- 25 Eylül 2008
- 2.913
- 18
bendede yok hayatım daha aşağıdaçıkmamış bir iki tane çıkmaya uğraşıyor.......benim bir kökten iki tane falan çıkıyordu çok sıkıdı bakalım ne olcak...hayatım
benim umudum var ...işe yarıycak gibi geliyo bana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede yok hayatım daha aşağıdaçıkmamış bir iki tane çıkmaya uğraşıyor.......benim bir kökten iki tane falan çıkıyordu çok sıkıdı bakalım ne olcak...hayatım
ay evet iyi gelcek gibi azalarsa süpen olur yazın denized falan ne rahat olur
yeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 adet oldum hayatım hastalandım en sonunda yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yuhhh beeee gittim geldimm hala kıllarından bahsedilyolar yaaaaaaa ee dert başta oluncaa dilden de düşmüyorrr delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 adet oldum hayatım hastalandım en sonunda yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ayyy gözün aydın hadi hayatımm..İlaçlar işe yaradı...
kızlar ya dün doktor doğumkontrol hapı verdi bana.....yasmin diye bir hap...ben hiç kullanmadım bu zamana kadar...şimdi içeriğini okudum bir sürü yan etkisi varmış....acaba bilginiz varmı kullandınızmı hiç adetin ilk gününden başlanıyormuş içilmeye
canım o doğum kontol hapalrı her kişiye göre farklı etkiler yapıyoo ben annemden biliyorum annem kullanamdı ellri titremeye başladı sinirlerini gerdii o da bıraktı sonra sen kullanıp göreceksin hayatım etkilerinii
kızlar ya dün doktor doğumkontrol hapı verdi bana.....yasmin diye bir hap...ben hiç kullanmadım bu zamana kadar...şimdi içeriğini okudum bir sürü yan etkisi varmış....acaba bilginiz varmı kullandınızmı hiç adetin ilk gününden başlanıyormuş içilmeye
yok canım da içiriğinde nadiren görme kaybı kanser riski meme akıntısı falan filan bir sürü şey yazıyorda kortum
ayy ben evlendiğim ilk 9 ay içtim bendede yan etki yaptı başım dönüyodu ağrıyodu.Sigara içenlerde daha çok yan etki yapıyo dediler bende bıraktım...Sen Kullanmasan olmazmı niye verdiki.
hadi ya ya niye verdi yanlışlıkla hamile kalırsam diye verdi....düzenliyormuş adetleride ondan verdi korunayım diye verdi yani........ama kararsızda kaldım- 3 gündür gidiyorum tahlil yaptırmaya çağırıyor öğlene kadar orlardayım....ondan verdi yani ... kendine kendine söküldü 5 gün daha beklicektim sonra içcektim söktürücü ama kendi kendine sökülünce bu gece içmem lazım
hadi ya ya niye verdi yanlışlıkla hamile kalırsam diye verdi....düzenliyormuş adetleride ondan verdi korunayım diye verdi yani........ama kararsızda kaldım- 3 gündür gidiyorum tahlil yaptırmaya çağırıyor öğlene kadar orlardayım....ondan verdi yani ... kendine kendine söküldü 5 gün daha beklicektim sonra içcektim söktürücü ama kendi kendine sökülünce bu gece içmem lazım
adetinin ilk günü başlaman lazım evet..İç bi ay dene bakalım.ben hiç istemiyorum işte öyle iaç falan kullanmak.En iyisi doğal yollardan korunmak :)
ya canım bi dene o zaman baktın rahatsız ediyo bırakırsın sendee
öyle ypayım dimi hayatım....hem içim de rahat olur korunuyorum diye her ihtimale karşı korunmuş olurum rahat olurummmmmmmmmm