Yaaa orası öyle canım sonuçta hiç düşünmeyen hatırlamayan kocalarda var bunada şükür kaydirigubbakcemile3ama olmamış canım yaaaaa:))))bazı erkekler beceremez hediye işini anlamazlar pek ama düşünmüş almışş:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:benm eşimde hem sevg.gününde hem evliik yıl dönmümzde parfüm almıştı çokkk beğenmiştim bi doğum günümde zenci bi oyuncak almıştı allahım gülsemmi ağlasammı ...yüzümün ifadesinden anladı beğenmediğimi oda dedi beğenmedin demi dedi yok falan dedim ama artık olan oldu....delikafaduldendelikafaduldenonuda der durur bi hediye aldımda beğenmedinde.. o ona ders olmuşki artık aldıklarını beğeniyorum..banda ders oldu beğenmesemde beğenmiş gibi yapıyorum napalım..erkekler bizim gib çok ince düşünemezler..arada bazıları çıkıyoo oda bize ddeenk gelmiyooo..hakkını yemeyim kocamın bide gümüş kolye almıştı çokkk güzeldii çok beğenmiştimmm canım aşkımmm:asigim::asigim::asigim::asigim: ŞenizŞenizŞeniz
AY YAĞMUR ÇOK YAĞDI BURDA DOLUYA ÇEVİRDİ NEET FALAN GİTTİ HİÇ YAZAMADIM CANIM....
ay allah parfümmü almış sana...bak yaaaaaaaaaa bende olsam bende beğenmezdim vallahi... ama pasta alması hoş olmuş canım ..unutmamış bak...yinede iyi bişey...ama seninde adama değenmedim demen hoşmuşşşşkaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
herkese iyi haftalarrrrrrra.s.a.s.
slm canım...oh en sonunda çalıd site....ne buya iki gündür yazamayınca özledim yazışmayı vallahi........
nasılsın hayatım...çok az işim var halledeyim geliyorummmmkaydirigubbakcemile3
evet canım şükürler olsunnn geldi sitesırnaşık şey
tamam hadi bitir işlerini gel hayatım:1hug:
ay daha gidemedim ki geleyim hayatım....
iki gündür neleor olmuş...kimin dudakları daha güzel onlara bakmaktan gidemedim...hadi gideyim ...bariiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldinizzzzz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytAAA KIZLAR BENDE GELDİMMMMMMMMM alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende geldim .alkisalkisalkis alkisalkisalkis
nerdesin yeşim ya fahrişle sen ibeklerken bu hal olduk...ay dedik bi yemeye gitti saatlerdir gelmiyor...süsleniyormu püslenilyormu nerde bu kadıncağızzzzzzzzzsırnaşık şey sırnaşık şey
bende geldim .alkisalkisalkis alkisalkisalkis
nerdesin yeşim ya fahrişle sen ibeklerken bu hal olduk...ay dedik bi yemeye gitti saatlerdir gelmiyor...süsleniyormu püslenilyormu nerde bu kadıncağızzzzzzzzzsırnaşık şey sırnaşık şey