Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

anam anam anam tehditkar bir yapı içinde görüyorum şifşağım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

anam anam anam tehditkar bir yapı içinde görüyorum şifşağım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

heeeee sen yap yap böyleeeeeee laelaelaelaelae
Hem ben fahriş geldi diye geldimmm hahahyyyyyy hihoyyyt:dilcikar:
çatlada patlaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy canım canımm bensiz tadı olmuyoooooo dimi buralarınnnnnn :roflol::roflol::roflol:

iyi ben gideyim o zaman ...zaten biliyordum fahriş yokken hiç gelmiyorsundelikafadulden

ayy canım canımm bensiz tadı olmuyoooooo dimi buralarınnnnnn :roflol::roflol::roflol:

hiiiçççççç varya hiççç nerde sabah daha karga bokunu yemeden sıcak bir mesaj...bir güleryüz yokkk anam yokkkkk...öyle kös kös bakar ordan..bide bana suç bulur bak nasıl bakıyoooo sırnaşık şeysırnaşık şey

iyi be gidiyorum tamam

iyi be gidiyorum tamam

ayyyy dur gitme beni öldür öyle git... noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr...
Şakaydı beeeeee ay bu gerçekten mi alındııııı manyakkk patoooşşşşşşş.... yerim ben seniii tripliiiiiiiiiiii alıngan pislikkkkkkkkkk :teselli::1hug::1hug:

giiti galiba bu patoş gerçekten kızz :uhm::uhm:

adama böyle yaparlar yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

sen açık açık söyledin bende anladım daha niye arıyorsun

lan pislik manyakkk ne insanı delirtiyon üzüyonnnnnn uyuzzzzzzzzz patoşşşşşşşşşş
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Patoooooooooooooooooooooooşşşşş bak beni deli etme beni duyuyosan aç şu telefonuu beni getirrtmeeeeeeeeee...saçma saçma olma ...getirttme beni çan laraaa sırnaşık şey

ben açık açık şaka yaptımmmm....Senin içine dert olmuşşşş benim gelmemem kudurtayım şunu dedim...ben ayrım yapamamkiii ikinizide çokkk seviyommmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

ayyyyyyyy çokmu belli ettimmmmm...
neyse bende açık açık dedim zaten ...sende anlamışsın

bu nedemek yeşim bunun neresi şakaaaaaaaaaaaaaaa ...sen şaka yapınca ben anlıyorum şakaya zaten alınmıyorum bu şakamı...köskös bakıyormuşum..bütün gün seni bekleim bennnnnnnnnnnnn ..

lan pislik manyakkk ne insanı delirtiyon üzüyonnnnnn uyuzzzzzzzzz patoşşşşşşşşşş
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yok anam bu kıskanççççç pislik kıskandıııı..buda yetmedi ağağıda sevime anlatıyom sigara içerken sen aradınyaaa oda diyo ben olsam bende sevdiğimi kıskanırım bak şuan çok kıskandım al götünüde git burdan demezmiiii... :1shok:

evet içime dert oldu gelmemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…