Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayy bende dün akşam öyle oldum hayatım nezle gibi ama kalktıpımda iyiydim bugün iyiyim yani çok şükürr :nazar:
Geçmiş olsun sanada...e hastasın gelmeseydin barii işmi var bugün sizede...

günaydın canım...ay benim geçmedi ya........sanada geçmiş olsun hayatım...iş var bu gün derslerde var...kafamçokkarıştı öylenapcağımı bilmiyorum

hoşgeldin bebeğimmm Şeniz
ay canımm geçmiş olsunnn aldınmı bi ilaç falann yaa hastalanmayasın dahaa çokkk:nazar: aleyna nasıl oldu o iyileştimi bariiia.s

almadım canım yoktu ilaçççççççççççç....alamadım aleyna biraz daha iyi canımmmmmm.......sadece öksürüğü kaldı...iyi aleynaaaaaaaaaaaaaa

günaydın canım...ay benim geçmedi ya........sanada geçmiş olsun hayatım...iş var bu gün derslerde var...kafamçokkarıştı öylenapcağımı bilmiyorum

benical al hayatım hemen eczaneden ben bi tane onu içiyorum hiç bişeyim kalmıyo...
Bak iç iyileşeceksin a.sŞeniz

günaydın canımmmm :1hug:
nolduki niye üzüldün o kadar eşin askeremi gitcejk yoksa dahaa:uhm:

ewet canm bu sene son haziranda bitio okul ama uzatp eylül de bitrcekti yani bütlere kalcaktı ve kasım gibi gtcekti olr planlamştk ama baksana herşey değişti şimdi haziranda bitrcek hemn belki karar daha inceleme aşamasnda ozamna kadar uygulamaya geçilmese gidecek hemn ama uygulanrsa da 2 yıl daha tecil ettrr

almadım canım yoktu ilaçççççççççççç....alamadım aleyna biraz daha iyi canımmmmmm.......sadece öksürüğü kaldı...iyi aleynaaaaaaaaaaaaaa

al ama yeşimin dediğini o ilaç iyi geliyor özgürde ondan içer hep hastalanınca
iyi hadi maşallah aleyna atlattı hafiften canım çok şükürr :nazar:

ewet canm bu sene son haziranda bitio okul ama uzatp eylül de bitrcekti yani bütlere kalcaktı ve kasım gibi gtcekti olr planlamştk ama baksana herşey değişti şimdi haziranda bitrcek hemn belki karar daha inceleme aşamasnda ozamna kadar uygulamaya geçilmese gidecek hemn ama uygulanrsa da 2 yıl daha tecil ettrr

canım ya bana sorarsan ne olursa olsun hemen bititp okulunu hemen gitsin de biran evvel gelsin çok zor oluyor zaman uzadıkça hep insanın önünde bi engel oluyor o askerlik heleki çocuk varsa daha da zor senağlama benim eşimde evliyken gitti askere oğlumu 2 yaşındaydı ama çok zordu allah sabırlar versin hayatımm :Saruboceq:

kızlar harika bir yağmur başladı...böyle güneşli havada sakin sakin yağıyor ben gidiyorum...yağmuru seyrede seyrede kahve içicemmmmmmm kaydirigubbakcemile3

sen napıyon hayatım iyimisin...ırmak napıyorrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

iyi canım baya iyi telde konuşuruyoruz kız geveze telefonu kapattırmıyo bana...yok sevim ablamı bağla yok az daha konuşalım bi daha ara kaydirigubbakcemile3
Foto attım size bakın :1hug:
kızlar harika bir yağmur başladı...böyle güneşli havada sakin sakin yağıyor ben gidiyorum...yağmuru seyrede seyrede kahve içicemmmmmmm kaydirigubbakcemile3

aa yağmurmu yağıyor burası günlük güneşlik harika hava var geze geze gittik yemeğimizi yedik geldik...

iyi canım baya iyi telde konuşuruyoruz kız geveze telefonu kapattırmıyo bana...yok sevim ablamı bağla yok az daha konuşalım bi daha ara kaydirigubbakcemile3
Foto attım size bakın :1hug:

aa yağmurmu yağıyor burası günlük güneşlik harika hava var geze geze gittik yemeğimizi yedik geldik...

he cadı telefon üşkünü bunlar hayatım...ya....benimkide öyle..birde bacak bacak üstüne atıyordur kesin konuşurken..benim arada sinirim ihoplatıyor canım....ay müzeyyen teyzem ordamı emine teyzemi versene ..anneeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee bişey sorcamda sanaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaalülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü aynen böyle uzattıkça uzatıyor...
burdada hava çok güzel canım çok güneşli çok güzel...ama öyle bir sakin yağmur atıyorki..çıktım kmaldırımdaki masaya oturdoummmmm oh gelene geçene baktım kaydirigubbakcemile3

canalrımmmmmmm ben çıkıyorumm yarın görüşürüz öpüyorum hepinnziiiiii aleynamı ve ırmağımıda öpün benim için byeeeeeeeeeeeeeŞenizŞeniz

aaaaa fotoları görünce aklıma geldi yeşimcim :1hug: ..sabahtan beri bak hiç akıma gelmedi....dün akşam nasıl geçti eşin ne almış doğum gününe hediye....a.s.

