Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

bizde seni seviyoruzzz canım benimmm...
Kız akşam siz giriyonuzmu msnye falan...

canım ben anneme gidiyorum bu akşam yemeğe erken gelirsek eğer girerim ya zaten bi şu çocukalrı görüştüremedik msn de birbrilerini görsünler istiyorum :1hug::1hug:

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRŞenizŞenizŞeniz

Günaydın canım benim...
Ya işe geldim ama aklım ırmakta kaldı ..Sabah sardım battaniyeye halaya götürdü selçuk 20 dk sonra geri geldi bırakamadım diye çalmış çalmış evde yokmuş haberide vardı nasıl olurkii dedim...Arabada uyuyo dedi ben şirkete gideyimde gelirim bari dedi bende çıktım işe geldim
Şimdi eve girmişler kahvaltı edeceklermiş patronu demiş sen kızını giydir yedir kafana göre takıl bu günde demiş.Zaten uğramam gereken 4 yer vardı dedi selçuk 12 gibi çıkar hallederiz diyo kızımla yavruuumm benim yaaa sabah sabah süründü arabada (ağlama ikonu)

günaydın hayatımmm Şeniz ay kıyamam yavrum yaa sabah sabah başına gelen bak halada unuttumu yoksa kız bırakcanıı niye öyle yaptıki :uhm: ama olsun aklın kalamsın hayatım bak babasıyla berabermiş sonuçta üzülme yanii baba kız takılırlar bugünn iştee:1hug:

ayy evet şimdi rahatladım hayatımm ...evdeler diyee ama çok üzüldümmm...
Halada merak etmiş niye getirmedik diye...o sıra dalmışım demekki diyo hiç duymadım yaaa diyo ayy nasıl üzülüyoo ...bende kalktım bekliorum öyle diyo...
neyse şimdi ablam aradıda ona bırakacak selçuk işlerini halledip alacak bisiklet alıcaz bugün artık dün hi güzel bulamadık carrefouruda gezdik realide bulamadık güzel metroya bakıcaz kısmetse bakalım..Siz ne yaptınız canım ne var ne yok???

ay allahım yaa kadıncaz da nasıl üzülmüş baksana a.s olsun artık ablanda duracak yani bugün iyi hadi umutla oynarlar barii:1hug:
ay nasıl seviniyodur ırmak yavrum benimm desene çok mutlu olacak bugünn hihoyyythihoyyyt iyi hadi işallah kafanıza göre güzel bişey bulursunuz canımm :asigim:
valla bizde dedim ya annemdeydik akşam öyle geçti yanii sonrada eve geldikk yattıkk kaydirigubbakcemile3 bu arada ayberk artık hiç ısrar etmiyo aşağıda yatıcam diye hadi iyi geceler diyo çıkıy yukarııı hihoyyythihoyyyt

ayyy yerim onu ben yaaaa...

ayyy yerim onu ben yaaaa...

çok tatlılar yaa insan doyamıyorr:1hug::1hug:
ee yeşim bugün ırmakalrın okulda gösteri falan yokmuyduu yapmadılarmı 23 nisan için hihoyyyt bende özgüre demiştim ayberki stadyuma bayrama götür diye ama hava çok kötü hem yağıyor hemde soğuk o yüzden vazgeçtiler gerçi bayramda olmamıştır heralde bu soğuktaa a.s

olmaz canım iptalmiş zaten ablamda öyle dedi.Hava buz yağmur yağıyor..
Irmakların 7 haziranda yıl sonu gösterileri ... 23 nisanda yapmıyorlar...

kızlar canlarım bitabelerim...
,sbah aleynayı bayrama götürdüm..sonra alışveriş yaptık...şuanda evdeyizzzzzzzzzzzz.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kahvaltıya başlıcaz işlerimi yapayım geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sen bugünn evdemisinnnnnn???
ohhhh ne güzel hava güzelmi kız orda ...ne alışverişi yaptın ne aldın?
Öpüyorum bebişimmmmm bekliyoruzzzzz

olmaz canım iptalmiş zaten ablamda öyle dedi.Hava buz yağmur yağıyor..
Irmakların 7 haziranda yıl sonu gösterileri ... 23 nisanda yapmıyorlar...

orda da hava aynı yani hayatımmm çocukalrın şansına işte yaaa illaki böyle oluyor 23 nisandaa:1closedeyes:
ayy ne güzel şeyler yapacakalrdır kim-bilir yine değilmi canımm çekersin artık izleriz hayatım videosunuuuhihoyyyt

günaydın canımm iş yokmu bugün yoksa sanaaaaa hihoyyythihoyyyt
hava güzel heralde orda bayrama gitmişsiniz burdaa çok soğukkk yaaa çocukalrın şansınaaasenağlamasenağlama
hadi edin kahvaltınızı bekliyoruz canımmmŞenizŞeniz

aaaaa kızlar çok mutluyum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hava çok kötü yağmur yağıyor ve de soğuk ama kapalı fuar alanında oldu gittik sonra market alışverişi yaptık..kahvaltılıklatdan her şeyi alrık...ay geldik şimdi yedik eşim daha yiyor ....çok güzel ya aleynada acayip mutlu.....ama hava yağmurlu diye net gidior surekli.....gönderemiyorum size msjları...Bu gün tatilmişiz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..ay sizleride

ay hadi yaaaaaaaa yazıkkkkkkkkkkk..vallahi yaaaaa..sabah sürünmüş yavrum ama sonradan helletmişiniz canımmmmmmmm.kaydirigubbakcemile3

ay bek ne iyi olmuş fahrişim süper olmuşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
bak alışmışşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmm:1hug: :1hug:

ayyy ne kadar sevindim emelcimmmmmmmmm senin içinnn :dance::dance::teytey::teytey::teytey: ohhhh artık doya doyaaaaa çıkar keyfini tatilinin kıznla beraberr canımm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ay bek ne iyi olmuş fahrişim süper olmuşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
bak alışmışşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmm:1hug: :1hug:

evet kız hiç sesi çıkmadıı biliyomusunn hihoyyyt akşam arabada giderekende diyooo ben artık 7 gün sizle kalcam anne demi diyoooooooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy ne kadar sevindim emelcimmmmmmmmm senin içinnn :dance::dance::teytey::teytey::teytey: ohhhh artık doya doyaaaaa çıkar keyfini tatilinin kıznla beraberr canımm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

eet hayatım öyle yapıcam çıkaraıcam...çıkarıyoruz zaten oynuyoruzzzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance: birazdan beraber yatak odasına dalıcaz delikafadulden delikafadulden

evet kız hiç sesi çıkmadıı biliyomusunn hihoyyyt akşam arabada giderekende diyooo ben artık 7 gün sizle kalcam anne demi diyoooooooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahahaaaaaaaaaaa 7 gün diyoooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay yavrum benim yaaaaaaaaaaa canım onun için ne kadar önemlikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…