Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

a.s canım kadriye ye yapıştırdın hemen dimi çatlarsın dayanamadım dimiiiiiii delikafadulden ay vallahi benide heycan bastı bak yineeee buluşcaz diyeeeeeeee:dance:

ben konuşurum da anlayamadım bişey var anacım mayıstan sonra temmuz mu geliyoooooooooo :uhm:

ondanda sonra geliyoooo akıllıı :tomato:
dayanamadımm nolcakkkk aramışş arkadaşım benii... dedim gelcezz naniknanik

ondanda sonra geliyoooo akıllıı :tomato:
dayanamadımm nolcakkkk aramışş arkadaşım benii... dedim gelcezz naniknanik

[QUOTE=derman05;6632759]ondanda sonra geliyoooo akıllıı :tomato::uhm::uhm::uhm::uhm:

ay bak şimdi o da heyecan yapmıştır kızzz :dance::dance:

[QUOTE=derman05;6632759]ondanda sonra geliyoooo akıllıı :tomato::uhm::uhm::uhm::uhm:

ay bak şimdi o da heyecan yapmıştır kızzz :dance::dance:

evet çok sevindii.... :dance:
Dur daha bakalım belli değil emelde ayarlasında iyice bi...

tamam emelde ayralyınca konuşuruz yine sizmi geliyonuz pekii bursayaaaaaaaa:dance::dance:
kız sen konuş kocanla gelebiliyosanız gelin farketmezz hiçç yeterki görüşelimm sırnaşalım kaynaşalımm sırnaşık şey :dance:

kız sen konuş kocanla gelebiliyosanız gelin farketmezz hiçç yeterki görüşelimm sırnaşalım kaynaşalımm sırnaşık şey :dance:

allah seni lafa bakkk sırnaşalım kaynaşalım dimii hayatımmmm :1hug:
tamam canım bizim içinde farketmez canımm a.s ama kız siz gelirseniz havalarda güzel ya artık piknik yapmaya gideriz kızisterseniz çocukalr koştururlar oynarlarr alkisalkisalkis

ben geldim ben geldim.....ay avukatla iki saattir telefonda görüşoydrum bu ay haciz az çıktı 9000 tl..onları ayarladık geldim....

allah seni lafa bakkk sırnaşalım kaynaşalım dimii hayatımmmm :1hug:
tamam canım bizim içinde farketmez canımm a.s ama kız siz gelirseniz havalarda güzel ya artık piknik yapmaya gideriz kızisterseniz çocukalr koştururlar oynarlarr alkisalkisalkis

ayy evet pikniğe kesin gideriz...
Ayy fahriş arkadaşlar doğum günümü kutladılar pasta kestik neler almışlar yaa nasıl mutlu oldum :1hug:

kızlar bu hafta bile müsatimi sadece mayısın 30-31 cumartesi pazarı sınav var türkiye geneli o hafta sonu müsait değilim..... temmuz ayına kadar her hafta sonu müsaitim..yoğun olmadığı için gelebilirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayy fahriş arkadaşlar doğum günümü kutladılar pasta kestik neler almışlar yaa nasıl mutlu oldum :1hug:

ya pislik şey ..mutlu ol ol da....
sen kopyamı çektin fahrişten benim doğum günümü çakal :jeyyar: :jeyyar:

kız emele taktım bu aralar yazmışın..neyimi taktın....manyak şeyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Bu ara emele kancayı taktımmmm kötükedihüso:roflol:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

ben geldim ben geldim.....ay avukatla iki saattir telefonda görüşoydrum bu ay haciz az çıktı 9000 tl..onları ayarladık geldim....

ayyy şükür yani hayatım bi gittin kayboldun a.s
kız sen bu borcunu ödemeyenlerin kabusu oldun vallaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:

evet çok güzel olur vallahi yaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bir ömür boyu mutlu ol hayatımmmmmmmmmmmm iişallahhhhhhŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

ya pislik şey ..mutlu ol ol da....
sen kopyamı çektin fahrişten benim doğum günümü çakal :jeyyar: :jeyyar:

kız emele taktım bu aralar yazmışın..neyimi taktın....manyak şeyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

he kız emel bilmiyooooooo benden kopya çekiyoooo hem bide asena gibi kıvırıyoooooooooooookaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyy şükür yani hayatım bi gittin kayboldun a.s
kız sen bu borcunu ödemeyenlerin kabusu oldun vallaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:

ne yapalım kızım kurum çeviriyoz burda ...öğretmenlerin maaş günü geldimi...hepsi gidiyorlar koştura koştura bankaya...sıkısa yatırma....25 de bizim öğretmen maaşları ayın sonu geldimi...tamam mahvoluyorum elektrik faturası telefon net..hepsini nasıl yatırıyom biliyonmu canım çıkıyor....ekonomik kriz var..çoğu öğrenci velileri işlerinden ayrıldı ödeme yapamıyorlar onlarıda idare etmeye çalışyorum....offfffff offfffffffffffffff
vallahi bu işin stresi arada sırada öldürüyor beni...ağlayan insanları gördükçe...senağlama senağlama

kızlar bu hafta bile müsatimi sadece mayısın 30-31 cumartesi pazarı sınav var türkiye geneli o hafta sonu müsait değilim..... temmuz ayına kadar her hafta sonu müsaitim..yoğun olmadığı için gelebilirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl yani analmadım sen şimdi mayısta müsaitmisin yani hafta sonalrıualkisalkisalkis

evet çok güzel olur vallahi yaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bir ömür boyu mutlu ol hayatımmmmmmmmmmmm iişallahhhhhhŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

kız bu edepsiz zorla pasta alın bana diye istemiştir...o kadar edepsiz buuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız bu edepsiz zorla pasta alın bana diye istemiştir...o kadar edepsiz buuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet bak kesin öyledir yüzsüz kızım buu lülülülülülülülülülülülü

X