canm benmde bebeğim var ama sen sanırum yemeği kendi evinde yiyosun bn öyle değil beraber yemek sadece yatmadan yatmaya evimdeyim..ben çalı+şan biri olsa mm hiç yapmam k validemn temzlığni...arada belkiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım benim yaa senin durumun yani onun durumu benmkinden kötü bide çalışıyooooyok canım oda kayın validesiyle yiyor...yatmaya sadece evine çıkıyor..........fahrişimde hem çalışıyor hemde pazar günlari evde kaldımı kayın validesinin katını falan temizliyor yıllardır öyle... afta içi akşamlarıda kendi evini termizlemeye uğraşıyor...çok zor ya.... böyle yaşamakklava: klava:
allah yardımcınız olsun
zor canım yaa ben bişey anlamıyorumki evliliğimden...yok canım yaa eşim saolsun benden yana oda çok istiyo ama bakalım kardeşi var oda bi evlensin hele bişeyler yaparız artık...:1hug::1hug:ah canım ya.
evet zordur başbaşa kalamamak.ama ne yapıcaksın işte.
allah yardım etsin hayatım.inşallah bir gün istediklerini yerine getirirsin.
ama anladığım kadarıyla senin eşinde biraz anneci he.
zor canım yaa ben bişey anlamıyorumki evliliğimden...yok canım yaa eşim saolsun benden yana oda çok istiyo ama bakalım kardeşi var oda bi evlensin hele bişeyler yaparız artık...:1hug::1hug:
GÜNAYDINLARRRRRRRR hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydınlar hanımlar nasılsınız.....fıstıklar ...oh vakkahi sohbet koyu olmuş..karamuk fahrişimde kayınvalidesiyle oturuyor...aycacim sende öylemişsin hayatım....allah yardımcınız olsun.....
ay kızlar hava güneşli çok güzel..daha evdeyim..çamaşır attıydım onları asıcam...birazdan çıkıcam dershaneye gidicem.....ama hariak bir günnnnnnnn :lepi: :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım benim yaa senin durumun yani onun durumu benmkinden kötü bide çalışıyoooo((((((( oklava: klava:
Günaydın cicişlerrrr... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bugünnnn beniimm doğuumm günümmmmmmmmmmmmmm ... sengözlerimebaksanab
Fahrişim güzel maillerin için çok teşekkürler bitanemmmmm...Sevimimde bana up uzuunnn bir mektup yazmışşşş çok duygulandım ağlayacaktımmm valla senağlama
Kızlar hepinizi öpüyorum ayşecim S1907 a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınlar hanımlar nasılsınız.....fıstıklar ...oh vakkahi sohbet koyu olmuş..karamuk fahrişimde kayınvalidesiyle oturuyor...aycacim sende öylemişsin hayatım....allah yardımcınız olsun.....
ay kızlar hava güneşli çok güzel..daha evdeyim..çamaşır attıydım onları asıcam...birazdan çıkıcam dershaneye gidicem.....ama hariak bir günnnnnnnn :lepi: :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2[/QUOTE
La akşam ne gelmediniz bekle bekle uykum geldi...
Ayy burdada hava çok güzelll içim kıpır kıpırrrr kaydirigubbakcemile2
Kaynıyorum hihoyyyt
ay kızlar hava güneşli çok güzel..daha evdeyim..çamaşır attıydım onları asıcam...birazdan çıkıcam dershaneye gidicem.....ama hariak bir günnnnnnnn :lepi: :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2[/QUOTE
Kaynıyorum hihoyyyt
canım benim ben sana yazdım ya işte o zaman yeni toz almaya başladım yukarı yeni çıkmıştım aşağıda yaparak dökümü bitene kadar yattım valla öyle seyrettimm kalkamadım yerimden ama sonrada gece 2 de yattım öldüm ama bu akşamda süpürücem ondan sonrada oğluşumu yıkıcam tamam işallahhh hafta sonuna rahatımm hihoyyythihoyyyt
Fahrişim güzel maillerin için çok teşekkürler bitanemmmmm...Sevimimde bana up uzuunnn bir mektup yazmışşşş çok duygulandım ağlayacaktımmm valla senağlama
Tamam hayatım anladım zaten işinin bitmediğini..Bende yattım kocişimin dizine izledim yaprak dökümünü bitene kadar... ırmağı yatırmıştım uyumuşş ..Ne güzel artık uyuyo kendi haline yaaa kaydirigubbakcemile5 gittim çantamı aldım geldim cep telefonum çalarsa diye selçuk bakıyo hayırdır çanta orta yere geldi diyo..Yok dedim kızlar arayabilir duyamam muyamam ..O yatayım bari ben dedi bende mutfağı toplayıp vın pc başına ... yerimsenibencanım benim ben sana yazdım ya işte o zaman yeni toz almaya başladım yukarı yeni çıkmıştım aşağıda yaparak dökümü bitene kadar yattım valla öyle seyrettimm kalkamadım yerimden ama sonrada gece 2 de yattım öldüm ama bu akşamda süpürücem ondan sonrada oğluşumu yıkıcam tamam işallahhh hafta sonuna rahatımm hihoyyythihoyyyt
canım benim.doğum günün kutlu olsun.
allah sağlık ve mutlulukla nasip etsin.sevdiklerinle uzun bir ömür inşallah hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Saol canım benim..Amin herkese işallah hayatımmm...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Tamam hayatım anladım zaten işinin bitmediğini..Bende yattım kocişimin dizine izledim yaprak dökümünü bitene kadar... ırmağı yatırmıştım uyumuşş ..Ne güzel artık uyuyo kendi haline yaaa kaydirigubbakcemile5 gittim çantamı aldım geldim cep telefonum çalarsa diye selçuk bakıyo hayırdır çanta orta yere geldi diyo..Yok dedim kızlar arayabilir duyamam muyamam ..O yatayım bari ben dedi bende mutfağı toplayıp vın pc başına ... yerimseniben
evet sonra geldim baktım gitmişsin sen erken başalsaydım geltridim ama olsun cumaretsi müsait olursak yaparız bi fasıl yinee kocaları ve çocukalrı uyuttuktan sonraaaaaaaaa
ay yavrum bakk nasıl alıştı görüyosun dimii iyi oldu yeşimcim sende rahat edersin öyle hem kocana da zaman ayırmış oluyosun akşamda bizimki söyleniyo ben ayberki yuukarı çıkardığımdan beri gecelri ayberkle yatıyurm gece falan üstü açlır diye hemde yukarı alışsın diyee beni yanlız bırakıyon keşke çocuğu havalar ısınınca çıkarsaydık falan diyo bende olmaz dedim zaten bir hafta falan daha yatarım ayberkle sonra bende kocişimin yanınaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
Saol canım benim..Amin herkese işallah hayatımmm...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ddADD
kızlar benim işlerim yoğun biraz....yazamıyorum çok fazla...kusura bakmayın fisfisfis fisfisfis fisfisfis
[
Kaynıyorum hihoyyyt