vallahi kendi ağrılarımdan unuttum sormayı....

ay benim her yerim spordan et kesmiş ..popom bile ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

he cadı telefon üşkünü bunlar hayatım...ya....benimkide öyle..birde bacak bacak üstüne atıyordur kesin konuşurken..benim arada sinirim ihoplatıyor canım....ay müzeyyen teyzem ordamı emine teyzemi versene ..anneeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee bişey sorcamda sanaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaalülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü aynen böyle uzattıkça uzatıyor...
burdada hava çok güzel canım çok güneşli çok güzel...ama öyle bir sakin yağmur atıyorki..çıktım kmaldırımdaki masaya oturdoummmmm oh gelene geçene baktım kaydirigubbakcemile3
ayy aynen aynen dur dur kapatmaaaa bişey diyimmi falan aynı laflarrr kaydirigubbakcemile3

canalrımmmmmmm ben çıkıyorumm yarın görüşürüz öpüyorum hepinnziiiiii aleynamı ve ırmağımıda öpün benim için byeeeeeeeeeeeeeŞenizŞeniz
Güle güle canım hadi görüşürüz bende sizi çoook öptümm Şeniz

aaaaa fotoları görünce aklıma geldi yeşimcim :1hug: ..sabahtan beri bak hiç akıma gelmedi....dün akşam nasıl geçti eşin ne almış doğum gününe hediye....a.s.

vallahi kendi ağrılarımdan unuttum sormayı....

ay benim her yerim spordan et kesmiş ..popom bile ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

oyy oyy ben olaydımmm heryerine masaj yapar mıncıklardım rahatlardınn ...
Kız benimde şimdi aklımdan geçti bu bizim meraklı patoş sormadıı diye kalbimiz birmişşş...Fahriş sorduda gmailden anlattım...Fotoları attım size..
Akşam benim kociş pasta almışşş hediyede parfüm almış gelmiş beklerdim ki bi yerlere götürsün parfümüde beğenmedim zaten :mymeka:
daha iyi bişey bekliyodun dimi dedi..Suratını astın dedi beğenmedin sen dedi..Bende olsun aşkıııımm dedimm ...boşver...Ama Allah aşkına sen bi daha parfüm alma dedim..Hediye almayı beceremiyor yaaaa:çok üzgünüm:

ayy aynen aynen dur dur kapatmaaaa bişey diyimmi falan aynı laflarrr kaydirigubbakcemile3

Kız benimde şimdi aklımdan geçti bu bizim meraklı patoş sormadıı diye kalbimiz birmişşş...Fahriş sorduda gmailden anlattım...Fotoları attım size..
Akşam benim kociş pasta almışşş hediyede parfüm almış gelmiş beklerdim ki bi yerlere götürsün parfümüde beğenmedim zaten :mymeka:
daha iyi bişey bekliyodun dimi dedi..Suratını astın dedi beğenmedin sen dedi..Bende olsun aşkıııımm dedimm ...boşver...Ama Allah aşkına sen bi daha parfüm alma dedim..Hediye almayı beceremiyor yaaaa:çok üzgünüm:

AY YAĞMUR ÇOK YAĞDI BURDA DOLUYA ÇEVİRDİ NEET FALAN GİTTİ HİÇ YAZAMADIM CANIM....

ay allah parfümmü almış sana...bak yaaaaaaaaaa bende olsam bende beğenmezdim vallahi... ama pasta alması hoş olmuş canım ..unutmamış bak...yinede iyi bişey...ama seninde adama değenmedim demen hoşmuşşşşkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN CANLARIM ............ ya bişey farkettim siz ne kadar samımısiniz böyleee:KK43:(((( sanırım birbirinizi reel tanıyorsunuz..........çok güselllll:))))

ama olmamış canım yaaaaa:))))bazı erkekler beceremez hediye işini anlamazlar pek ama düşünmüş almışş:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:benm eşimde hem sevg.gününde hem evliik yıl dönmümzde parfüm almıştı çokkk beğenmiştim bi doğum günümde zenci bi oyuncak almıştı allahım gülsemmi ağlasammı ...yüzümün ifadesinden anladı beğenmediğimi oda dedi beğenmedin demi dedi yok falan dedim ama artık olan oldu....delikafaduldendelikafaduldenonuda der durur bi hediye aldımda beğenmedinde.. o ona ders olmuşki artık aldıklarını beğeniyorum..banda ders oldu beğenmesemde beğenmiş gibi yapıyorum napalım..erkekler bizim gib çok ince düşünemezler..arada bazıları çıkıyoo oda bize ddeenk gelmiyooo..hakkını yemeyim kocamın bide gümüş kolye almıştı çokkk güzeldii çok beğenmiştimmm canım aşkımmm:asigim::asigim::nazar::nazar::nazar::asigim::asigim::nazar:ŞenizŞenizŞeniz

X