Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy aynen buradaa...
ayy evet buluşalım yine bu akşam da olabilir yaprak dökümü bitince
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tmm hayatımm...bu akşamm ben temizlik yapcam yaaaaaaaa siz buluşunda benimde işim bitirse gelirmmm canımma.sa.s
a.s.ay yeşimcimm çok sade ve duru olmuşsun bugün çok hoş gerçektennn a.s.a.s.a.s.
a.s.canım çok güzelsin maşallah nazarlar değmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tmm hayatım öpüyorum..Sen açarsan sende çaldır kim açarsa o çaldırsın ona göre buluşalım :1hug:ay kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
görüşüz canlarım msn açarsanız çaldırın beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
görüşüz canlarım msn açarsanız çaldırın beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canmm öperim bebeğiniiiŞenizay evet geçiririz canım.....bizim iki neşeli hatun daha var canım onlar yemekte birazdan gelirler.......tam neşemiz bol olur.....kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt
benimde kızım 5 yaşında ismi aleyna.....şu anda anne annesi bakıyor biraz üşükmüş ateşlendi akşammmmmmmmmm
bende gelmeyi çok isterdim amaaaaaaaaaa o saatte biz evimize gidiyoruz bizim evdede pc yok eşim yakın zamanda notebook alcak inşallah onunla daha çok neşe saçarız :))))))))))
k validemlerle altı üstlü oturuyoruz ben evime yemekten sonra gidiyorum....neyse canlarım daha çok konuşuruz vakit bulduukça gelemeye çalışırım öpüyorum hepiniziŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canlarımmmmmmmmmmm neşelii annnelerrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnn öpyüyorum sizi neşeli neşeliiiiiiiiiiiiiŞenizŞenizŞenizŞenizhava çok güzel kayseride cici cici giyip biyerlere gidesim geldi:))))))))))))
canm benmmm .gezerim kısss sizin yerinizede gezerim:))))))))..sen en azından çalışıyosun benm gibi değilsinnn.... aama bende hiç evcde durmam hergün bi uyerde gesmelerdeeee ...
dimi ama zaten hayatım evde geçiyoooooooo hiçmi çıkmayım dışarıı:)))))) evde durdukça işde bitmiyoooooo:lepi::lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenoh ne güzel hayatım ya.
gez tabi evde oturupda ne yapacaksın şekercim ya.
günaydın herkese.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
canlarımmmmmmmmmmm neşelii annnelerrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnn öpyüyorum sizi neşeli neşeliiiiiiiiiiiiiŞenizŞenizŞenizŞenizhava çok güzel kayseride cici cici giyip biyerlere gidesim geldi:))))))))))))
günaydın canım.istanbuldada hava kapalı ama çok kötü değil.
bizim yerimizede gez o zaman şekercim.