kız ben seni yerim.O tatlı dilleri yerim...valla girişince anlamamışım zamanın nasıl geçtiğini yoksa hep aklımdaydınız ...
Ya aaa ben şimdi yemeğe çıkcam ...Haa bu arada emel çocukları görmüşsün ayy canlarım yaaa sıcak kanlılarmışş ne duygusal bi durum yaaaa...
Geldim canlarım... Burdayım.
canım onun için başkalarının senin mesajlarını değerlendirmesi lazım...Mesela be sana verdiğim için veremiyorum emele de veremiyorum ...bende geldimmm burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
ya kızlar bişey sorcamm benim puanım niye hep aynı kalıyooo yaaa :uhm::uhm::uhm:
hadi canım afiyet olsun çabuk ye gel.....
ay yeşim çok tatlılardı çocuklar ama heyecandan foto çekmeşi unutmuşum..cumartesi çekicem sizede..görürsünüz....
canım onun için başkalarının senin mesajlarını değerlendirmesi lazım...Mesela be sana verdiğim için veremiyorum emele de veremiyorum ...
kullanıcı paneline bak orda verilenleri görürsün...Başka konularda sana rep vermelerş lazım rep deniyo ona ..Öyle öyle yüklesiliyo puanın ok muck muckksss
hııı analdımmm canımm.
ay bizimkiler yemeğe gittiler hepsii şimdi birazdan gelecekler yineee burayaaaaaaa :1closedeyes::1closedeyes:cokacimcoook
sen yedin ama dimi hayatım???
Ben bugün rahatım valla çok ...
canalrımmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz
canuummm canum canum canum canum canuuuuuuummmmmm :):):)
emel nerdekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
hee valla nerdeki insan bi haber verir 10 dk dedi akşam oldu ..
Bi bana der haber vermiyon diye hıh
bende gayet neşeliyım gelımmı?
ben görüştüm az önce makbuz giriyomuş canım işi varmış yanii yerimseniben
ya sabahtan beri sormayı unutuyorumtelaşeden yeşimcim akşam aldınızmı bisiklet ırmağa :1hug:
Kız fahriş dün biz ırmağa bisiklet almaya gittik dolaştık dolaştık en sonunda çıkarttık bi bin bakalım kızım tammı oluyo sür dedik...bizimki bindi sürmeyi bilmiyoya pedalları çeviremedi ayaklarıyla gitmeye çalışıyo kızım dedik pedalları çevireceksin bi sinirlendi ağladı nasıl hırslandı ben bisiklet istemiyorum gidelim burdan diye bize sinirleniyo bağırıyo aldı başını gidiyo almadık...Arabada diyoki boşverin yaaa büyüyünce alırsınız ben istemiyorum süremiyorum dedi...Sonra yolda luna park gördü babasına diyoki babaaaa başka zaman olduuu!!!
Çok güldüm yaa babası ona bir kere hava soğuk başka zaman gideriz luna parka demiştide ondan o lafı ediyo :):):)