eet hayatım öyle yapıcam çıkaraıcam...çıkarıyoruz zaten oynuyoruzzzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance: birazdan beraber yatak odasına dalıcaz delikafadulden delikafadulden
hahahaaaaaaaaaaa 7 gün diyoooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay yavrum benim yaaaaaaaaaaa canım onun için ne kadar önemlikaydirigubbakcemile3
orda da hava aynı yani hayatımmm çocukalrın şansına işte yaaa illaki böyle oluyor 23 nisandaa:1closedeyes:
ayy ne güzel şeyler yapacakalrdır kim-bilir yine değilmi canımm çekersin artık izleriz hayatım videosunuuuhihoyyyt
aaaaa kızlar çok mutluyum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hava çok kötü yağmur yağıyor ve de soğuk ama kapalı fuar alanında oldu gittik sonra market alışverişi yaptık..kahvaltılıklatdan her şeyi alrık...ay geldik şimdi yedik eşim daha yiyor ....çok güzel ya aleynada acayip mutlu.....ama hava yağmurlu diye net gidior surekli.....gönderemiyorum size msjları...Bu gün tatilmişiz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..ay sizleride
e yani hergün sizin yanınızda kalıcam demek istiyor güzelimmm eşyaların yukarı çıkması iyi oldu durumu o da kabullenmiş olduu :lepi::lepi::lepi:
ayy neler yapıyo zaten fahrişş dümtek tek te ..hareketleri ritimle birlikte nasıl yapıyor ezberlemiş hep çekicem size izleticem hepsini...
ay yavrum yaaa 7 gün yani hergün demek istiyor...Keşke hep öyle yapsaydın fahrişş..
evet ya keşke geçen sene alsaymışımm kızzz yanımma valla içim çok rahat şimdi rahat rahat çıkıyorum yukarıı bi de şu yemek işini halletsem yavaş yavaş ben diyorum kii şimdi biz onalrın yanına inince yukarı çıkmak için geç oluyor diyorum hep beraber yukarda yemek yiyelim onlar nasıl olsa yemeği yiyince aşağıya iner bizde oğluşum ve kocişimle başbaşaaaaaa kalırızzzzzzzzzz :içelim::içelim::içelim::içelim::dance::dance::dance:
Yani öyle yap fahriş işten gelince çık evine yemeğinizi de yiyin ohh ne güzel
tam evini benimser artık kuzuşşş...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool: ayol nerdesiniz yaaaaaaaa geliyom gidiyom kimsecikler yoookkkkkkk senağlamasenağlamaama ben sizi çoook özledimmmmm:1hug::1hug:
Geldim hayatım burdayım can sıkıntısından oturuyorum öyleee ...
Bizimkiler evde uyuyo baba-kız...
evet evet öyle yapayımm daha iyi olacakk delikafadulden
çünkü eskiden daha biz yeni evliyken bizim birde alt katta bodrum katımız var iki oda var orda da onlar yemeği yiyince oraya inerdi bizde yanlız kalırdık şimdide aynı olur yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar çıktınızmı ya..ben hallettim işlerimi kızlar bütün yatak odası harika hepsini yıktım yıkanmışları ütüledim...bütün giymediklerimi ayırdım kışlıkları ayırdım gardolabın içi jilet gibi oldu yemeklerimi yaptım 5 çeşit iki günlük....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 yeni alrığım vakumlu kılıfı bir çekyet altındaki bütün kışlıkları ve ...gardolaptaki kışlıkları tıktım dağ gibi oldular korktum hava havasını alınca 1 karış kaldılar onuda yatağın altına soktum..oh hem gardolapta yer eçıldı hemde bir çekyat altı boşaldı..ay ama sizi çok özledim eşimde evde vermedi bana pc yi size arada yazamadım delikafadulden delikafadulden ..şimdide lapsekide ki teyzemler kızlarına okul tatil diye bigaya gelmişler bitazdan annemlerle bigaya gitcez..annem kalıcak pazara kadar..biz gece 11 gibi dönücez eve....cumartesi akşamı iş çıkışı tekrar gitcez...allah nasip ederse hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt pazar annemide alır döneriz...ay kızlar aleynayı bi gersediniz hep benimle çamaşır katladı..yardım etti..durup durup öğüyor beni...:1hug: :1hug:
çok güzel bi gündüüüüüüüüüüü :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede hayatım öyle yapsan çok çok daha iyi olur :asigim: a.s. tam benimser yavrumda..sende evinde yeömek yapıp yemenin tadına verdınmı kaynanaın yemeklerini nasıl yıllarca yemişsin diye şaşırı kalırsınhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ohh canım ne kadar iyi oldu senin için bak bu tatil günü geceden geceye yapıcan işlerin bi günde bitiverdii :teytey: ehh artık anneninde çenesinden kurtulmuş oldunnklava: gözün aydınn canım hem bak kzıznla da çok güzel bir gün geçirmiş oldunn :1hug::1hug:
ya canım şuanda yemek pişirme olayı olmaz sadece yukarda yiyebiliriz şimdilik çünkü onlar bize kredi çektiği için şunad tamamemen ayrılamam kayınpederimin tüm maaşı krediye gidiyor onlara maaş kalmıyor o iş daha sonraa kısmetsee