DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN :asigim: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
BİTANEM CANIM ARKADIŞIM DOSTUM.....İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NİCE NİCE YILLARA HAYATIMMMMMMMMM
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Saol canım benim ...Amin beraber işallahhh ... nice nice senelereeeee ...,
Sizi SEVİYORUMMMMMMMMMM a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Şeniz
ay kızz az önce bursalılar topiğinde bizim dostluğumuzdan bahsettik allahım bozmasın allah nazarlardan sakalsınnnnn ya bende sizi çokkk seviyorummmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım multlu yıllar neşeli annem benm ....rabbm hayırlı ömürler versin eşine çocuklarına bağışlasın aminnn:Saruboceq::Saruboceq:Günaydın cicişlerrrr... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bugünnnn beniimm doğuumm günümmmmmmmmmmmmmm ... sengözlerimebaksanab
Fahrişim güzel maillerin için çok teşekkürler bitanemmmmm...Sevimimde bana up uzuunnn bir mektup yazmışşşş çok duygulandım ağlayacaktımmm valla senağlama
Kızlar hepinizi öpüyorum ayşecim S1907 a.s.a.s.a.s.a.s.
canım multlu yıllar neşeli annem benm ....rabbm hayırlı ömürler versin eşine çocuklarına bağışlasın aminnn:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canımmmhihoyyythihoyyytmerak etme canım.herşey zamanla oturur.
daha çok yenisiniz.sen yeterki mutlu olmayı bil yeter.
reca ederem n demek öppppŞenizŞenizŞenizayy canım benim ... :1hug:
İyi dileklerin için teşekkürlerrrr a.s.
ayyyy amiiiinnn allahımmmmmmmm...fahrişim yaaaa ne kadar mutluyuz yaaa ...
Şu dostluğumuza bak kaç yıldır yaaa...Sizsiz hayatı düşünemem artıkk gerçektennn...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Kız geçen gün arabada selçuk : yine bi bursaya kaçamak yapalım yaaa dedi...ay canım benim yaaaaaaaaa düşünmüyoruz gerçekten hayatımmmmmmmmmmm Şeniz
ay yeşim kız kısa zamanda bi görüşme ayarlayalım ya siz gelin ya orda görüşelim bişeyler yapalım yaaaaaaaaa:1hug:
Kız geçen gün arabada selçuk : yine bi bursaya kaçamak yapalım yaaa dedi...
Adam benden önde gidiyo kaydirigubbakcemile3 çok sevdi sizi ...Gidermiyiz dedim gideriz tabi dedi ctesiden çıkarız pazar akşam döneriz dedi...Dedim onlar gelecekler gelsinlerde bi biz gideriz yine dedim..Allahtan çoook uzak değiliz yaaa..
Ama emel şimdi duyarsa çatlar ha orta yerinden... kaydirigubbakcemile3
Şaka maka bu sefer emelde olsun kesin yaaaa :1hug:
derman05
nice mutlu sağlıklı yıllar diliorm sewdiklerinle canm a.s.
ay inanmıyorum ciddimisnn ay çok güzel olur yeşimcim yaaa ayarlayalım kısa zamanda o zaman ama önce emeli ayarlamak lazım yine ekmesin biziiiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kız geçen gün arabada selçuk : yine bi bursaya kaçamak yapalım yaaa dedi...
Adam benden önde gidiyo kaydirigubbakcemile3 çok sevdi sizi ...Gidermiyiz dedim gideriz tabi dedi ctesiden çıkarız pazar akşam döneriz dedi...Dedim onlar gelecekler gelsinlerde bi biz gideriz yine dedim..Allahtan çoook uzak değiliz yaaa..
Ama emel şimdi duyarsa çatlar ha orta yerinden... kaydirigubbakcemile3
Şaka maka bu sefer emelde olsun kesin yaaaa :1hug:
kızlar ben geldim.işlerim yoğun size çok fazla takılamadım.
ama sohbet bayağı koyu gidiyor bakıyorum.
ay inanmıyorum ciddimisnn ay çok güzel olur yeşimcim yaaa ayarlayalım kısa zamanda o zaman ama önce emeli ayarlamak lazım yine ekmesin biziiiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar ben geldim.işlerim yoğun size çok fazla takılamadım.
ama sohbet bayağı koyu gidiyor bakıyorum.
kudurrrrrr yavruuummm kudurrrr... :roflol:ayyyyyyyyyyyyyy kudurdum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden ....uyuzsunuz kızım sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü ........ya ben gelemicem diye yapıyonuz dimi pis yellozlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile