Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydın hayatımmm Şeniz eee demekki imkanımız olsa bizde yapabilecez heraldee artık bizden fazla bişey beklimicekler olduğu kadar heryere yetişcek halimiz yokyaaa
valla akşam bende hiç aklımda yoktu ama çorap dolabını düzenlicektim onu düzenledim yıtıkları eskileri attım o gazla bazanın altına bi daldım iki tane hurçum vardı hiç kullanmadım bütün eşyalrı o hurçlara doldurdum bazamın altını toparladımm çok güzel olduuu birtek şimdi gardolabımın içindeki askılar kaldı onu da halettim di tamamdırrrrrrrrr hihoyyythihoyyyt
sizin geceniz nasıl geçti bigada güzelmiydii:dance:

hım evet hayatım ..olsun krediniz bitince rahatta edersin..inşallah her şeyin faha güzek okur canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

işallah canım bööyle yavaş yavaş olacak heralde
ya ben sana diyorum ya bizim aşaıdamn yukarı çıkamız zor oluyo diyee akşam saat 11.30 hadi yukarı çıkalım dedik kayınpeder diyoki aa derken nereye gidiyonuz yatcanızmı yani yatana kadar orda oturcaz anacım erken çıkamıcan yukarı o yüzden işte diyorum biz yukarı çıkalım onlar bize gelsin nasıl olsa canalrı sıkılınca ineceklerr ya da yemeği yiyip ineceklerr :1closedeyes:

yahayatım seninde işin varmış..gerçi sen kendine iş çıkarmışın hayatım...ama bayağı düzenlenmiştir.. ya fahriş ben dün anladım bu ev toplamak ...çok zor iş yaaaaalaelaelaelaelae laelaelaelaelae
çok yoruyor insanı...

ay çocukları gördüm hayatım..bi görsen sende..nasıl sarılıyorlar ya insana ..bana aleynaya...allahım babama falan çok sarıldılar..sıcak kanlılar:1hug: :1hug:

ama teyze dayı falan tam bilmiyorlar öğrenirler ..çok eğlendik..canım beraber aleynada annemlerle falan sohbet ettik..oğlan olan baba sürekli sarıldı kucağımda durdu.. teyzeme diyoki..bu annede çok güzel annemiş..çok sevdim diyo..arada ağlamamak için zor tututum kendimiiiiii senağlama senağlama

zor tabi hayatımm bi ucundan bi başaldınmıı gerisi çorap söküyü gibi geliyor vallahii evde olsak böyle zor gelmiyecek ama napalım bizde böyle idare etcezz artıkk

ayy allahım kıyamam ben onalra yaa :çok üzgünüm: işte sıcak bi yuva sevgi arıyolar bu çocukalr kim onlara sıcak davranıyosa kaynaşıveriyolar :1hug: iyi olmuş hayatım işte bak aleynayla falan anlaşmışlarr gider gelirsiniz çocuklar daha bi ısınır sizeee :asigim:

e peki sizin evde nasıl yiceksiniz....hayatım kayın validen pişirip yukarımı çıkarcak canım..oda zor olur ya

evet ya evdeolsak neler yapcaz ben diyodumki camlarıda silerim diyordum..benim kadın çok iyi temizliyordu bir buçuk ay önce taşındılar eşinin işi yüzünden şimdi başka kadınada güvenemiyorum..bana kaldı... ay ama camlara falan vakit kalmadı canım.......
ay çok tatlılar fahriş....bi görsen ya...çok ısındık çk mutluluar..annecim babacım diye diye bihal oluyorlar...eniştemle teyzem uçuyorlardı...görsedin ya inanamazsın..
cumartesi yine gidebilinsek oynarız.... ben hediye kot etek pantolan alt üst almıştım ikisininkide küçük geldi onları değiştircem

ya yeşim nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fahriş aradınmı hiç..

ya yeşim nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fahriş aradınmı hiç..

ay canım bilmiyorum ki bugün cuma ya yoğundur belkiii
ay emelll öldüm sekreter yokkk iki odada misafir var tek başımayım bizimkilerin akrabalrı geldi ankaradan bi onlar var kalabalıkk diğerinde müşteri var ay bi oraya bi buraya koşturuyorum öldüm yaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

e peki sizin evde nasıl yiceksiniz....hayatım kayın validen pişirip yukarımı çıkarcak canım..oda zor olur ya

aman alt raf-rafı iki tencereyi yukarı çıkarcak hayatımmm ayy bilmiyorum valla bulcaz bi çare yaaaaaaaa ben artık kocamla oğlumla başbaşa kalmak istiyorumm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gmailden de yazdım ama daha bi cevap gelmedi kızzz yeşimdennn CADIARZU

