Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Selammmmm kızlar bende geldim ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum Allah neşenizi arttırsın :1hug:
İşlerimi hallettim geldim çoook rahatımmmm birazdan patronda çıkar işallahhhh hihoyyyt

hoşgeldin bitanemmmm Şeniz toparladınmı işlerinii ohh patronda gitisn rahatsın yaniii hayatımmmhihoyyyt

Selammmmm kızlar bende geldim ben yokken kaynatmışsınız bakıyorum Allah neşenizi arttırsın :1hug:
İşlerimi hallettim geldim çoook rahatımmmm birazdan patronda çıkar işallahhhh hihoyyyt

nerdesin hayatım sen ya geç kaldınnnnnnnnn..gene makyajmı yaptın zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

dimi ya kadın kadına kikirdivez iki dakika...şurda vallahi ben aldımkahvemi sıcak içimeyiorum ancak soğudu şimdi içiyorum..sizinle sohbet ederken
bende anca içtim hayatım kahvemi.oraya koş buraya koş.
şimdi iki lak lak yapayım dedim bende.

evet çok şükür öyle hayatım... yerimseniben
rahatım ben genelde :icecream:

aman canım bari sen rahat ol.biz çok rahat değiliz bu aralar.:1no2: :1no2:

hoşgeldin bitanemmmm Şeniz toparladınmı işlerinii ohh patronda gitisn rahatsın yaniii hayatımmmhihoyyyt

hoşbulduk canımın içi...Ben bu hafta temizlik yapmıycam yaa her yer temiz şimdi salonda oturuyoruz ya diğer taraflar tertemiz hiç batmıyor bi banyoları ovarım oda 2-3 günde bir yapıyorum zaten...Yaprak dökümünü bu hafta kaçırmıycam geçen hafta dışardaydık izleyemedim...Kız biz hafta sonu hamama gidebiliriz kızlarlaaaa kaydirigubbakcemile3
Ay keşke sizde olsaydınızzzzz :çok üzgünüm:

nerdesin hayatım sen ya geç kaldınnnnnnnnn..gene makyajmı yaptın zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

onuda yaptımda sabahtan yaptım dur çekip geleyimmm kız iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3

benim battı heryer birde pazar misafir olunca kahvaltıdan teee akşam yemeğine kadar her yer dandini bulaşık makinamı daha akşam boşalttım yanii düşün
ay kız bizde aybaşı gibi gitmeyi düşünüyoruzz hamamaaaa ne güzel olurdu kız yeşim hep berbaer dimiiihihoyyyt

afiyet olsun canım..bende aldım sokakta iki sohbet ettim geldim...sen hem evlisin hem açıktanmı okuyorsun hayatım...ay zor
ewet canm ole yapıorm:)
sağol canımm aminnn :Saruboceq:
hadi afiyet olsun sanaaacokacimcoook

seninkinide hayatım allah bağışlasın.

hepimizinkini allah bağışlasın hayatım.allah onlara sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
hadi sana afiyet olsun hayatım.cokacimcoook cokacimcoook

amin kızlar saoln..

kızlar ayıptr solemesi dün mercmk koftesi yapmştm gece 4 de bir mide ağrısı anltmm birde gaz yaptıki bugun çok halszm midem bulanıo dünkü mercmk yapar mı:1no2:

bende anca içtim hayatım kahvemi.oraya koş buraya koş.
şimdi iki lak lak yapayım dedim bende.

aman canım bari sen rahat ol.biz çok rahat değiliz bu aralar.:1no2: :1no2:

afiyet olsun canım........ sen hafta sonu çalışmıyorsun dimi biz çalışıyoruz ..hafta sonuda ..sen evdesin dimi hayatım

vallahi kızlar benim evde berbat bu hafta.geçen hafta belim tutulmuştu iğne falan oldum hiçbirşey yapamadım.bu hafta abimlerin işleri için koşturdum hiç evde değildim.
abimin haziranda nikahı varda.evlerini yerleştiriyoruz.anlıycağınız ev berbat bir halde.
bende akşam gidip yapmayı düşünüyorum artık.

ana hamamamı gitceniz...ben daha hiç hayatımda gitmedim hamama bir tek dizilerde gördüm ki..bizim burda 4 tane termal otelle kaplıcalarda var..her yerden insan geliyor ben daha hiç gitmedimmmmmmmmmmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
eğlenceli oluyormu hayatım

çok fazla yediysen mercimek şişirir canım o yapmış olabilir. a.s
kaçıncı sınıftasın açıköğretimdeeyerimseniben

afiyet olsun canım........ sen hafta sonu çalışmıyorsun dimi biz çalışıyoruz ..hafta sonuda ..sen evdesin dimi hayatım

evet şekerim ben evdeyim.hafta sonu çalışmıyorum.
o yönden çok rahatım hayatım.yerimseniben yerimseniben

yapar tabi yapmazmı hayatım..zaten hemen yediğinde yapmaz .....hazmedince yapar...ıyyyyyyyyyyyy çok fena oluyor o mide sancısı bulantısıda ya..maden suyu soda falan içsen iyi gelir canım

kız bizi küçükken annem haftada bir götürüüd hamama bursada kültür parkı biliyosundur onun altrafafında hamamlar oraya giderdik güzeloluyo ama evelndikten sonra falan hiç gitmedim zaten pek içimede sinmiyor ama masaj falan yaptırmak için gitmek istiyorum bendee

ayyyyyyyyy seninde birikmiş ama evdemişin ya hafta sonuda yaparsın sen...ben 7 gün işteyim akşamları yapıyorum..heleg geçenlerde bir yatak odam yapılcaktı inananırmısın 1 ay yapamadım 23 nisanda evdedikte yaptım..ondada koca gün yatak odasını yapabildim ancak
evin içleri derli toplu her akşam bi odayı toplayıp tozunu alı veriyorum 10 dk dada camlar silincek leş gibi oldu.......... :lepi: :lepi: annem söylenmeye başladı bu camlar ne böyle diyeeeeeeeee

geçen bir ben gitmiştim.
masaj için gerçekten iyi oluyor kızlar.insan bayağı bir rahatlıyor.
bende uzun zamandır gitmemiştim ama gitmek iyi geldi.

ay ne güzel ..benim annemlerde çok gider hatta babamın daireden arkadaşlarının hanımlarınla giderlerdi ..hamama termal su havuzlarına girerlerdi saatlerce masaj yaptırılardı falan....ama benim içime sinmezdi herkesin girdiği yer diye..hiç gitmedim yani..ama çok eğlenceli oluyordur eminimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…