tabi tabi emin ol öyledirrrr :roflol:
buda böyle işte canım..kendini hepimizden güzel endamlı sanıyor ama fooooooooooooooossssssssssssssssssss hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
yok hayatım biz arada gireriz birbirimize stres atıp ..5 dk sonra yine can ciğer kuzu sarması.. ama bak bu derman var ya yeşil..çok cadolozzzzzzzzzzzzzzz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- benden duymuş olma çok fenadırrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tüüüüühhhhh nankörlerrr kız kim öğretti szie herşeyei kiim getirid sizi bugünlerreeeeee bak bakk şimdi bana laf atyooooooo delikafadulden arkaşad dedik hadi garibanlar tecrübelrimizden yararlansık dedik ama nerdeeeeeeeeee kıymet bilen yokkiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
siz kendi endamınızdan bahsediyorsunuz ama ben endamımdan bahsedersem siz ne yaparsınız bilmem artık hatunlar.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
siz kendi endamınızdan bahsediyorsunuz ama ben endamımdan bahsedersem siz ne yaparsınız bilmem artık hatunlar.
bak bide dedikodu yapıyooo :mymeka:
al işte 2 taneydiler 3 oldular şimdiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaa ne tecrben vardı kız senin..biz seni kadına benzettik azıcıkkk -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kim benmi yapmışın yalan iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hızla çoğalıyoruzzzzzzzzzzzzz
yok hayatım biz arada gireriz birbirimize stres atıp ..5 dk sonra yine can ciğer kuzu sarması.. ama bak bu derman var ya yeşil..çok cadolozzzzzzzzzzzzzzz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- benden duymuş olma çok fenadırrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne kadar iki yüzlü olsanda seviyorum ben seni kaydirigubbakcemile5
ayy bide yalan söylüyooo yok yok ben sende hiç umut görmüyom dedikoducu patoşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne kadar iki yüzlü olsanda :roflol: seviyorum ben seni kaydirigubbakcemile5
beni sevmiyonmuuuuuuu senağlamasenağlama :1shok:
anam bide bunu sardık başımızaaaa :roflol: iyimi ...
ay allahım ya...ne dersi kızım ya...sen yalvarmıyormudun bize gece 12 den sonra anlatın bana neler yapıyonuz diyeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol: