Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

şimdi takipçimmi oldun :dilcikar:
Hadi koydum bakabilirsiniz meraklı melahatlar ...
Tam olarak yüzümü buraya koycam ama silcem alıntı yapmayın bura pek güvenli gelmiyor bana her tip var kaydirigubbakcemile3

10 puan 10 puannnnnnn süper olmuşsun canımm gözler kaşlar harika çıkmışşşşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhhhhhh nazar değmesinnnnn

10 puan 10 puannnnnnn süper olmuşsun canımm gözler kaşlar harika çıkmışşşşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhhhhhh nazar değmesinnnnn

ne oldi car car ötüyordun en endamlı benim diye..yiyorsa ..sende koy canımmmmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kop kopppppppppppp :dance: :dance:
kıl dedinde aklıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm kız dolunay ne zaman ne zaman alcaz yineeeeeeeeeeee :sm_cool: :sm_cool:
yine 9 unda ydı heralde hayatım.Ne alemde senin kıllar kız benim iyice seyreldi bu sefer..Etkili şerefsizim bu çiş :roflol:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ne oldi car car ötüyordun en endamlı benim diye..yiyorsa ..sende koy canımmmmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canımm ben pek makyaj yapmıyorumm gerek olmuyor ama onlarr ancak makyajla bu kadar oluyolar :roflol::roflol::roflol: hem benim endamımı görmek kıymetlidir özeldir :dilcikar::dilcikar: öyle heryerde göstermemmmm görmek isteyen önceden ramndevuuu alacakkkkkkkkkkk :lepi::lepi::lepi::lepi:

yine 9 unda ydı heralde hayatım.Ne alemde senin kıllar kız benim iyice seyreldi bu sefer..Etkili şerefsizim bu çiş :roflol:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ay unutturma bana hayatım ben tarihleri nuturum..benim kıllar çımkmadı gibi yeşim ya....şaşırdım bende ne kadar oldu tek tük çıkmaya başladılar..hepsi çıkmadı gibi az az çıkıyor..ikinciyi yapınca dahada az olcak galiba...işe yararsa bıyıklarımada sürcem

YALANÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇIIIIIIIIIIIIIIIIIII sırnaşık şey sırnaşık şey
geçen gece msn de 12 den sonra makyajlı oturan sen değilmidin...gecenin o saatinde bile kocana çirkinliğini göstermemek için makyajlı duruyon...itiraf et rahatlaaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol:

ayy kızlar alemsini yaa başım çok kalabalık fazla yazamıyorum

ayy dimi yaa 20 gün oldu tek tük önceden 1 haftada uzamaya başlıyodu a.s

:roflol::roflol::roflol:

ayy kızlar alemsini yaa başım çok kalabalık fazla yazamıyorum

ayy dimi yaa 20 gün oldu tek tük önceden 1 haftada uzamaya başlıyodu a.s

ay evet az az çıkıyor çok hoşuma gidiyor bende ilk yapmama rağmen çok işe yaradı ya....

çabuk kovala başındakileri gel...bak bu gün hepimiz burdayız ne güzel oldu sohbet olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hadi bakalım çok şükür sizde kurtulcanız kıllarınızdan :roflol::roflol:

ay evet bugün çok iyi oldu yaaa bol bol sohbet edebildikk canalrım benim :1hug::1hug:

hadi bakalım çok şükür sizde kurtulcanız kıllarınızdan :roflol::roflol:

ay evet bugün çok iyi oldu yaaa bol bol sohbet edebildikk canalrım benim :1hug::1hug:

he vallahi kılsız kılsız appacıkkkkkkkkk olcaz :dance::dance: :dance:

ay evet hayatım ya bu gün hiç birimiz kopmedıkkkk...kaç gündür toplaşamamıştık çok iyi oydu özlemişim kız ...böyle sırnaşmayı sizeeeeeeeeeeee :1hug: :1hug: :1hug::teytey: :teytey: :teytey:

bak gör ikincide daha az çıkacak ...Benim bu ikinciydi baya azaldı...
yaza kadar bizim kıllar gidiyomuşşş hihoyyyt

ay evet ya bende özledim vallahi kızzzzzzzzzz :1hug:
kızlarrrrr bu cumartesi müsait olursak buluşalım yine msn deeeeeeeeeeeeee :dance::dance:

ayyy kızlarrrrrrrr burda hava bir karardı bir soğudu ki sormayın şakır şakır yağmur yağıyooooooo yaaaaa sanki kış gibiiiiii:1no2::1no2::1no2:

ay evet ya bende özledim vallahi kızzzzzzzzzz :1hug:
kızlarrrrr bu cumartesi müsait olursak buluşalım yine msn deeeeeeeeeeeeee :dance::dance:

ay evet buluşalım...geçenkinde sen çubuk kaçtın biz 4 e kadardurduk ...ay ne sohbet ederiz kıllarımızıda gösteririz kameradan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay evet buluşalım...geçenkinde sen çubuk kaçtın biz 4 e kadardurduk ...ay ne sohbet ederiz kıllarımızıda gösteririz kameradan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız nereye kaçtımmm ben 3.30 da gittim siz dörtte herif almayacaktı valla yatağaaaaaaa düşünün bak ne fedekarlık yaptım sizin için kocişimi yanlız bıraktımm soğuk yataktaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy kızlarrrrrrrr burda hava bir karardı bir soğudu ki sormayın şakır şakır yağmur yağıyooooooo yaaaaa sanki kış gibiiiiii:1no2::1no2::1no2:
ayy aynen buradaa...

ayy evet buluşalım yine bu akşam da olabilir yaprak dökümü bitince
umut fakirin ekmeğidirrrrrrrrrrrrrr lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…