Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay canım benim yaa görüyosun dimi nasıl alıştık birbirimize valla bende sizinle bigün görüşmeyim eksiklik hissediyom kız kendimdee özlüyom sizi valla:1hug::1hug:

canım ya şimdi mayısta ev tekstili fuarı var istanbulda biz oraya hazırlık yapıyoruz yeni nmunelrimiz geldi onlardan kreasyon ve kartela yapıyoruz o yüzden depoda çalışıyorum şimidi bu gece burdayımm yarında gündüz muhtemeln depoda olacam ondan sonra kısmetsee sizlerleyim canalrımmmmmmmmmm ŞenizŞeniz

ayyy canım kolay gelsin yaa yorulacaksın bayaa...
Peki istanbula gelecekmisiniz siz fuara hihoyyyt

emelcimm patoşummm nbr hayatımm yaa ay valla görüşemedik bi doğru düzgün nasılsın:1hug:

hoş geldin hayatım ..endamsız fahrişimkaydirigubbakcemile3 benimde gelenim gidenim bitmedi yazamdım iyiyim canım özlerdim bende sizide hep kalabılk bu gün burası

ayyy canım kolay gelsin yaa yorulacaksın bayaa...
Peki istanbula gelecekmisiniz siz fuara hihoyyyt

yok canım biz katılımcı değiliz müşterilerimiz katılıyooo onlara hazırlıkk
bizimkiler kesin gelecek ama ben gelrimiyim bilmiyorum kısmet gelebilirsem istiyorum bende gitmeyiii
canım ben gidiyorum depoya öpüyorum sizi kocamannnnnnnnŞeniz

arkadaşlar bende geldim buraya.topik gene açılmış yeni fark ettim bende.
neyse hadi inşallah bir daha kapanmazda sohbetimiz bol olur.

hadi git hayatım görüşemedik zten bu gün doğru dürüst cnımkaydirigubbakcemile3

canım hoş geldin açıldı topiğimiz daha o gün açıldı yenisi canım...inşallah kapanmaz diğerini yanlış yere açmışız canım...burda kapanmadan gidiyor bakalım.....inşallah hep sohbetimiz neşeli olur...sen nasılsın canım

canım hoş geldin açıldı topiğimiz daha o gün açıldı yenisi canım...inşallah kapanmaz diğerini yanlış yere açmışız canım...burda kapanmadan gidiyor bakalım.....inşallah hep sohbetimiz neşeli olur...sen nasılsın canım

o günmü açıldı hayatım fark edememişim.
bende çalışıyorum hayatım ne yapayım.çok yoğunuz bu ara.
ben kendimi pek iyi hissetmiyorum.başımda inanılmaz bir yoğunluk var.
sen nasılsın hayatım.

o günmü açıldı hayatım fark edememişim.
bende çalışıyorum hayatım ne yapayım.çok yoğunuz bu ara.
ben kendimi pek iyi hissetmiyorum.başımda inanılmaz bir yoğunluk var.
sen nasılsın hayatım.

açılmıştı canım sen fark etmemişsindir... sen ne iş yapıyorsun canım... benimde bu gün inanılmaz yoğun ..sabahtan beri bizim endamlı hatunlarla toplanıp bir sohbet edemedik..birimiz geliyor birimiz gidiyor....denk gelemdik :içelim:

yok canım biz katılımcı değiliz müşterilerimiz katılıyooo onlara hazırlıkk
bizimkiler kesin gelecek ama ben gelrimiyim bilmiyorum kısmet gelebilirsem istiyorum bende gitmeyiii
canım ben gidiyorum depoya öpüyorum sizi kocamannnnnnnnŞeniz

ayy işallah gelirsinde görüşürüz fahrişimmm Şeniz

Geldim kız emel valla iyi akıl ettim ..Peki internet explorera nasıl yüklerim biliyonmu sen eklentilere baktım ama yapamadım... CADIARZU
ayy hadi gelinde iki lafın belini kırakk yaaaa kaydirigubbakcemile3

eklenmiştir canım o otomatik zaten şimdi kullanıyorsun ya...ama iyi akıl etmişsin canım

hoşgeldin canım amin işallahh :1hug:

hoş geldin hayatım ..endamsız fahrişimkaydirigubbakcemile3 benimde gelenim gidenim bitmedi yazamdım iyiyim canım özlerdim bende sizide hep kalabılk bu gün burası

sende yoğunsun dimi anladım zaten bizimde burası kalabalık. :çok üzgünüm:
ayy eskiden pek yoğun olmazdık ne yazardık yaaaa kaydirigubbakcemile3

yoğunum ya..canı sıkılan kendini sokağa atmış..evden çıkan veliler çocuğumun durumu nasıl..yok ne kadar ödemem var diye geliyor..birde oturuyorlar..hadi bi çay bi sigara içim dışım çay oldu sabahtan beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

açılmıştı canım sen fark etmemişsindir... sen ne iş yapıyorsun canım... benimde bu gün inanılmaz yoğun ..sabahtan beri bizim endamlı hatunlarla toplanıp bir sohbet edemedik..birimiz geliyor birimiz gidiyor....denk gelemdik :içelim:

hoşbulduk şekercim.Şeniz

Patoş önce ilk hangi mesajları alıntı yapmak istiyorsan HQ ya tıklıyorsun hepsinde en son alıntı yapacağın mesajda alıntı yapa tıklıyorsun ....
Beceriksiz pislikkkkkkk :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X