Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

yok canım oda kayın validesiyle yiyor...yatmaya sadece evine çıkıyor..........fahrişimde hem çalışıyor hemde pazar günlari evde kaldımı kayın validesinin katını falan temizliyor yıllardır öyle... afta içi akşamlarıda kendi evini termizlemeye uğraşıyor...çok zor ya.... böyle yaşamak klava: klava:
allah yardımcınız olsun

canım benim yaa senin durumun yani onun durumu benmkinden kötü bide çalışıyoooo(((((((oklava:klava:

ah canım ya.
evet zordur başbaşa kalamamak.ama ne yapıcaksın işte.
allah yardım etsin hayatım.inşallah bir gün istediklerini yerine getirirsin.
ama anladığım kadarıyla senin eşinde biraz anneci he.
zor canım yaa ben bişey anlamıyorumki evliliğimden...yok canım yaa eşim saolsun benden yana oda çok istiyo ama bakalım kardeşi var oda bi evlensin hele bişeyler yaparız artık...:1hug::1hug:

anneci olsaydı eşim valla sıyırırdım ben artıkkk.....bazı şeyler ha deyince olmuyooo bizim dememizlede olmuyoo aman ne bilem işte...akşamları erken iniyoruz işte oda bize yetiyoo aslında yetmiyorda alışıyoruz...

zor canım yaa ben bişey anlamıyorumki evliliğimden...yok canım yaa eşim saolsun benden yana oda çok istiyo ama bakalım kardeşi var oda bi evlensin hele bişeyler yaparız artık...:1hug::1hug:

aman öyle olsun hayatım.
allah herşeyi gönlünüzce nasip etsin inşallah.

merak etme canım.herşey zamanla oturur.
daha çok yenisiniz.sen yeterki mutlu olmayı bil yeter.

GÜNAYDIN BEBİŞİMMMMMMMMMMMhoşgeldin tatlıımmmmmmmmmmm Şeniz

Günaydın cicişlerrrr... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bugünnnn beniimm doğuumm günümmmmmmmmmmmmmm ... sengözlerimebaksanab
Fahrişim güzel maillerin için çok teşekkürler bitanemmmmm...Sevimimde bana up uzuunnn bir mektup yazmışşşş çok duygulandım ağlayacaktımmm valla senağlama
Kızlar hepinizi öpüyorum ayşecim S1907 a.s.a.s.a.s.a.s.

canım benim yaa senin durumun yani onun durumu benmkinden kötü bide çalışıyoooo(((((((oklava:klava:

canım ben sana durumu şöyle açıklayım ben 7 senelik evliyim geçen seneye kadar benim kendime ait bi evim yoktu sürekli kayınvalidemlerle beraberdik ama şimdi kendi dairem var üst katta ve ben artık yavaş yavaş ayrılmaya başlıyorum ve artık bunu istiyorumm çünkü bende artık başbaşa kalmayı istiyorum kocamla çocuğumla bundan sonrada pazar kahvaltıalrını üst katta yapıcaz pazar günü evimde oturucam yemeğimide gerekirse evimde pişirecem ve bu zamanla olacak birden olmuyor çünküü
ama temizlik konusuna gelincede ben öncelikli olarak kendi evimi temziliyorum alt kata yetieşbilişrsem sonuçta kayınvalidemin de eli ayağı tutuyor şsterse yapıyor ben heryere yetişmeye çalışırsam hepsi benim üstüme kalır bende artık eskisi gibi önemsiemiyor açıkcasıııı

casnım benim günaydınnnn Şeniz
doğumgünün tekrardan kutlu olsun hayatımm inşallah ömrün boyunca hep mutlu olursunnnnnnnnn canım benimmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim:

canım benim.doğum günün kutlu olsun.
allah sağlık ve mutlulukla nasip etsin.sevdiklerinle uzun bir ömür inşallah hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN :asigim: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

BİTANEM CANIM ARKADIŞIM DOSTUM.....İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

NİCE NİCE YILLARA HAYATIMMMMMMMMM
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

[

La akşam ne gelmediniz bekle bekle uykum geldi...
Ayy burdada hava çok güzelll içim kıpır kıpırrrr kaydirigubbakcemile2
Kaynıyorum hihoyyyt[/QUOTE]

ben görmedim canım....vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya çağrıyı ta gece 2 de gördüm canım...ben geldiğimde gitmişinizzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

kızlar benim işlerim yoğun biraz....yazamıyorum çok fazla...kusura bakmayın fisfisfis fisfisfis fisfisfis

[

La akşam ne gelmediniz bekle bekle uykum geldi...
Ayy burdada hava çok güzelll içim kıpır kıpırrrr kaydirigubbakcemile2
Kaynıyorum hihoyyyt

ben görmedim canım....vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya çağrıyı ta gece 2 de gördüm canım...ben geldiğimde gitmişinizzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

insan telini yanında tutar... :dilcikar:
Pislikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…