Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydın tatlımm...olsun yaa hava etkilemez bizi biz sıcak olalımm:))))

dimi ama zaten hayatım evde geçiyoooooooo hiçmi çıkmayım dışarıı:)))))) evde durdukça işde bitmiyoooooo:lepi::lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bak bu konuda kesinlikle katılıyorum sana.
eğer evdeysen kesinlikle sürekli bir iş çıkıyor.
dün akşam işten gittikten sonra gece 11 'e kadar temizlik yaptım.
dahada bitmedi.:1no2: :1no2:
en iyisi çıkıyorum demek ve çıkmak hayatım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ayy yapabildinmi temizliğiniiyi olmuş bakk otur artık misler gibi
ben sadece toz alabildim banyo tuvaleti ovdum akşam bu akşamda süpürücemmm kısnetseeeehihoyyyt

iş bitmiyoki canım yaaaa onu yap burayı temizleeeee amannnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben çok istedim çalışmayı ama eşim izin vermedi..........daha öncde çalışmış biriyim(satış temsilcisi) olaraktannnnnn
napam kociş höt höt hött dedi bende senağlamasenağlamasenağlama

ayy yapabildinmi temizliğiniiyi olmuş bakk otur artık misler gibi
ben sadece toz alabildim banyo tuvaleti ovdum akşam bu akşamda süpürücemmm kısnetseeeehihoyyyt

yaptım hayatım.sildim süpürdüm.çamaşırlarımı makinaya attım.
banyomu falan cifledim.
bir tozum kaldı onada vaktim ve gücüm yetmedi hayatım.
bir duş alıp yattım hemen.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hadi siz çalışıyorsunuz akşam yapıyonuz ben evdeyimmm bende akşam yapıyorum temizliğii neden????????

günaydın canımma.s
evet burda da dünedn berii yağıyo ama bugün güzeşli açık havaa
bakalım şimdi burda biraz açar gibi oldu.
güneş kendini gösterdi yani hayatım.

bende daha önce çalışmıyordum.daha sonra başladım çalışmaya.
4 senedir çalışıyorum hayatım.
iyimi ediyom kötümü ediyom bende bilmiyorum ama çalışıyorum.
biraz yoruluyorum ama sürekli evde kös kös oturmaktanda iyi geliyor bana çalışmak hayatım ya.

hadi siz çalışıyorsunuz akşam yapıyonuz ben evdeyimmm bende akşam yapıyorum temizliğii neden????????

bilmem neden hayatım acaba.
gelmekten fırsat bulamıyo olabilirmisin acaba
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bilmem neden hayatım acaba.
gelmekten fırsat bulamıyo olabilirmisin acaba
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yokk canım yaaa ben gezsemde evimi o halde bırakmam.........
k validemin evin temizliyorum bide bebeğim var kendi evvime çok zaman ayıramıyorum yoruluyorum akşamüzeri evimi temizliyorum...bide pazarları sadece kendi evime ayırıyorum temizliği napam yapmasam evi.... götürecek:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1ninca:hihoyyythihoyyyt......

zor olur ama çalışmış birisi olarak evde oturmak çoluk çocuk varmı pekiii anladığım kadarı ile sende kayınvalidenle oturuyosun bende aynı şekilde oturuyorumm

kız ben 11.30 dan sonra qaldım tozlarımı falan yemekten sonra mayıştım yapamadım işyerinde çok yoruluyorum iki gündür bende gece 2 de yattım duşjumu alıpp

eee bütüngün gezersen yapamazsın tabii kız hem evdesin hemde gece yapıyosun almesin valla :roflol::roflol:

bu durumda sen iki ev temizlemiş oluyorsun.o zaman sen kendi evini istediğin zama yapabilirsin şekerim.sana birşey demiyorum.
bu arada tabi yemek olayıda var dimi.
k.valideninkinide senmi yapıyorsun hayatım.

anladığım kadarıyla ikinizde kayınvalideylesiniz.
zor ben ayrı oturuyorum.
gerçi sorunsuzlarsa onların yanında olmak her zaman daha iyide tabi birde huzursuzluk çıkaranlar varya.
işte o zaman sakat oluyor.

yaa işte bende de aynı dert var iki tarafada yetişmeye çalışıyosun benimde öyle hem altkatı temizle hem ğst katı temizlee ama ben artık çocuk olduktan sobnra pek yetişemiyorum ikisine birdenn genelde kendi evimi temziliyorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canm benmde bebeğim var ama sen sanırum yemeği kendi evinde yiyosun bn öyle değil beraber yemek sadece yatmadan yatmaya evimdeyim..ben çalı+şan biri olsa mm hiç yapmam k validemn temzlığni...arada belkiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sabah kahvaltı yapıyoruz.. daha k validem gelmemişti yanımıza eşimle beraberiz dedimki biz daha başbaşa bi kahvaltı bile yapmadık dedim...1.5 yıllık evliyiz...bak yapıyoruzya dedi..aman ne başbaşa dedim bendee.... çok zor yaa ben eşimle beraber kahvaltı yapmayı 4 gözle bekliyorumsengözlerimebaksanab

aRADA Bı DOĞUM GÜNÜ ıÇıN PASTA YAPARIM AŞAĞI ıNDıRıRM oda özel olsun diee bundan başka yokkk(((((((((((

ah canım ya.
evet zordur başbaşa kalamamak.ama ne yapıcaksın işte.
allah yardım etsin hayatım.inşallah bir gün istediklerini yerine getirirsin.
ama anladığım kadarıyla senin eşinde biraz anneci he.

GÜNAYDINLARRRRRRRR hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydınlar hanımlar nasılsınız.....fıstıklar ...oh vakkahi sohbet koyu olmuş..karamuk fahrişimde kayınvalidesiyle oturuyor...aycacim sende öylemişsin hayatım....allah yardımcınız olsun.....

ay kızlar hava güneşli çok güzel..daha evdeyim..çamaşır attıydım onları asıcam...birazdan çıkıcam dershaneye gidicem.....ama hariak bir günnnnnnnn :lepi: :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…