ayy ciddimisinnn manyakkk yaaa
uyurgezermisin kızım sen...naptığındanda haberi yokk...
çok komiksin yaa seni öyle görmeyi çok isterdimmmmmmmmm
he valla sanki fahrişi tanıyorlar gibi ...bende işyerini ayağa kaldırdım ama zaten hepsi biliyo fahrişi...ay cicim benim...komik değilim bi kere çok seksi uyanıyorummm
vallahi ciddiyim ya çok etkilenmişim...
hele fahrişin o hamile haberini verdiği gün falan ben ortalığı ayağa kaldırdım ..bana ne oluyosa
annemi aradım..kadriyeyei aradım...iş yerindekilere söledim falan ..sonra iki gün falan geçince bi düşündüm..ay allahım kendime gül gül gül öldüm....ne oluyosa bana..hayır fahrişi tanısalar bi nebze neyse..tanımıyolar ama işte bendeki salaklık..
yapıyorum arada böyle saflıklar....
şimdi sen hamile kalcan ya..artık ne halt etceğim hiç belli olmaz...
artık gidip bebek mağazalarının vitrinine yapışırım herhalde..oda güzelmiş buda hoşmuş diye bakar dururummmmmmmm...
evin altında bi tane karşı aparmanın altındada bir tane dükkan var zaten bebek hediyecisi..iyi gelcek onlar banaaaaaaa
he valla sanki fahrişi tanıyorlar gibi ...bende işyerini ayağa kaldırdım ama zaten hepsi biliyo fahrişi...
Herkes nolmuşş yaa diyo...
hatta biri gülmekten yerlerdeydi .
Ben diyomuşumki ne zamandır uğraşıyorlardııı kızzzz...
işallah canım tutarsa kasımın sonuna doğru öğrenicezzz bizde...
Zaten alışamıyosun ilk zamanlar ama sabah uyanıp gözlerini ilk açtığında aklına gelen ilk şey o oluyo dimi...
hu huu bende neşeliyim geleyim mi?ve bebişim olcak bgn dr a gittim 5 haftalık hamişim.keseyi gördüm 6. haftadan sonra kalp atışı olu dedi bana
günaydın kızlar...hoş geldin yeşimcim......kıyamam ırmağa..vallahi çok zor büyüdükçe anlıyorlar ya..daha çok istiyorlar....
yeşim inşallah allah sanda verir canım en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrardan....
Fahrişim günaydın canım...geboşum çok yakışmış avatarın......nasılsın ...iyimisin varmı bi değişiklik bünyede...
aaa hoşgeldin hayırlı olsun beben...
Daha çok yeni evet kalp atışı hemen görülmüyo o ilk zamanların stresi çok zor geçiyo yaaa
Kalp atışı beklemek çok sıkıcı...
ayvallahi ya....ben böyle fazla bebekten konuşmayı sevmezdim eskiden..biliyosun ya ikinciyi hiç düşünmediğimden...
ay sizinle ne biliyim huyum suyum değişti kız...
ha fahriş olcak ha kalcak..çalışmalar işe yarıcak falan derken ..şimdi hamile...öyle heycanlanmışım herhalde..sanki kendim kalmışım..gibi kaç gece uykudan uyanıyorum mutfağa koşuyorum bebeğe mama yapcam diye..bi kendime geliyorum ne bebeği..eşim bile bir iki gördü..çok etkileniyosun dedi..yataktan sıçradım geçen gece..ne oldu diyomuş bana o pc başındamıştı..hişt susu bebek ağlıyo iyice uyancak demişim..gül gül bana..ya öle böle değil..vallahi her gece görürü oldummmmm..bide sizi görsem neyse..hep kendimde görüyorummm
ayy ciddimisinnn manyakkk yaaa
uyurgezermisin kızım sen...naptığındanda haberi yokk...
çok komiksin yaa seni öyle görmeyi çok isterdimmmmmmmmm
ay cicim benim...komik değilim bi kere çok seksi uyanıyorummm
vallahi ciddiyim ya çok etkilenmişim...
hele fahrişin o hamile haberini verdiği gün falan ben ortalığı ayağa kaldırdım ..bana ne oluyosa
annemi aradım..kadriyeyei aradım...iş yerindekilere söledim falan ..sonra iki gün falan geçince bi düşündüm..ay allahım kendime gül gül gül öldüm....ne oluyosa bana..hayır fahrişi tanısalar bi nebze neyse..tanımıyolar ama işte bendeki salaklık..
yapıyorum arada böyle saflıklar....
şimdi sen hamile kalcan ya..artık ne halt etceğim hiç belli olmaz...
artık gidip bebek mağazalarının vitrinine yapışırım herhalde..oda güzelmiş buda hoşmuş diye bakar dururummmmmmmm...
evin altında bi tane karşı aparmanın altındada bir tane dükkan var zaten bebek hediyecisi..iyi gelcek onlar banaaaaaaa
he valla sanki fahrişi tanıyorlar gibi ...bende işyerini ayağa kaldırdım ama zaten hepsi biliyo fahrişi...
Herkes nolmuşş yaa diyo...
hatta biri gülmekten yerlerdeydi .
Ben diyomuşumki ne zamandır uğraşıyorlardııı kızzzz...
Kızlarrrrrrrr günaydınnnn
aman bi kere daha birisi göbeklisin mekik çek demişti...şimdide orantısız oldum...günaydın canımmm
nolmuş kız ne giydim de desene yine ekşının ortasındaydın
aman bi kere daha birisi göbeklisin mekik çek demişti...şimdide orantısız oldum...
sanki mankenlik ajansı burası
he yanii aman boşver salla gitsin hayatım biz biliyoz senin ne kadar endamlı fiziği yerinde olduğunu boşverrr kıskananlar çekemeyenler çatlasın şekrimmmmmmmmmm
Öyle canımmm ..hiç takmıyodum ama ben admine mesaj attım bana bu sizin 2. üyeliğiniz değilmi zaten dedi...Benim başka üyeliğim yokki..ıp ler tutuyo heralde kim bu sinir oldum şimdi...tanıyan biri ozaman işyerinden...
he yanii aman boşver salla gitsin hayatım biz biliyoz senin ne kadar endamlı fiziği yerinde olduğunu boşverrr kıskananlar çekemeyenler çatlasın şekrimmmmmmmmmm
Öyle canımmm ..hiç takmıyodum ama ben admine mesaj attım bana bu sizin 2. üyeliğiniz değilmi zaten dedi...Benim başka üyeliğim yokki..ıp ler tutuyo heralde kim bu sinir oldum şimdi...tanıyan biri ozaman işyerinden...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
ay inanmıyorum..fahriş en sonunda gerçekleri kabul ettiiiiiiiiiiiiiii
yuhhhhhhhhhhhhhh....
hey allahım ya..vallahi bu karılar çatlak ya.. sana göbekli diyenin gözüne güzel bişey kaçmış demektir.....
ne salaklar var madem iş yerinde çık söyle derdini...zavallı kuş ne diye ...oraya buraya yazmaya uğraşıyorsun...sefil insannnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy Emel yaaa...
Kızlar ay öğrendim bunu yapanı gerçekten çok sinir olmuştum moralim bozulmuştu kim bu diye...Benim kime ne zararım olurki ...demekten kendimi alamadım...
aslında mutlu olmam gerektiğini söyleselerde...
Bizim bi arkadaş benim buraya girdiğimi bilen beni sinir etmek için yapmışş...rahatladım ama çokta kızdım
Yok hayatım yokheeeeeeee kötü niyetle yapmamaışmı yani seni kıskanmıyormuşmuuuuuuuuuuu
Yok hayatım yok
Öbürü kimdi onu bilmiyorum ama göbeklisin diyen.O dışardan
ay vallahi bu insanların işi gücü yokkkkkk.....sürüncek yer arıyolar...sana göbeklisin diyen..benim göbeğimi görsen...yıkılcakkkkkkkkk
Amann boşverrr ne var ne yok nasıl gidiyoo