Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

olmayınca tıklıyamıyorumcanımmmmmmmmmmm HQ yok

evet biraz oldu ama kimden aldığım olmuyor olsun buda yeterrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa:sm_cool: :sm_cool:

olmuş işteeee :dance:

oldu hayatım bir saattir uğraşıyorum oldu vallahi...ayarlardan seçeneklerden düzeldi ...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
artık beceriksiz değilim bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmm :dance: :dance: :dance: :dance:
ay seninde ikonların olduu hoş oldu kızzzzzzzzzz:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canlarım ciğerlerim öpüyorum sizleri iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın Şeniz Şeniz Şeniz

canalrımmmmmmmmmmmm bebeişlerimmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
ay kızlarr depodaki işim akşam itibari ile son bulmuşturrrrrrr kısmetse artıkk masamda ve pc başındayımmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ay sizlerii çokkkkkk özledimmmmmmmmmm:1hug::1hug:

günaydın neşeli anneler.
hepinize hayırlı bir sabah diliyorum şekerler.

yerimseniben
ahhhhhhh yakalandım o kadarda gözlük takmıştım ama şakkıdı şakkıdı şakkıdı
ama olmadı.neyse hoşgeldin şekercim sende.Şeniz Şeniz

günaydın hayatım.nasılsın.:1hug: :1hug:

sağol canım iiym sen nasılsınnnyerimseniben

günaydın canlarım ciğerlerim neşeli annelerim benim nasılsınız..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay canım bu gün yoğun değilsin ani iki gündğr görüşemedik zaten ...oh sevindim senin çin aklam mesaiye kaldınmı hayatım...
ayberk nasıl damadım iyimi..nesıl geçti akşamınız kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ben de 8 aylk bir oğlan annesi olarak aranıza gelebilirmymm

günaydın arkadaşlar ben de 8 aylk bir oğlan annesi olarak aranıza gelebilirmymm

tabiki canım hoş geldin gel buyur hayatım kaydirigubbakcemile3 ...allah bağışlasın oğlunuuu :1hug:
benimde 5 yaşında kızım vr çok tatlı ve cadıııı kaydirigubbakcemile

nasılsın ..neşelimisinnnnnnnnn.....a y bi dakika kahvemi alayım geliyorum hayatımmmm

hoşbldk canm saol kaydirigubbakcemile3
seninde yavrunu allah bağşlasn eminm çok şekerdr :1hug:
ben kahvemi içtm

günaydın bebişimmmm Şeniz kız yoğunum ama odamdayım o yüzden görüşebiliriz hayatımm zaten dediğin gibi görüşemedik iki gündür doğru düzgünn :1hug::1hug:
akşam kaldım işte toparladık işleri bugün benim depoda işim kalmadı artık onlar kesim yapıyolar:teytey:
oğluşumda iyi canım çok şükürr valla 10 30 da eve gittim sonrada ayberk uyum geldi dedi götürüdüm onu uyuttum sonra pazar gününden misafirlerim vardı ya bulaşık makinası doluydu onları boşalttım yerleştirdim sonrada yattım bende hayatım :asigim: aleynam nasıl iyimii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…