Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hep öyle canım koşuşturma hiç bitmiyor a.s
ne iş yapıyosun peki çoluk çocuk varmıı yerimseniben
var hayatım.bir tane kızım var.7 yaşında 1. sınıfa gidiyor teyzesi.

günaydın canlarım ciğerlerim neşeli annelerim benim nasılsınız..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerim.tabi ben bunları okuyana kadar öğlen oldu ama ne yaparsınız idare edin işte.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ben de 8 aylk bir oğlan annesi olarak aranıza gelebilirmymm

gel hayatım sende gel.bende yeni katıldım zaten aralarına neşeli annelerin.
a.s. a.s. a.s.

maşallah allah bağışlasın canımm

sende hoşgeldn ozamn canm allah bağşlasn kızını

hoşgeldin canım aramızaa :1hug:
allah bağışlasın canım yavrunu benimde 5 yaşında haylaz ama çok yakışıklı bir oğluşum var canımm:1hug:
amin canm saol hoşbldk senn de Allah m bağışlasn yavrunu ne gsl büyütmüşsn :)

kızlar ben bi yemek işimi ayarlayp doncm inş öpüorm hepinizi:Şeniz

hoşbldk canm saol kaydirigubbakcemile3
seninde yavrunu allah bağşlasn eminm çok şekerdr :1hug:
ben kahvemi içtm

afiyet olsun canım..bende aldım sokakta iki sohbet ettim geldim...sen hem evlisin hem açıktanmı okuyorsun hayatım...ay zor

sağol canımm aminnn :Saruboceq:
hadi afiyet olsun sanaaacokacimcoook

ay canım ta 10:30 damı gittin ay hayatım kıyamam.çok geçe kalmışın...ayberklede oynamamışın.. bu akşam oynursın canım....
ben iyiyim canım..vallahi akşam evdedim ..bacaklarımı uzattım oh dizi seyrettim...binbingeceyi..sonra gece 12 de okeye girdim 4 de kadar sonra yattım..sabah annem gelmiş kaldırdı... hihoyyyt hihoyyyt

maşallah allah bağışlasın canımm
seninkinide hayatım allah bağışlasın.

hepimizinkini allah bağışlasın hayatım.allah onlara sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
hadi sana afiyet olsun hayatım.cokacimcoook cokacimcoook

ay canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bugün sende yoğunsun herhalde...kızın nasıl

afiyet olsun canım..bende aldım sokakta iki sohbet ettim geldim...sen hem evlisin hem açıktanmı okuyorsun hayatım...ay zor

durmaz iki dakka çenen yanii görmeye gör birini hemen laklakk :roflol::roflol:

evet canım geç gittim hiç görüşemedik oğluşumla senağlama bu akşamda temizlik yapıcam kısmetse ondan sonra oğluşumlayım :1hug:
oh valla sen ne güzel dinlenmişsin hayatım iyi olmuş ama bak yine geç yatmışsın o olmamış işte bak hasta olacaksın yine hayatımmm:asigim:

ay canımne temizliyi....yaaaaaaaa bş ver hafta sonu yaparsın canım ..b.boş ver akşyama eğlen işte oğlunla oyun oynu ..kız yaprak dökümüde var......kaydirigubbakcemile3
benim uykum gelmedi canım...ya....uyuymadım oynadım..ama bi sohbet vardı gül gülgülöldümmmmmmmm......hihoyyyt hihoyyyt arada iyi geliyorrrrrrrrrrrr

ay canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bugün sende yoğunsun herhalde...kızın nasıl

evet hayatım yoğunumda biraz mola verdim.
çalış çalış nereye kadar aaaaaaaaa
birazdan gene geçicem işlerin başına.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

evet hayatım yoğunumda biraz mola verdim.
çalış çalış nereye kadar aaaaaaaaa
birazdan gene geçicem işlerin başına.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ay canım bilirim birazdan benim burasıda yoğunlaşır...hayatım...o zaman sinir oluyorum ..iki sohbet edemiyoruzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

canım yapmam lazım bu akşam mutlaka hafta sonu dışarda olucaz bu pazarda misafir var diye yapamadım ev çok battı o yüzden yani hem oğluşumla beraber yapcaz bana yardım edecek öyle konuştukk yaprak dökümünüde hem yaparım hem bakarım canım artık a.s
ay tahmin edebiliyorum o sohbeti hatırlıyomusun gülmekten yarıda bırakmıştık birkeresindee :roflol::roflol: ama bak yine her akşam olmasın lütfen uyku problemii tamammı ne güzel düzene girmiştin bozacan yineeeeeee sonra motor tekleyecek klava:klava:

ay canım bilirim birazdan benim burasıda yoğunlaşır...hayatım...o zaman sinir oluyorum ..iki sohbet edemiyoruzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

sorma ya.şurda biraz kafamızı dağıtalım diyoruz ondada işlerden fırsat bulamıyoruz.
mirmirmirmir mirmirmirmir

Selammmmm kızlar bende geldim ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum Allah neşenizi arttırsın :1hug:
İşlerimi hallettim geldim çoook rahatımmmm birazdan patronda çıkar işallahhhh hihoyyyt

Selammmmm kızlar bende geldim ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum Allah neşenizi arttırsın :1hug:
İşlerimi hallettim geldim çoook rahatımmmm birazdan patronda çıkar işallahhhh hihoyyyt

oh süper hayatım.sanırım şu durumda aramızda en rahatı sensin.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

yok hayatım yok..olmuz dün akşam gelmedi uykum....diziden sonra..ondan oldu...canım..hafta sonunereye gidiyorsunuz...gezmeyemi canım...iyi hadi bakalım bu akşam yapta zaten yorgunsun dinlensedin daha iyi olurdu...

evet dün akşamki sohbettede ben bi sallıyorum ama....kırıldım yaaaaaaaaaaa

sorma ya.şurda biraz kafamızı dağıtalım diyoruz ondada işlerden fırsat bulamıyoruz.
mirmirmirmir mirmirmirmir

dimi ya kadın kadına kikirdivez iki dakika...şurda vallahi ben aldımkahvemi sıcak içimeyiorum ancak soğudu şimdi içiyorum..sizinle sohbet ederken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…