Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

benim doğum gününüm 15 haziran
kızımınki 5 temmuz
sanırım bu topiğimizde çok fazla ikizler burcu var kızlar.

aaa bak senin kızının doğumgünüde emelden 5 gün önceymişşş ay nı burçtan onlardaaaaa ikisii

evet canımm ikizler burcu bir topiğiz a.s

kızlar kilolardan bahsedilliyor sanırım.
ben derdimde çok zayıf olmak ya.
ben 44 kiloyum.
boyumde 1.67.düşünün bendeki zayıflığı artık.
44 müüüüüüüüü :1shok:
ben de zayıfım diyodum ama tatlım sen acayip zayıfsın yaaa boyunda uzun...
bende 49 -50 kiloydum evlendiğim yıl... kızken hep zayıftım doğum yapınca kaldı işte biraz kilolar...

ahanda benim spora başlamış halim hihoyyyt

ay buda bu sabahki halimmmm yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
yaz o meraklı onuda merak etmiştir kesinn kaydirigubbakcemile3

emeeeeeel senin doğum gününü sölimmiiiii

10 temmuz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

yazıyım dimiiiiiiii merak eder şimdiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

emeeeeeel senin doğum gününü sölimmiiiii

10 temmuz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

benden kopya çektin dimiiiiiiiiiii uyuuzzzzzzzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

biraz fazla zayıfım.ilk evlendiğimde hepten 40 kiloydum.daha sonra biraz kilo aldım.
6 ay önce gene çok zayıflamıştım ki doktorum hastaneye yatırıp 4 gün sürekli serum verdi belki kilo alırım diye ama sonuç sadece 44 oldu :1no2:

kız ben de bi ara 44 kiloydum üniversitede okuyudum o zamnn bir kot pantolonlarım vardı belleri o kadar dardı ki şimdiki bacağımın bitanesi girer ancakkk :roflol::roflol: eeehhh o kilolar mazide kaldı malsef şimdiii senağlama ama benim kocam beni balık etinde seviyooo :1hug: gerçi biraz balina olduk ama olsun o da bi balık :roflol::roflol::roflol:

ayyy 40 kilo o boya çok azzz..Peki yemiyormusun canım ...Takviye vitamin falan içsen

ne kopyasııı beeeeee ben biliyodum zaten :1closedeyes:
pislikkkk

HIIHHHHHHHH biliyomuşşşşşşşş:dilcikar::dilcikar:
gördün beni yazdığımı tabi hemen lapin gibi atlıyon dimiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae kıllı dişi receppppp ivedikkkkkkkk:dance::dance:

Bu ara emele kancayı taktımmmm kötükedihüso:roflol:

onu mu boğcan gelinceeee yoksa kötükedihüso

kız emelin yazdığını gördünmü mayısdan sonra rahatlıyomuş işleri yani ancak o zaman hep bereber bi araya gelebilcez:dance::dance::1hug:

HIIHHHHHHHH biliyomuşşşşşşşş:dilcikar::dilcikar:
gördün beni yazdığımı tabi hemen lapin gibi atlıyon dimiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae kıllı dişi receppppp ivedikkkkkkkk:dance::dance:

haaaaaaaaaaaaaaaa şimdi çaktım davayı aşağıyı okuyunca 10-15 davasıı..
Valla iki gözüm çıksın ben oraya dikkat etmemişimmm kaydirigubbakcemile3
şimdi çaktımmm

haaaaaaaaaaaaaaaa şimdi çaktım davayı aşağıyı okuyunca 10-15 davasıı..
Valla iki gözüm çıksın ben oraya dikkat etmemişimmm kaydirigubbakcemile3
şimdi çaktımmm

hadi hadi kıvırma şimdiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

onu mu boğcan gelinceeee yoksa kötükedihüso

kız emelin yazdığını gördünmü mayısdan sonra rahatlıyomuş işleri yani ancak o zaman hep bereber bi araya gelebilcez:dance::dance::1hug:

aynen öleee.. nasıl annadınn kızzzz kaydirigubbakcemile3
Ayy evet gördüm peki temmuzdamı buluşuyozzz çok var yaaa...mayıs ortası falan olmazmı kiii ..Sen konuş bakiiim hangi ay gelebilceniz siz ...Kadriyeninde selamı var kızlar bu aradaaa :1hug:

a.s canım kadriye ye yapıştırdın hemen dimi çatlarsın dayanamadım dimiiiiiii delikafadulden ay vallahi benide heycan bastı bak yineeee buluşcaz diyeeeeeeee:dance:

ben konuşurum da anlayamadım bişey var anacım mayıstan sonra temmuz mu geliyoooooooooo :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…