şimdi takipçimmi oldun :dilcikar:
Hadi koydum bakabilirsiniz meraklı melahatlar ...
Tam olarak yüzümü buraya koycam ama silcem alıntı yapmayın bura pek güvenli gelmiyor bana her tip var kaydirigubbakcemile3
sevimi yakmasaydın bari yazık kıza palyoça gibi dolaştı bugün deseneeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
10 puan 10 puannnnnnn süper olmuşsun canımm gözler kaşlar harika çıkmışşşşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhhhhhh nazar değmesinnnnn
yine 9 unda ydı heralde hayatım.Ne alemde senin kıllar kız benim iyice seyreldi bu sefer..Etkili şerefsizim bu çiş :roflol:kop kopppppppppppp :dance: :dance:
kıl dedinde aklıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm kız dolunay ne zaman ne zaman alcaz yineeeeeeeeeeee :sm_cool: :sm_cool:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.aferin yeşimcim çok hoş olmuş.....maşallah bu günkü harika renk tonuda harikaaaaaaaaalkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay bende bir gün çekeyim koyayımda..benimg özler sarardı iyice...güneşleş fazlalışnca göz bebekleri sarı oluyor ondan ....koymak istemiyorum...ama bi gün koyacammmmmmmmmmmmmm
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.10 puan 10 puannnnnnn süper olmuşsun canımm gözler kaşlar harika çıkmışşşşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhhhhhh nazar değmesinnnnn
ne oldi car car ötüyordun en endamlı benim diye..yiyorsa ..sende koy canımmmmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yine 9 unda ydı heralde hayatım.Ne alemde senin kıllar kız benim iyice seyreldi bu sefer..Etkili şerefsizim bu çiş :roflol:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canımm ben pek makyaj yapmıyorumm gerek olmuyor ama onlarr ancak makyajla bu kadar oluyolar :roflol::roflol::roflol: hem benim endamımı görmek kıymetlidir özeldir :dilcikar::dilcikar: öyle heryerde göstermemmmm görmek isteyen önceden ramndevuuu alacakkkkkkkkkkk :lepi::lepi::lepi::lepi:
:roflol::roflol::roflol:canımm ben pek makyaj yapmıyorumm gerek olmuyor ama onlarr ancak makyajla bu kadar oluyolar :roflol::roflol::roflol: hem benim endamımı görmek kıymetlidir özeldir :dilcikar::dilcikar: öyle heryerde göstermemmmm görmek isteyen önceden ramndevuuu alacakkkkkkkkkkk :lepi::lepi::lepi::lepi:
ayy kızlar alemsini yaa başım çok kalabalık fazla yazamıyorumYALANÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇIIIIIIIIIIIIIIIIIII sırnaşık şey sırnaşık şey
geçen gece msn de 12 den sonra makyajlı oturan sen değilmidin...gecenin o saatinde bile kocana çirkinliğini göstermemek için makyajlı duruyon...itiraf et rahatlaaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy dimi yaa 20 gün oldu tek tük önceden 1 haftada uzamaya başlıyodu a.say unutturma bana hayatım ben tarihleri nuturum..benim kıllar çımkmadı gibi yeşim ya....şaşırdım bende ne kadar oldu tek tük çıkmaya başladılar..hepsi çıkmadı gibi az az çıkıyor..ikinciyi yapınca dahada az olcak galiba...işe yararsa bıyıklarımada sürcem
:roflol::roflol::roflol:
ayy kızlar alemsini yaa başım çok kalabalık fazla yazamıyorum
ayy dimi yaa 20 gün oldu tek tük önceden 1 haftada uzamaya başlıyodu a.s
ay evet az az çıkıyor çok hoşuma gidiyor bende ilk yapmama rağmen çok işe yaradı ya....
çabuk kovala başındakileri gel...bak bu gün hepimiz burdayız ne güzel oldu sohbet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hadi bakalım çok şükür sizde kurtulcanız kıllarınızdan :roflol::roflol:
ay evet bugün çok iyi oldu yaaa bol bol sohbet edebildikk canalrım benim :1hug::1hug:
ay evet az az çıkıyor çok hoşuma gidiyor bende ilk yapmama rağmen çok işe yaradı ya....
çabuk kovala başındakileri gel...bak bu gün hepimiz burdayız ne güzel oldu sohbet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bak gör ikincide daha az çıkacak ...Benim bu ikinciydi baya azaldı...
yaza kadar bizim kıllar gidiyomuşşş hihoyyyt
ay süper olur kılsız hatunlar oluruzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bak gör ikincide daha az çıkacak ...Benim bu ikinciydi baya azaldı...
yaza kadar bizim kıllar gidiyomuşşş hihoyyyt
he vallahi kılsız kılsız appacıkkkkkkkkk olcaz :dance::dance: :dance:
ay evet hayatım ya bu gün hiç birimiz kopmedıkkkk...kaç gündür toplaşamamıştık çok iyi oydu özlemişim kız ...böyle sırnaşmayı sizeeeeeeeeeeee :1hug: :1hug: :1hug::teytey: :teytey: :teytey:
ay evet ya bende özledim vallahi kızzzzzzzzzz :1hug:
kızlarrrrr bu cumartesi müsait olursak buluşalım yine msn deeeeeeeeeeeeee :dance::dance:
olmucak duayaaa amin demeyinnnnnn kıllı dişi receplerrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol:
ay evet buluşalım...geçenkinde sen çubuk kaçtın biz 4 e kadardurduk ...ay ne sohbet ederiz kıllarımızıda gösteririz kameradan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ayy aynen buradaa...ayyy kızlarrrrrrrr burda hava bir karardı bir soğudu ki sormayın şakır şakır yağmur yağıyooooooo yaaaaa sanki kış gibiiiiii:1no2::1no2::1no2:
ayy evet buluşalım yine bu akşam da olabilir yaprak dökümü bitinceay evet buluşalım...geçenkinde sen çubuk kaçtın biz 4 e kadardurduk ...ay ne sohbet ederiz kıllarımızıda gösteririz kameradan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
umut fakirin ekmeğidirrrrrrrrrrrrrr lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü