Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

şekerlerrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn
nasılsınızzzzz
ay jadecim fotoları aldım döktürmüşün yine endamlı pozları
bu arada minik fıstığımda güle güle kullansın yeni takımalrını çok güzellermişş

anam ...nevrim döndü..ne olmuş be buraya... günaydın hatunlar.....
fahriş iyiyiz sen nasılsın....
yeşimim..serdar ortaç'ın şarkısı ..haksızlık....bayılıyodum geçen hafta...

e napıyonuz...bakemmmm..nasıl geçti bayrammmm

günaydın canım sanadaaaaaa
ay sorma yaa ne hale gelmiş site zorlanıyo insan diğerine alıştıktan sonra
ay vallahi bayram güzeldi canım ya çok güzel dinlnedim çok iyi geldi bana vallahi bugün işe zor geldim yataktan kalkmak çok zor geldi yaa
sen tabi bol bol gezdin dimii gezentiii

Geldimm canlarımmm görüşemedikk yaaa....çok özledimm sizii...
Valla bayram tatili süperdi 6 gün dolu dolu geçti...eğlendim dinlendim...
Bu sabah kalktım tuvalete girdim adet olmuşum şok oldum hiç beklemiyodum yaa alıştırmıştık kendimizi.
Çalışmalar yetersiz kalmış herlade.Bugünün haberi bu benden...
Patoşum bilmiyom ben o şarkıyı.
Fahrişim saol canım.Azcık öğrenirsin diye atıyorum :)))...

he ne güzel dinlenmişsin..ben hiç dinlenemedim...
Dedem bizdedi bayram...1. Günü belki 60 kişi ye sofra kurdum...annemlerdedi dedem ...en büyük dedem diye herkes geldi....
Ilk gün sabah adet olmuşum..benim çok ağrılı oluyor..birde bayramda grip oldum...vallahi dökülüyordum...bayramlardan soğudum ...

hayırlısı olsun yeşim...ilerki zamanlarda olur inşallah çalışmalarınız canım....
Ay bende geçen gün baktım fotolara..o siyah gömleğine bayıldım yeşim....çok hoş görünüyordunnn

hayırlısı olsun yeşim...ilerki zamanlarda olur inşallah çalışmalarınız canım....
Ay bende geçen gün baktım fotolara..o siyah gömleğine bayıldım yeşim....çok hoş görünüyordunnn

Hangi siyah gömlek dedimm :)
saol canım benim.

hangi siyah gömlek dedimm :)
saol canım benim.

hani siyah gömlek beyaz pantolan siyah bot giymişsin ya...ordaki siyah gömlek ..o fotoda çok hoştun...ben siyah beyaza bayılırım zaten sanada çok yakışmışşş

günaydın şekerlerim
valla sabahtan beri açtım anca yazabildim benim işler böyle iştee
yeşimcim canım üzülme sen beni beklicen kesin biz beraber hamile kalcaz beraber doğurcaz kız işin şakası tabi hayatım bu da sıkma canını sen çabuk kalıyosun bu ay olmasa bidahaki aya kesin olur bence valla bende 3ay falan beklemicem 2 ay sonra başlıcam çalışmalara ocaktan sonra yanii
emelcim canım çok geçmiş olsun sanada haytaım ay rezil olmuş bayramın yaa iyimisin şimdi peki nasıl oldun

İşallahh canım olur yaa bu ay çok istiyorum artıkk...bizim 4 ay oldu ara. nasıl geçiyo aylar yaa ...
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...

İşallahh canım olur yaa bu ay çok istiyorum artıkk...bizim 4 ay oldu ara. nasıl geçiyo aylar yaa ...
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...

işallah canım işallahhhhhh tez zamanda olur fazla beklemessin 4 ay olmuş bile baksana senin hayırlısı artık hakkımızda canım

geldim geldim şimdi...girdim içeri ....

ay hastayımda hastalıktan değil
bu gün beslenme bizdemiş ben unut onu :18: :18:
gödek çay zeytin peynir götürcektim...sabah aleyna kalkınca anne bu gün başkan ben olcam yaşasın dedi niye dedim..he beslenme sırası bendemiş ya öğretmenim yarın başkansın dedi..
ay listeye bi baktım vallahi bizde
50 tane gödek ...ay tırlattım..hamut tuttutm hemen 11 de kabardı hamur
pişir bakalım pişir..pişir bakalım pişir...
bitmyo 50 tane olmuyo zor yateiştim
markete gittim o ardad peynir zeytini aldım
çayı termosa koydum ..azıcık geç kaldık ama götürdüm ..öğretmen geç kalınca tyetişmediğini anladım zaten dedi..
canım çıktı ayakta 2 saat.....
işte böle şimdikte çay içcemmm

ay hoşgeldin canımm
aman ne telaş yaşamışın ya sabah sabah
ee anacım öğrencilere beslenme siz mi yapıp götürüyosunuz:44:

ay hoşgeldin canımm
aman ne telaş yaşamışın ya sabah sabah
ee anacım öğrencilere beslenme siz mi yapıp götürüyosunuz:44:

evet canım...sırala herkes getiriyor ...liste veriliyor aylık..orda hangi gün ne yicekler var..hergün 1 öğrenci getiriyor..3 gibi yiyolar....

telaş oluyor biraz..benimki gene kolaydı da ben unuttum..kimisinin pilav çorba salata falan oluyo...evde oturan annelere yemek tarzı. çalışanlara 2 kişiyiz oda..daha hazır tarzı oluyoo

hıı anladım canım burda bazı mahallelerde ki okullarda da öyle yapıyolarmış ama bizde öyle değildi yemekhanede yemek yapılıyodu orda yiyolardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…