Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

nasıl yani analmadım sen şimdi mayısta müsaitmisin yani hafta sonalrıualkisalkisalkis

evet ..sadece 30-31 mayısta türkiye geheli sınavlar var dershanede...o hafta sonu müsait değilim..şuanda dönem sonu ya..çoğu dersler bitti yoğunluk azaldı..tekrarlar var...o yüzden...hafta sonları çok takip gerektirmeye biliyor...kameraları kayda alıyorum pazartesi ne olmuş bitmiş seyrederim...çok sorun olmaz..müsaitim canım temmuz 1 e kadar her hafta sonu müsaitim.....temmuz 1 ben koparım

eee ayarlasak yani cumartesiden gelebilcenmiiiiiii pekiiiiiiii:dance:

ay kızlar ben toparlanayımda çıkayımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

malummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ....saat 7 de spor parkında olmam lazım...bu akşam aleynayıda götürcem...yanında çocuk parkı var oda orda oynasın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

eee ayarlasak yani cumartesiden gelebilcenmiiiiiii pekiiiiiiii:dance:

gelirimmmmmtabki cumartesi günü saat 6 da dersler bitiyor..6 daki otobüse biner gelirim....

kızım bu sefer hayatta kaçırmam ... sizin ilk buluştuğunuz zaman kıştı bizim en yoğun olduğumuz zamanlardı ...bu sefer yaz..kaçırırmıyımmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

allahhhhhhhh desene süper o zamannnnnnn yaaaa bak şimdi daha çok heycanlandım kızzzzzzzzz:dance::dance:

hadi iyi akşamlar canımm görüşürüz yarın öpüyorum seni ve aleynayııı ŞenizŞeniz

günaydınnnnnnnnnnn dünya tatlısıııııııııı canım arkadaşalrımmmmmmmmmmŞeniz

günaydın.....günaydın neşeli anneler..çıtırlar..fıstıklar...şekerler günaydın...güzel.hoş iyi günler geçirmeniz diliyorum:lepi::lepi:ŞenizŞeniz:lepi::lepi:Şeniz

kimsecikler yok sanırım.. bugün tatill kocişler evdeee :))))))))

günaydın.....günaydın neşeli anneler..çıtırlar..fıstıklar...şekerler günaydın...güzel.hoş iyi günler geçirmeniz diliyorum:lepi::lepi:ŞenizŞeniz:lepi::lepi:Şeniz

kimsecikler yok sanırım.. bugün tatill kocişler evdeee :))))))))

günaydın canımmm hoşgeldinnnnnna.s
evet canım kocişler evdeeeeee bennn işteyimmmmmmmmmmmsenağlama

günaydın canımmm hoşgeldinnnnnna.s
evet canım kocişler evdeeeeee bennn işteyimmmmmmmmmmmsenağlama
sana tatil yok sanırım:)))neyse sen akşam eve geince bi yeme khazırlar artıkk temizliği yaparmı???-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Günaydın cicişkolarrrr a.s.a.s.a.s.a.s.
Bende işteyim kocamda işte kızım ananesi geldi onda bugünnn ..
Bugün bu havada çalışılırmı yaaaa..Olabildiğince erken kaçmaya çalışıcaammmm...
kaydirigubbakcemile

günaydın canımmmmmmmŞeniz
hadi gözün aydın annen gelmişş hayatım ırmakda özlemiştir ananeyii hasret giderirler bugün canımm.:1hug:
ayy kız burda da hava çok güzel yaa kociş evde vallahi ama bendeeeeeeee bugün 3 de kaçıyorum canımmmmmmm:dance::dance:

Manyaklığını taktım... sensin manyak pislüüüüükkkk laelaelaelaelae
he kız emel bilmiyooooooo benden kopya çekiyoooo hem bide asena gibi kıvırıyoooooooooooookaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Heee canım heee bilmiyommm ...Hatırlamıycam günü gelincede...Size b.k layık :roflol:

kız bu edepsiz zorla pasta alın bana diye istemiştir...o kadar edepsiz buuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Allama bin şükür çok seviliyorummm naniknanik Bütün arkadaşlarım unutmamışş en güzel partiyi hazırlamışlar ...Mektuplar neler neler ayyy çok tatlılarr yaaa senin gibi pislik değillerrr :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperr ozaman hazırlanmaya başlayım ben hemen :roflol:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın ayşecikkk :1hug:
Amin hepimize işallahhhhhh :Saruboceq:

Ayy evet annemin geldiği iyi oldu ...Irmak ağlayıp duruyodu ananem diye ..
Ayy iş yok güç yok geldim patron gelecek diye yoksa gelmezdim belki de...
İşşalh bende 3-4 gibi çıkabilirim...

Şeniz
Ayy evet annemin geldiği iyi oldu ...Irmak ağlayıp duruyodu ananem diye ..
Ayy iş yok güç yok geldim patron gelecek diye yoksa gelmezdim belki de...
İşşalh bende 3-4 gibi çıkabilirim...

ayy yavrum benim kavuşmuş işte ananesine :1hug: özlemiş yavrummŞeniz
çık kız valla sende çıkabilirsen ee eşinin de işi erken mi bitecekkk:dance:

ben geldim kızlarrrrrrrrrrr...ama dökülüyorum.....her yerim ağrıyor et kesmiş her yerim zor yürüyorum....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
iyikde çok
ve dün akşam boğazlarım ağrımaya başladıııııııı...bu sabah burnumda akıyor nezle gibi olmuşum kulaklarım uğulduyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

yeşimcim gözün aydın canımın içi...anne gelmiş....kaydirigubbakcemile3
benim eşimde evde bu gün tatil biz srünüyozzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

ayy bende dün akşam öyle oldum hayatım nezle gibi ama kalktıpımda iyiydim bugün iyiyim yani çok şükürr
Geçmiş olsun sanada...e hastasın gelmeseydin barii işmi var bugün sizede...

hoşgeldin bebeğimmm Şeniz
ay canımm geçmiş olsunnn aldınmı bi ilaç falann yaa hastalanmayasın dahaa çokkk aleyna nasıl oldu o iyileştimi bariiia.s

günaydn kızlar nasılsnz ??
benm moralim bozk askerlik değişecekmiş baksanıza 12 ay olacakmş yüksek okul mezunlarınasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…