Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

benimle hiç konuşma

nefret ediyorumu senden böyle şakamı olur vicdansız ...ben bide ağla ağla içim dışıma çıktııııııııııııııı senağlama kötükedihüso kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

oyyy ben seni yerim yerr sen benim için ağladınmı....
Ama nasıl oluyomuş anladın dimiii...
Bende o gün ağlıycaktım mideme kramplar girmişti...kafam karma karışık olmuştu neler düşünmüştüm...
Yokmuş bişey kızlar cidden kist bilem yokmuşş...Tertemiz mişş..
Bende rahatladım valla ya bişey çıkarsa diye korkarak girdim içeri...Allahıma şükürler olsun bişey yokmuş...

rahatladım canım..hem anladımda eşşekkkkkkkkk şakası yapınca nasıl oluyormuş ama..böyle hastalıkla yapılmaz aklım gitti...ay halada acaba biz üzüldük diye saklıyormusun acaba gerçekleri diyede şüphem var yani...ama hiç bişey çıkmamamış ya..harika bişey tertemizciksin hayatım a.s. a.s. a.s. :1hug:
canım benim ya çok seviyorum ben seni...fahrişim senide seviyorum hemde çok :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: :asigim:

yeşim senii elime geçirmiyeyim sakın gözüme gözükmeeeeee pislikkkkkkkkk şeyyy kız böyle şaka olurmuuuuuuuu ben de düşünüyorum hem beyninde kist varmış hemde önemli değilmiş nasıl olur diyorum kendi kendime sanada bişey diyemiyorum telaş yapcan diyee ehhh ben sana ne diyeyimmm uyuzzzzzzzzzzzzzkötükedihüsokötükedihüso

görüyosun dimi emel yaptığı şeyiii insanın yüreğini ağzına getiriyoooooooooooo kıllı endamsız dişi receppppppppppppppppp nolcakkkkkkkkkkkkkkklülülülülülülülülülülülülülülülülülü

aynen fahriş ya mahvoldum şurda ..bittim..beyninde kistin önemsizi olurmu hiç aklım gitti..ay acaba doktor buna her şeyi demedimi telaşlanmasın diyemi önemsiz dedi dedim neler geçti..ya.. delikafadulden delikafadulden

ay fahrişşşşşşşşşşşş yeşimiiiiiiiiiii öldürücem ben ya denk gelirsek bi gün boğacam ısırıcam her yerini..:mymeka:

aynennnnnnnnnnn pislik kıllı şey....gerçi dolunaydada iş yaptık .. kılsızdır...ama pislik ..ama uyuz şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Çok üzgünüm çoook süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

öyle diyorum kız bende kistin önemsizi mi olur birde beyinde yaniiiiiiiii ay aklımı aldıı fisfisfis ama bencede yakalarsakkk boğalım onuuuuuuuuuuuuuklava:klava:klava:

Ayy allahım arkamdan neler etmişler...
Tmm yaa tamam..ne yaparsanız yapın bana ısırın yiyin dövün ...Emel telefonda deiğine koptum zaten eşimle ilgili hala aklım geldikçe gülüyorumm...
Ama kızlar bildiğiniz yanlış beyinde kist olabiliyo önemsiz kistler rahimde olduğu gibi falan...önemsiz dediğim yani oluyo alınıyo falan önemli aslındaaaa :)

ederiz tabiii sen bize ne ettin kızımmmmmmmmmmmmm asılll bak gör sana neler etcezz bizzzzzzzzzz laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya neymiş o güldüğün şey banadaaaaaaaaaa söyleyin bakıyımmmmmmmmmmsositososito

aman hayatımm boşver önemsizde olsa eksik olsunnnnnnn :1no2::1no2::1no2:

ne dedimki hayatım hiç hatırlamıyorum şok geçirdim o an hepsi gitti şimdi....:1hug:

ama illaki yanyana gelince bunun hıncını alcam senden

öyle diyorum kız bende kistin önemsizi mi olur birde beyinde yaniiiiiiiii ay aklımı aldıı fisfisfis ama bencede yakalarsakkk boğalım onuuuuuuuuuuuuuklava:klava:klava:

ay sen yatır yakala ben ısırıyım bunu fahrişimdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar çıkıyorum ben eve gidicem çok yağmur başladıııııııı...öptüm sizi evden açarım :asigim: :asigim: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seviyorum siziiiiiiiii :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız ben selçuğa 3 ay ömrüm kalmış dedim..onada aynı şakayı yaptımda yemedi o
kist değil senin beynindir o dedi öyle küçük bişeyse dedi :)
emelde artık 3 ay eşin senin canını çıkartırdı dedi ona gülüyorum ...3 ay kurtulamazdın elinden diyo çatlak... :)

ay allahım yarabbim yaa kız adamında yüreğine indircen ama o da lafı yapıştırmış sana ay ne güldüm yeşim yaaa :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…