamkiii ikinizide çokkk seviyommmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama