Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

yok canım dr zaten vermiyo 3 ay koruncaksınız dedi 3 ay adet olcakmışım iyice içersi temizlencekmiş ondan sonra dedi
kız sende aklına kötü kötü şeyler getirme yaa niye olmasın bi sorunumuz yokki allaha şükür korkma hayatım bu ay olmazsa bidahakine olur

Kızz o zman bekle 3 ay korun...
Yaa daha kötü bişeye sebep olursa Allah korusunnn...

Kızz o zman bekle 3 ay korun...
Yaa daha kötü bişeye sebep olursa Allah korusunnn...

ya işte bende ondan korkuyom yaa bişey olursa diye mecburen beklicem artık 3 ay aman işallah bu sefere doktora falan gerek kalmadan kalırım yaa biz zaten şubatta sonra korunmayı bırakcaz beklicez birkaç ay baktık yine olmuyosa o zaman gitcez doktora

Sen beklede canım kalırsın işallahh yaaa...

[

beklicem canım mecburen başka çarem yok sonuçta sağlık yani kötü bişey olmaktansa bekelrim napıyım

Yaa aslında bende gidip normal bir muayene olmadım ...Gitsem daha sağlıklı olur 4 ay geçti ama yinede bakılsa bi adetimde hep o kadar yoğun olduki şuanda bile 2. gün fenaa... ama günü hiç şaşmadı düzenli oldum...
Ay kızz birde kürtajda rahim delinebiliyomuş öyle bişey olduysa Allahh korusun birdaha bebeğin olmuyormuşşş hep aklıma o geliyoo(

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ay yeşimcim git tabi bi kontrole de iyi olur ama sen neler getiriyosun öyle aklına yaa yani kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bişey kızım getirme hemen aklına ööyle kötü şeylerbirsürü kürtaj olan var hangisinin delinmiş rahmi illa bu ay olmadı diye bi sorunmu olcak hayatım dşünme öyle

Ayy ne bileyimm be fahrişş yaaa...Selçuğada dedim akşam gidelim dedi adetin bitsinde...Sonra da olur işallahhh bebişşş...

Ayy ne bileyimm be fahrişş yaaa...Selçuğada dedim akşam gidelim dedi adetin bitsinde...Sonra da olur işallahhh bebişşş...

git tabi hayatım için rahatlar en azından bişey varmı yokmu görürüsün sen de
ay dün ayberkler okulda aşı olmuşlar erken gelmiş eve akşma gittim eve bakıyım oığlum aşına diyorum öff anne bilmiyonmu sanki aşı işte al bak biey yokki diyoo velet kız varya bu arada yukarıyada iyicene alıştı ayberk artık eskisi gibi ısrar etmiyo aşağıda yatcam ya da aşağıaya incem diye bazen git bu akşam aşağıda yat diyoz gitmicem diyo benimsedi artık iyicen yukarsını başta çok zorluk çektim sürekli aşağıda yatcam diye ağlıyodu şimdi bi gör biz akşam eve gidiyoz hemen arkamızdan eşyalrının hepsini topluyo aşağıdan yukarı çıkıyo

ayyy aynı Irmağın laflarıı eşşekk sıpaları bunlar yaaa...
Büyüdülerde bizi beğenmiyo bilmişlerr..
Alışır tabi canım anne baba nerdeyse çocuk orayı benimser...

ayyy aynı Irmağın laflarıı eşşekk sıpaları bunlar yaaa...
Büyüdülerde bizi beğenmiyo bilmişlerr..
Alışır tabi canım anne baba nerdeyse çocuk orayı benimser...

hem de ne eşşek sıpalrı valla bunlar zamane veleti kızım
evet artık baya baya benimsedi eskiden bizimle hiç işi olmazdı şimdi dibimizden ayrılmıyoo

KIZLARRRR GÜNAYDIN...AY BU GÜN YAZAMADIM HEMEN....
mALUM ÖĞRETMENLER GÜNÜ..dÜN ÖĞLEDEN SONRA..tANTANASI BAŞLADI...bU GÜN AKŞAMA DOĞRU BİTER İNŞALLAH...

AY BU ARADA DÜN AZICIK GİRMEDİM..LAFI GÖDEKTEN ALMIŞINIZZ DÖNDÜRÜP DOLAŞTIRIP YİNE HAMİLELİĞE GETİRMEYİ BAŞARMISSINIZ..TEBRİK EDERİM İKİNİZİDE..BU KONUDA ÇOK BECERİKLİSİNİZ... :86: :86: :86:

günaydın canımmm
valla napıcaksın bizim şuan işimiz gcümüz gebe kalmak allaha şükür başka derdimiz yok her mevzunun sonu hamilelikle biter bizdeee

Eee dervişin fikri neyse zikride odur Emelcimm..
Öğretmenler günün kutlu olsun kızzzzzz

günaydın canımmm
valla napıcaksın bizim şuan işimiz gcümüz gebe kalmak allaha şükür başka derdimiz yok her mevzunun sonu hamilelikle biter bizdeee

bendede yakında her mevzuun sonu hamilelikte bitcek bu gidişle kız.........
Ama yani sizinki yetenek vallahi.....
Bal düşünüyorsunuz...çok düşünmeyin ...kendiniz üzülüyorsunuz...salıverin gitsin olur...

bendede yakında her mevzuun sonu hamilelikte bitcek bu gidişle kız.........
Ama yani sizinki yetenek vallahi.....
Bal düşünüyorsunuz...çok düşünmeyin ...kendiniz üzülüyorsunuz...salıverin gitsin olur...

işallahh sen de de olurrrr hamilelik de 3 lü doğum yaprız kızzzzzz
ay evet ben bak nasıl unuttum kız öğretmenler günün kutlu olsun hayatımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…