Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hayatım hafta sonu evdeyimde ne oluyor.bu aralar dediğim gibi abimlerin peşinde koşmaktan yapamıyorum.sabah bir çıkıyoruz artık gece kaçda geldiğimiz belli olmuyor.

kulklarm bilem uğulduoo 2.snftym cnmm ama 2 llk zati bitnce işletme 3.sınftan başlcmyerimseniben

allah yardımcın olsun canım inşallah geçersin....bizim karamukta hem çalışıp hemde okudu...sınav zamanları çok zordu ..ya yoruluyordu

geçen bir ben gitmiştim.
masaj için gerçekten iyi oluyor kızlar.insan bayağı bir rahatlıyor.
bende uzun zamandır gitmemiştim ama gitmek iyi geldi.

ay sendemi gittin ...bak şimdi meraklandım bende yazın tatil gününde gideyim bari ....biri iki hatunda bulayım yanıma....olmadı fahriş siz gelirsiniz ben sizi götürürüm..yanınada bende gelirimmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

hayatım hafta sonu evdeyimde ne oluyor.bu aralar dediğim gibi abimlerin peşinde koşmaktan yapamıyorum.sabah bir çıkıyoruz artık gece kaçda geldiğimiz belli olmuyor.

ne zaman bitecek telaşınız canımmmmmmmmm.....bitince yaparsın boşy ver onumu takcan...ben artık hiç takmıyorum salı veriyorum....zaten çalışıyoruz...eve gelenlerde çalışan kadının evine geldiklerini bilsinlerde gelsinler dimi ama yaaaaaaaa :dance: :dance: :dance: gündüz çalış gece çalış ...nereye kadar...kendimize vakit ayıramıyoruz......ben kaşlarımı alcak vakit bulamıyorum...
ay bak kaş dedimde cımbız bulayım karşıda kuaförden isteteyimde kaşlarımı alayım bariiiiiiiiiiiiii:lepi: :lepi:

işallah canım kısmetse dediğim gibim biz zaten bi aksilik çıkmazsa bu yaz gelmeyi düşünüyoruz çanakkaleyeee hihoyyyt

kızlarr ben bi depoya ineyim çocukalara bakayım napıyolarr sonrada yemeğe gideyim geleyim gelince görüşürüz öptüümm sizi kocamannnnnnnnnnnnnŞeniz

git rotuscum.bir kere bir dene sonra istemezsen gitmezsin.
en azından aklın kalmasın.
bu arada bende bu sene başladım açıköğretime.kamu okuyorum.
ama hem işe gel hem çalış çok zor oluyor kızlar ya.istediğin performansı alamıyorsun.

işallah canım kısmetse dediğim gibim biz zaten bi aksilik çıkmazsa bu yaz gelmeyi düşünüyoruz çanakkaleyeee hihoyyyt

ay deme ya...mbak heyecanlandım .....oh inşallah ya...vallahi bu yaz süper olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt beraber giderizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebeğimmmmmmm

kızlarr ben bi depoya ineyim çocukalara bakayım napıyolarr sonrada yemeğe gideyim geleyim gelince görüşürüz öptüümm sizi kocamannnnnnnnnnnnnŞeniz

hadi çabuk git gel çabuk ye gelllllllllllllll..canım afiyet olsunnnnnnnn:içelim: kaydirigubbakcemile3

haziranda biticek kısmetse hayatım.haziranın başında nikahımız var.
ya ben rahat edemiyorum hayatım.yoksa çokdan koyvericemde.içim rahat etmiyor bu seferde.

hadi canım sana afiyet olsun.görüşürüz sonra.cokacimcoook cokacimcoook

olmazmı ayy ırmağıda götürücem ilk defa ..Ben hep amasyada gitmiştim hamamözüne falan ilk defa ist.da gidicez ama çok güzel yer açılmış havuzlu falan büyük bi yermiş...
gidebiliriz işallah bi aksilik çıkmazda...Ortam güzel olunca her yere giderimm

ay evet ya...vallahi bak hiç niyetim yoktu ama hayatım hepiniz gitmişiniz ya ..demekki var iyi bişeyler oluyor bende fırsat obulunca gidicem..kız fotoda çekerim hamamda koyarım sizeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay sendemi açıktan okuyorsun canım zor oluyordur ya hem çalış hem sınava hazırlan hem kızınla ilglien...canım ya.......

afiyet olsun canım...Benimde yine kızlar tepeme dikildi yemeğe gidelim diye :1rolleyes:

aman bak az kalmış hazira ne kaldı sonra rahatlarsın canım...salıver gitsin canım sonra insan stres yapıp hastenilik oluyor bak ben oldum..şimdi salı verdim gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

gece 4 e kadar okey oynıycana evinin işini yap ... :dilcikar:
Pasaklı,dağanık pislik seniii. kaydirigubbakcemile3

uf sorma canım hemde nasıl zor oluyor.yetişemiyorum.
aman olsun be acelem yok biter herhalde.ne yapayım artık.
bunun için sıkmıyorum canımı.
:lepi: :lepi: :lepi:

ay vallahi heveslendim ırmak nasıl eğlenir..bak gidersen şipşak foto çekmeyi unutma bebişim...hani senin makyaj resimlerin nerde koysanabizde görelim....hihoyyyt

vallahi biliyormusun bu takıntılarım yüzünden bende hastalık sahibi oldum.
hastanelerde yattım.şimdi 6 ayda bir hastaneyi yoklayıp geliyorum.bir serum yiyorum.
ama hala bırakmış değilim takıntılarımı.:1no2: :1no2:

yemeğe çıkıyorum fıstıklar...
Daha fazla bunların çenesine dayanamıycammmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…