ay canım benim yaa görüyosun dimi nasıl alıştık birbirimize valla bende sizinle bigün görüşmeyim eksiklik hissediyom kız kendimdee özlüyom sizi valla:1hug::1hug:
canım ya şimdi mayısta ev tekstili fuarı var istanbulda biz oraya hazırlık yapıyoruz yeni nmunelrimiz geldi onlardan kreasyon ve kartela yapıyoruz o yüzden depoda çalışıyorum şimidi bu gece burdayımm yarında gündüz muhtemeln depoda olacam ondan sonra kısmetsee sizlerleyim canalrımmmmmmmmmm ŞenizŞeniz
emelcimm patoşummm nbr hayatımm yaa ay valla görüşemedik bi doğru düzgün nasılsın:1hug:
ayyy canım kolay gelsin yaa yorulacaksın bayaa...
Peki istanbula gelecekmisiniz siz fuara hihoyyyt
arkadaşlar bende geldim buraya.topik gene açılmış yeni fark ettim bende.
neyse hadi inşallah bir daha kapanmazda sohbetimiz bol olur.
canım hoş geldin açıldı topiğimiz daha o gün açıldı yenisi canım...inşallah kapanmaz diğerini yanlış yere açmışız canım...burda kapanmadan gidiyor bakalım.....inşallah hep sohbetimiz neşeli olur...sen nasılsın canım
o günmü açıldı hayatım fark edememişim.
bende çalışıyorum hayatım ne yapayım.çok yoğunuz bu ara.
ben kendimi pek iyi hissetmiyorum.başımda inanılmaz bir yoğunluk var.
sen nasılsın hayatım.
yok canım biz katılımcı değiliz müşterilerimiz katılıyooo onlara hazırlıkk
bizimkiler kesin gelecek ama ben gelrimiyim bilmiyorum kısmet gelebilirsem istiyorum bende gitmeyiii
canım ben gidiyorum depoya öpüyorum sizi kocamannnnnnnnŞeniz
Geldim kız emel valla iyi akıl ettim ..Peki internet explorera nasıl yüklerim biliyonmu sen eklentilere baktım ama yapamadım... CADIARZU
ayy hadi gelinde iki lafın belini kırakk yaaaa kaydirigubbakcemile3
ayy işallah gelirsinde görüşürüz fahrişimmm Şeniz
arkadaşlar bende geldim buraya.topik gene açılmış yeni fark ettim bende.
neyse hadi inşallah bir daha kapanmazda sohbetimiz bol olur.
hoş geldin hayatım ..endamsız fahrişimkaydirigubbakcemile3 benimde gelenim gidenim bitmedi yazamdım iyiyim canım özlerdim bende sizide hep kalabılk bu gün burası
hoşgeldin canım amin işallahh :1hug:
sende yoğunsun dimi anladım zaten bizimde burası kalabalık. :çok üzgünüm:
ayy eskiden pek yoğun olmazdık ne yazardık yaaaa kaydirigubbakcemile3
açılmıştı canım sen fark etmemişsindir... sen ne iş yapıyorsun canım... benimde bu gün inanılmaz yoğun ..sabahtan beri bizim endamlı hatunlarla toplanıp bir sohbet edemedik..birimiz geliyor birimiz gidiyor....denk gelemdik :içelim:
hoşgeldin canım amin işallahh :1hug:
sende yoğunsun dimi anladım zaten bizimde burası kalabalık. :çok üzgünüm:
ayy eskiden pek yoğun olmazdık ne yazardık yaaaa kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şekercim.Şeniz
ay şu iki üç mj ı alıntı yapmayı ben beceremiyorum benimde ayarlarmı kayık acaba ya
hayatım alıntı yapamıyormusun yoksa alıntı yapıyorsunda göstermiyormu?:uhm: :uhm:
hoşbulduk şekercim.
yapamıyorum canım alıntı yap yeri çıkmıyorrrrrrrrr
yapmışsın işte şekercim.oldu işte.:lepi: :lepi: