Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

nasıl gitsin..hayatım..hayat hoş eğlenceli.... uğraşıyoruz ev iş arasında mekik döşüyorum....

ay kız akşam osmana ne ağladım ne ağladım.....içim gittiiiiiiiii

şimdide oturdum icraya veriyorum insanları...senin nnasıl gidiyor.. annen falan geliyormu ırmak napıyor...
Ayy ben o Osmanı ilk defa izledim çok bahsediyorlardı denk geldim oturduk izledik...
Dedikleri kadar da varmışş mahvetti beni de yaaaaa :KK14:
İyi benimde nasıl olsun ev iş- iş ev aynennn..
Annem gelecek bir daha ay ...

ayy ben o osmanı ilk defa izledim çok bahsediyorlardı denk geldim oturduk izledik...
Dedikleri kadar da varmışş mahvetti beni de yaaaaa :KK14:
Iyi benimde nasıl olsun ev iş- iş ev aynennn..
Annem gelecek bir daha ay ...

ay ben izliyorum ilk bölümünden eri hiç kaçırmadım....hele bir annesinden ayrılma sahnesi vardı..öldüm öldüm ya.....

:KK5:

Ay hadi gözün aydın annen gelsinde biraz hasret gfiderin kız...
Senin çalışmalar nasıl gidiyo iyimi....:KK34:

ay ben izliyorum ilk bölümünden eri hiç kaçırmadım....hele bir annesinden ayrılma sahnesi vardı..öldüm öldüm ya.....

:KK5:

Ay hadi gözün aydın annen gelsinde biraz hasret gfiderin kız...
Senin çalışmalar nasıl gidiyo iyimi....:KK34:

Daha başlayamadık...Adetim yeni bitti...yımırtlama günümü bekliyoruz... :KK60:
hem erkek olması için hesaplama yaptı burdan aşkito arkadaşş ona göre yapcaz :KK60:
Öyle yapayımda aklımda kalmasın :KK60:

Fahrişşşş kız nerelerdesin bugün...
Bebişş nasıl bebişşşşşşşşşşş

Daha başlayamadık...Adetim yeni bitti...yımırtlama günümü bekliyoruz... :KK60:
hem erkek olması için hesaplama yaptı burdan aşkito arkadaşş ona göre yapcaz :KK60:
Öyle yapayımda aklımda kalmasın :KK60:

vay anam vayyyyyyyyyyyy...sen tam teşekküllüüüüüüüüü çalışıyorsun yani........:KK1:
hadi bakalım...inşallah gönlüne göre olur....
başarılar diliyorummm:KK60:

vay anam vayyyyyyyyyyyy...sen tam teşekküllüüüüüüüüü çalışıyorsun yani........:KK1:
hadi bakalım...inşallah gönlüne göre olur....
başarılar diliyorummm:KK60:
İnşallah bu defa olur amiinnn...
Fahrişş nerelrde yahuu merak etmeye başladımm... :18:

günaydınlar....vallahi fahriş msn dede yok ..dünde yoktu...gelmesse arıyalım bariii

günaydınlar....vallahi fahriş msn dede yok ..dünde yoktu...gelmesse arıyalım bariii

canım ben dün akşam üstü aradım fahrişş bebeğini düşürmüş :KK14:
aynı ben gibi kürtaj yapmışlar.. :KK43:
Sana mesaj atacaktım ama onunla konuştuktan sonra diş çekimide gittim bende ..Hiç fırsatım olmadı yattım uyumuşum .

Son düzenleme:
canım ben dün akşam üstü aradım fahrişş bebeğini düşürmüş :KK14:
aynı ben gibi kürtaj yapmışlar.. :KK43:
Sana mesaj atacaktım ama onunla konuştuktan sonra diş çekimide gittim bende ..Hiç fırsatım olmadı yattım uyumuşum .

ciddimisin yaaaaaaaaaaaaaaa

ay inanamıyorummmmmmmmmmmm..çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa...offfff çok kötü olmuşşşşşşşşşş:KK43::KK43:

of ya of ..niye düştüki...bişey yoktu......oda o kürtaj sıkıntısınımı yaşadı...ay canım mahvolmuştur....:KK14::KK14::KK14:

sorma Emel yaaa bende çok üzüldümm..
Kalbi durmuşş benimki gibi aynı işte...

ay konuştum fahrişle....çok üzgün sesi..
insan öyle bir surumda ne diyeceğini bilemiyor yaaaaaaaa....
allah bir daha hiç birinize böyle acılar yaşatmaz inşallahhhhhhhhh:KK43::KK43:

kızlar iyi geceler
çok sağolun iyi dilekleriniz için napalım kısmet böyleymiş sevincimiz kursağımızda kaldı ama dediğiniz gibi bunda da bi hayır vardır diyerek teselli ediyorum kendimi derken bugün çok kötü bi olay yaşadım sormayın kızlar kendi derdimi unuttum resmen arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu bu sabah 8 de başından aşağıya çorba tenceresi devrilerek yandı her tarafı yanıkmış görükle de yoğun bakımda yatıyordu. dr baştan merak etmeyin iyi olacak demiş saat 6 gibi de onların evine gittim arkadaşın ablası benim iş arkadaşım onun da 4 yaşında kızı çorba onunda ayakalrına gelmiş bir tane ayağı yanık onunda onu gördüm eve geldim 1 saat geçmedi arkadaşım telefon açtı bebeğimizi kaybettik diye az önce ordan geliyorum bebek daha eve gelmedi sabah getirecekler sabah tekrar gidicem oraya kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam size mutfakta bulaşık makinasının kapağı açıkmış annesi bulaşıkalrı yerleştriyomuş bulaşık makinasının üstünde de ocak var o da sen çık bulaşık makinasının kapağının üstüne bulaşık makinasın öne doğru sendelemiş üstündeki kaynayan çorba tenceresi olduğu gibi çocuğun üstüne gözlerinin önünde yarabbim allahım sabırlar versin yandı arkadaşımın ciğeri gitti canı :KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
Ayy ne diyosunn sen Fahriye. :KK53:
Ben fenalaştım okurken yarabbim sen annesine babasına sabırlar ver..
Bütün yavruları koru Allahımm .
Çok büyük bir acı çok kötü bi olay offf çok moralim bozuldu yaaa halimize binlerce şükür fahriyecim :KK43:

ay allahım ya

o nasıl bir acı ya......offffffffff...allah anasına babasına sabırlar versin..o acıya yürek dayanmaz.....allah herkesin çocuğunu korusun yarabbimmm

kızlar selamlarrrrr
napıyorsunuz...yoğunuz çok yazamadım..4 gün izin var bize bayramda.....Şimdiden bayramınız mübarek olsun. .:KK16::KK16:
bu arada bu günlerde çok dinlediğim bi şarkının sözlerini yazayım..insanın içi kıpır kıpır oluyorrrr,

Aşkımdın ne güzeldin eski çağda
Ne büyüktü tutkun ayda
Çıkacak bu kalp yerinden
Söyle çıkmasınnn
:KK36::90::90:

Hoşgeldin hoş gittin Emelcim.bende 4 gün izinliyimm...
şarkıyı hiç bilmiyom kimin şarkısıkineee???

X