Geldim cicişler..Ben bugün iş yerinde ki işlerimi hallettim ne zamandır yapayım diyodum masam çok dağılmıştı tozunu aldım tertemiz yaptım düzenledim her yeri..valla yeşim bi yapıyon tam yapıyon diyo sevim...o hızla makyaj çantamı temizledim bütün malzemeleri sildim makyaj yaptım....patronda şimdi çıktı ohh rahatım artık ...biraz yoğunluk var ama idare eedebiliyorumm..
Emelcim ohh valla sonunda garbırabu temizlemişsin ben daha çıkarmayım diyorum yaa yazlıkları hava soğuk hırka giydim valla bugün...ben bi toz alcam valla her yer temiz başkada bi iş yapmam çamaşır ütü ve yemeği saymıyorum tabi...
Kız fahrişş senin evin zaten düzenli hayatım her şey yerli yerinde...maşallahh..
Emelde sormuş gerçide yemek işi nasıl olcak bende onu meral ettim...

ay canım hepsi sanamı kaldı hayatım.... bu sizin sekreterde iş olcçağı gün ortalarda olmuyorkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı uf canımbenim çık azıcık kahve içmeye falan

aman alt raf-rafı iki tencereyi yukarı çıkarcak hayatımmm ayy bilmiyorum valla bulcaz bi çare yaaaaaaaa ben artık kocamla oğlumla başbaşa kalmak istiyorumm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ya madem öyle yine aşağıda yiyin hemen çıkın yaaa öylelikle de ben evimde kocamla oğlumla kalmak istiyorum diye...Ya bunlar oturup kalkmazlarsa gece 12 lere kadar öyle daha çok bunalırsın fahrişş...Siz yiyin sofrayı kaldır yerleştir hemen yallahhhh bence ..Sen bilirsin...

ayy canım benimmm valla evlerimiz bitti sıra işyerimizine geldi deseneeeeeeeee oh hadi tertemiz yapmışsın heryeri hayatım misler gibi otur canım.
ya canım benim düzenlide geçen bahardan beri öyle dip temizlik yapmadım birde ayberkin eşyalrını çıkınca yukarı tekrer bi düzen gerektirdi o yüzden dağıldım birazz kafamçokkarıştı
ay valla benimde süpürülcek hem yukarsı hem aşağısıı nasıl ne zaman yapcam ikisinide bilmiyorum vallaaa :1no2::1no2:
ya onu bende bilmiyorum belki de zamana bırakacam kendiliğinden bir düzene girecek yavaş yavaş heraldee:1closedeyes::1closedeyes:

ay canım hepsi sanamı kaldı hayatım.... bu sizin sekreterde iş olcçağı gün ortalarda olmuyorkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı uf canımbenim çık azıcık kahve içmeye falan

buakrabalrı akşam belli olmuş patron dedi zaten bilseydim izin vermezdim dediii içtim canım az önce kahvemi birazdan da yemek yiyecem şimdi onlar şubeye gittiler ama yine geri gelecekelr cumadan sonra da yemeğe götürecekelr bizimkiiler onları yerimseniben

yaaa zaten varya vaktimiz olsa şöyle evde dursak biraz bir sürü iş çıkarda çalıştığımız için görmüyoruz...kurcalamıyoruz vakit olcakki yapacksın heryeri düzene sokacaksın...Ama benim çok şükür bi düzen geldi sadece gardıroptaki kışlıklar kalkıp silinip içleri yazlıklar girecek bide raf yapcaz gardırabun içine benimki çok kullanışsız yaaa...

ya hep öyle diyorum kendi kendime ama daha sofra yerdeyken kayınpeder çay demliyii hadi onu içiyolar falan derken oturup kalıyoruz du bakalım ya bulcam bi hal çareee ben bu işe özgürle de konuşayımm yok onlar oturmazlar gece 12 ye kadar inerler yanii

hoş geldin canım yaaaaaaaa....vallahi bekledim bekledimmmmmmmmmmm... gelmedin..canım....oh iyi temizlemişsinsende odanı masanı....ya özledim ama kız ben seni..temizlik yapcam diye..mahvolurmu insan

hoş geldin canım yaaaaaaaa....vallahi bekledim bekledimmmmmmmmmmm... gelmedin..canım....oh iyi temizlemişsinsende odanı masanı....ya özledim ama kız ben seni..temizlik yapcam diye..mahvolurmu insan

kız ben seni yerim.O tatlı dilleri yerim...valla girişince anlamamışım zamanın nasıl geçtiğini yoksa hep aklımdaydınız ...
Ya aaa ben şimdi yemeğe çıkcam ...Haa bu arada emel çocukları görmüşsün ayy canlarım yaaa sıcak kanlılarmışş ne duygusal bi durum yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…