Kızlar ben yemekteyimmm mucckkssss...
aaa doğum günün kutlu olsun cicişşş nice mutlu mesut yıllara işallahhh...İkon koyamıyorummmm malesefff şu işe bi el atıversen arzucuk yaaa nasıl düzelirr....
önceki mesajımıda görmedin heralde bebişimmm...küsme bana...
ayyy gördü gördüüüüüü :):):):):)
ikon ne beee sitelerin sultanı anlamıyom türhce yaz bacım
ayy ohhh ohh rahatladım anacummm bak yüzyüze görüşemedik emme gösterttim kendimi size heeeeŞeniz
ayy ohhh ohh rahatladım anacummm bak yüzyüze görüşemedik emme gösterttim kendimi size heeeeŞeniz
huuuuuuuuuu size diyorumm neye bakıyonuz yaaaaaaaaaaa
offf neyse bende yemeğe gidiyorum gelince arar buluruzzzzzzzzzzz:icecream:
ayy allahımm yaaa ikon yokmu şu suratlar tiplemeler smiley de deniyo hanii...
onları koyamıyorum eskiden koyuyodum şimdi hiç bi sorun yok koyamıyom belki bilirsin sen diye şeyettiydim ama ...
huuuuuuuuuu size diyorumm neye bakıyonuz yaaaaaaaaaaa
offf neyse bende yemeğe gidiyorum gelince arar buluruzzzzzzzzzzz:icecream:
ayy allahımm yaaa ikon yokmu şu suratlar tiplemeler smiley de deniyo hanii...
onları koyamıyorum eskiden koyuyodum şimdi hiç bi sorun yok koyamıyom belki bilirsin sen diye şeyettiydim ama ...
cahil cahillllllllllllllll
afiyet olsun endamsız pislik ...
cahil cahillllllllllllllll
ailecek cahillik var :):):) bunlarda...
geldimmmm kıllı receplerrrrrrrrrrrrrr:dilcikar::dilcikar:
ayy allahımm yaaaa kılsız pislik kendine bakmıyoda...
Şu suratlar da ne kadar anlam katıyormuşş yazılara ahh bide koyabilsem bendeee :):)
geldimmmm kıllı receplerrrrrrrrrrrrrr:dilcikar::dilcikar:
ayy allahımm yaaaa kılsız pislik kendine bakmıyoda...
Şu suratlar da ne kadar anlam katıyormuşş yazılara ahh bide koyabilsem bendeee :):)
hayvanım ama evcil değilim der gibi :):):):)aaa pislikim ama kıllı değilim dermişimmm recep misali delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaa pislikim ama kıllı değilim dermişimmm recep misali delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay acaba msj yazarkennnnnnnnnn alttaki gülümselemer gösterilmesini falanmı işaretledin yanlışlıkla baktınmı
yuh ayıp ayıp...kızım biz doluyanda n:sm_cool:eler yaptık artık kılsızıızzzzzzzzzzzz
baktım yaaa öylede değil