nasıl yani analmadım sen şimdi mayısta müsaitmisin yani hafta sonalrıualkisalkisalkis
evet ..sadece 30-31 mayısta türkiye geheli sınavlar var dershanede...o hafta sonu müsait değilim..şuanda dönem sonu ya..çoğu dersler bitti yoğunluk azaldı..tekrarlar var...o yüzden...hafta sonları çok takip gerektirmeye biliyor...kameraları kayda alıyorum pazartesi ne olmuş bitmiş seyrederim...çok sorun olmaz..müsaitim canım temmuz 1 e kadar her hafta sonu müsaitim.....temmuz 1 ben koparım
eee ayarlasak yani cumartesiden gelebilcenmiiiiiii pekiiiiiiii:dance:
gelirimmmmmtabki cumartesi günü saat 6 da dersler bitiyor..6 daki otobüse biner gelirim....
kızım bu sefer hayatta kaçırmam ... sizin ilk buluştuğunuz zaman kıştı bizim en yoğun olduğumuz zamanlardı ...bu sefer yaz..kaçırırmıyımmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın.....günaydın neşeli anneler..çıtırlar..fıstıklar...şekerler günaydın...güzel.hoş iyi günler geçirmeniz diliyorum:lepi::lepi:ŞenizŞeniz:lepi::lepi:Şeniz
kimsecikler yok sanırım.. bugün tatill kocişler evdeee :))))))))
sana tatil yok sanırım:)))neyse sen akşam eve geince bi yeme khazırlar artıkk temizliği yaparmı???-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-günaydın canımmm hoşgeldinnnnnna.s
evet canım kocişler evdeeeeee bennn işteyimmmmmmmmmmmsenağlama
Günaydın cicişkolarrrr a.s.a.s.a.s.a.s.
Bende işteyim kocamda işte kızım ananesi geldi onda bugünnn ..
Bugün bu havada çalışılırmı yaaaa..Olabildiğince erken kaçmaya çalışıcaammmm...
kaydirigubbakcemile
ya pislik şey ..mutlu ol ol da....
sen kopyamı çektin fahrişten benim doğum günümü çakal :jeyyar: :jeyyar:
kız emele taktım bu aralar yazmışın..neyimi taktın....manyak şeyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
he kız emel bilmiyooooooo benden kopya çekiyoooo hem bide asena gibi kıvırıyoooooooooooookaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız bu edepsiz zorla pasta alın bana diye istemiştir...o kadar edepsiz buuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gelirimmmmmtabki cumartesi günü saat 6 da dersler bitiyor..6 daki otobüse biner gelirim....
kızım bu sefer hayatta kaçırmam ... sizin ilk buluştuğunuz zaman kıştı bizim en yoğun olduğumuz zamanlardı ...bu sefer yaz..kaçırırmıyımmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın.....günaydın neşeli anneler..çıtırlar..fıstıklar...şekerler günaydın...güzel.hoş iyi günler geçirmeniz diliyorum:lepi::lepi:ŞenizŞeniz:lepi::lepi:Şeniz
günaydın canımmmmmmmŞeniz
hadi gözün aydın annen gelmişş hayatım ırmakda özlemiştir ananeyii hasret giderirler bugün canımm.:1hug:
ayy kız burda da hava çok güzel yaa kociş evde vallahi ama bendeeeeeeee bugün 3 de kaçıyorum canımmmmmmm:dance::dance:
Ayy evet annemin geldiği iyi oldu ...Irmak ağlayıp duruyodu ananem diye ..
Ayy iş yok güç yok geldim patron gelecek diye yoksa gelmezdim belki de...
İşşalh bende 3-4 gibi çıkabilirim...
ayy bende dün akşam öyle oldum hayatım nezle gibi ama kalktıpımda iyiydim bugün iyiyim yani çok şükürrben geldim kızlarrrrrrrrrrr...ama dökülüyorum.....her yerim ağrıyor et kesmiş her yerim zor yürüyorum....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
iyikde çok
ve dün akşam boğazlarım ağrımaya başladıııııııı...bu sabah burnumda akıyor nezle gibi olmuşum kulaklarım uğulduyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
yeşimcim gözün aydın canımın içi...anne gelmiş....kaydirigubbakcemile3
benim eşimde evde bu gün tatil biz srünüyozzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlarrrrrrrrrrr...ama dökülüyorum.....her yerim ağrıyor et kesmiş her yerim zor yürüyorum....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
iyikde çok
ve dün akşam boğazlarım ağrımaya başladıııııııı...bu sabah burnumda akıyor nezle gibi olmuşum kulaklarım uğulduyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
yeşimcim gözün aydın canımın içi...anne gelmiş....kaydirigubbakcemile3
benim eşimde evde bu gün tatil biz srünüyozzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
günaydn kızlar nasılsnz ??
benm moralim bozk askerlik değişecekmiş baksanıza 12 ay olacakmş yüksek okul mezunlarınasenağlama