Selammmmm kızlar bende geldim ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum Allah neşenizi arttırsın :1hug:
İşlerimi hallettim geldim çoook rahatımmmm birazdan patronda çıkar işallahhhh hihoyyyt
oh süper hayatım.sanırım şu durumda aramızda en rahatı sensin.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Selammmmm kızlar bende geldim ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum Allah neşenizi arttırsın :1hug:
İşlerimi hallettim geldim çoook rahatımmmm birazdan patronda çıkar işallahhhh hihoyyyt
bende anca içtim hayatım kahvemi.oraya koş buraya koş.dimi ya kadın kadına kikirdivez iki dakika...şurda vallahi ben aldımkahvemi sıcak içimeyiorum ancak soğudu şimdi içiyorum..sizinle sohbet ederken
evet çok şükür öyle hayatım... yerimseniben
rahatım ben genelde :icecream:
hoşgeldin bitanemmmm Şeniz toparladınmı işlerinii ohh patronda gitisn rahatsın yaniii hayatımmmhihoyyyt
nerdesin hayatım sen ya geç kaldınnnnnnnnn..gene makyajmı yaptın zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canımın içi...Ben bu hafta temizlik yapmıycam yaa her yer temiz şimdi salonda oturuyoruz ya diğer taraflar tertemiz hiç batmıyor bi banyoları ovarım oda 2-3 günde bir yapıyorum zaten...Yaprak dökümünü bu hafta kaçırmıycam geçen hafta dışardaydık izleyemedim...Kız biz hafta sonu hamama gidebiliriz kızlarlaaaa kaydirigubbakcemile3
Ay keşke sizde olsaydınızzzzz :çok üzgünüm:
ewet canm ole yapıorm:)afiyet olsun canım..bende aldım sokakta iki sohbet ettim geldim...sen hem evlisin hem açıktanmı okuyorsun hayatım...ay zor
sağol canımm aminnn :Saruboceq:
hadi afiyet olsun sanaaacokacimcoook
seninkinide hayatım allah bağışlasın.
hepimizinkini allah bağışlasın hayatım.allah onlara sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
hadi sana afiyet olsun hayatım.cokacimcoook cokacimcoook
bende anca içtim hayatım kahvemi.oraya koş buraya koş.
şimdi iki lak lak yapayım dedim bende.
aman canım bari sen rahat ol.biz çok rahat değiliz bu aralar.:1no2: :1no2:
hoşbulduk canımın içi...Ben bu hafta temizlik yapmıycam yaa her yer temiz şimdi salonda oturuyoruz ya diğer taraflar tertemiz hiç batmıyor bi banyoları ovarım oda 2-3 günde bir yapıyorum zaten...Yaprak dökümünü bu hafta kaçırmıycam geçen hafta dışardaydık izleyemedim...Kız biz hafta sonu hamama gidebiliriz kızlarlaaaa kaydirigubbakcemile3
Ay keşke sizde olsaydınızzzzz :çok üzgünüm:
ewet canm ole yapıorm:)
amin kızlar saoln..
kızlar ayıptr solemesi dün mercmk koftesi yapmştm gece 4 de bir mide ağrısı anltmm birde gaz yaptıki bugun çok halszm midem bulanıo dünkü mercmk yapar mı:1no2:
afiyet olsun canım........ sen hafta sonu çalışmıyorsun dimi biz çalışıyoruz ..hafta sonuda ..sen evdesin dimi hayatım
ewet canm ole yapıorm:)
amin kızlar saoln..
kızlar ayıptr solemesi dün mercmk koftesi yapmştm gece 4 de bir mide ağrısı anltmm birde gaz yaptıki bugun çok halszm midem bulanıo dünkü mercmk yapar mı:1no2:
ana hamamamı gitceniz...ben daha hiç hayatımda gitmedim hamama bir tek dizilerde gördüm ki..bizim burda 4 tane termal otelle kaplıcalarda var..her yerden insan geliyor ben daha hiç gitmedimmmmmmmmmmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
eğlenceli oluyormu hayatım
çok fazla yediysen mercimek şişirir canım o yapmış olabilir. a.s
kaçıncı sınıftasın açıköğretimdeeyerimseniben
vallahi kızlar benim evde berbat bu hafta.geçen hafta belim tutulmuştu iğne falan oldum hiçbirşey yapamadım.bu hafta abimlerin işleri için koşturdum hiç evde değildim.
abimin haziranda nikahı varda.evlerini yerleştiriyoruz.anlıycağınız ev berbat bir halde.
bende akşam gidip yapmayı düşünüyorum artık.
onuda yaptımda sabahtan yaptım dur çekip geleyimmm kız iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3
kız bizi küçükken annem haftada bir götürüüd hamama bursada kültür parkı biliyosundur onun altrafafında hamamlar oraya giderdik güzeloluyo ama evelndikten sonra falan hiç gitmedim zaten pek içimede sinmiyor ama masaj falan yaptırmak için gitmek istiyorum bendee