- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
kızın benim gibi yengeç ama..bak...evet her yer ikizler galiba burda hayatım
benim doğum gününüm 15 haziran
kızımınki 5 temmuz
sanırım bu topiğimizde çok fazla ikizler burcu var kızlar.
44 müüüüüüüüü :1shok:kızlar kilolardan bahsedilliyor sanırım.
ben derdimde çok zayıf olmak ya.
ben 44 kiloyum.
boyumde 1.67.düşünün bendeki zayıflığı artık.
yaz o meraklı onuda merak etmiştir kesinn kaydirigubbakcemile3ay ayyyy benim patoşum sporda yaparmış maşallahhhhhay çok tatlı olmuşun kızzz :1hug:
aaa doğum günü tarihlerinimi soruyon tatlım
benimki 3 haziran
oğluşumunki 21 haziran
kocamınkinide yazayımmııı:roflol::roflol::roflol:
benim doğum gününüm 15 haziran
kızımınki 5 temmuz
sanırım bu topiğimizde çok fazla ikizler burcu var kızlar.
44 müüüüüüüüü :1shok:
ben de zayıfım diyodum ama tatlım sen acayip zayıfsın yaaa boyunda uzun...
bende 49 -50 kiloydum evlendiğim yıl... kızken hep zayıftım doğum yapınca kaldı işte biraz kilolar...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
yaz o meraklı onuda merak etmiştir kesinn kaydirigubbakcemile3
emeeeeeel senin doğum gününü sölimmiiiii
10 temmuz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
ben boğayımmmm :enbuyukkk:
Boğarııımmmm -tatlicadiarzu-
biraz fazla zayıfım.ilk evlendiğimde hepten 40 kiloydum.daha sonra biraz kilo aldım.
6 ay önce gene çok zayıflamıştım ki doktorum hastaneye yatırıp 4 gün sürekli serum verdi belki kilo alırım diye ama sonuç sadece 44 oldu :1no2:
benden kopya çektin dimiiiiiiiiiii uyuuzzzzzzzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biraz fazla zayıfım.ilk evlendiğimde hepten 40 kiloydum.daha sonra biraz kilo aldım.
6 ay önce gene çok zayıflamıştım ki doktorum hastaneye yatırıp 4 gün sürekli serum verdi belki kilo alırım diye ama sonuç sadece 44 oldu :1no2:
ay yok anam biz size gelmeyelim o zaman sen bizi uyurken boğarsın falan birdeeeeeeekötükedihüsokötükedihüso
ne kopyasııı beeeeee ben biliyodum zaten :1closedeyes:
pislikkkk
Bu ara emele kancayı taktımmmm kötükedihüso:roflol:
HIIHHHHHHHH biliyomuşşşşşşşş:dilcikar::dilcikar:
gördün beni yazdığımı tabi hemen lapin gibi atlıyon dimiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae kıllı dişi receppppp ivedikkkkkkkk:dance::dance:
haaaaaaaaaaaaaaaa şimdi çaktım davayı aşağıyı okuyunca 10-15 davasıı..
Valla iki gözüm çıksın ben oraya dikkat etmemişimmm kaydirigubbakcemile3
şimdi çaktımmm
onu mu boğcan gelinceeee yoksa kötükedihüso
kız emelin yazdığını gördünmü mayısdan sonra rahatlıyomuş işleri yani ancak o zaman hep bereber bi araya gelebilcez:dance::dance::1hug:
aynen öleee.. nasıl annadınn kızzzz kaydirigubbakcemile3
Ayy evet gördüm peki temmuzdamı buluşuyozzz çok var yaaa...mayıs ortası falan olmazmı kiii ..Sen konuş bakiiim hangi ay gelebilceniz siz ...Kadriyeninde selamı var kızlar bu aradaaa :1hug: