- 25 Eylül 2008
- 2.913
- 18
beni sevmiyonmuuuuuuu senağlamasenağlama :1shok:
seni zaten ondan çok seviyorum çaktırmaa bebeğim :teselli:
kıyamam ben sen ağlama :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni sevmiyonmuuuuuuu senağlamasenağlama :1shok:
ay allah seni yaaaaaaaaaaaaaa......bebeşim alemsinnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: bi rakip daha çıktı sizeeeeeeeeeeeee
senin bitarafın açıkta kalmış rüya görmüşsün heraldeeeeeeeeee:roflol::roflol:
kendimi tek geçiyorummmmm :1closedeyes:
bende diyorum kesin bi yerim açıkta kaldı...yoksa ben gece gece rüyada hortlak görmem yani......seni görünce nasıl korktum gece geceeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sositososito sositososito sositososito sositososito
Ayol bugünkü makyajıma herkes vuruldu sevim çatlamış banada aynısı yap diye geldi onada yaptım gitti... kimse çekemiyor beni allaahımmmmm :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Ayol bugünkü makyajıma herkes vuruldu sevim çatlamış banada aynısı yap diye geldi onada yaptım gitti... kimse çekemiyor beni allaahımmmmm :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kıskananlar çatlasııııııınnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sositososito sositososito sositososito sositososito
kop kopppppppppppp :dance: :dance:ay öldürdün beni emellllllllllll koptum burda yaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
kıllı dişi recepppppppppppppppp:dance::dance:
nnnnnnoooooooooooollllllllldduuuuuuuuuuuuu :teytey::teytey::teytey:
sevimi yakmasaydın bari yazık kıza palyoça gibi dolaştı bugün deseneeeeeee:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
kop kopppppppppppp :dance: :dance:
kıl dedinde aklıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm kız dolunay ne zaman ne zaman alcaz yineeeeeeeeeeee :sm_cool: :sm_cool:
takipçinimmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay yinemi çiiiişşşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi takipçimmi oldun :dilcikar:
Hadi koydum bakabilirsiniz meraklı melahatlar ...
Tam olarak yüzümü buraya koycam ama silcem alıntı yapmayın bura pek güvenli gelmiyor bana her tip var kaydirigubbakcemile3