Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Kız Allah seni patoşş ...Ne koşturmaca yaşamışsın yaaa...
Gödek ne kiii ilk defa duydumm merak ettim...
Hazır bişeyler alsaydınyaa pastaneye gidip ben öyle yapıyodum ama bizim öğleden sonra ikindi kahvaltısı içindi...

hıı anladım canım burda bazı mahallelerde ki okullarda da öyle yapıyolarmış ama bizde öyle değildi yemekhanede yemek yapılıyodu orda yiyolardı

he yemekhanede ilk ve orta bölüm yiyior..bunlara biz götürüyoruz......öle işte öle gelmiş öle gidiyor

Kız Allah seni patoşş ...Ne koşturmaca yaşamışsın yaaa...
Gödek ne kiii ilk defa duydumm merak ettim...
Hazır bişeyler alsaydınyaa pastaneye gidip ben öyle yapıyodum ama bizim öğleden sonra ikindi kahvaltısı içindi...

ya işte yeşim liste verdikleri için 3 sınıf 3 sınıfta aynı şeyi getiriyor o gün...biri farklı olursa bozulur diye 3 sınıftan birer anne..aynı menü ...gödek böyle mayalı hamur sütle hamur mayalıyorsunda..halka halka yapıp yağda kızartıyorsun..çayla güzel oluyor..bizim burda kandil günlerinden yapar insanlar konuya komşuya dağıtılır..öle bişey canımmmm

ya işte yeşim liste verdikleri için 3 sınıf 3 sınıfta aynı şeyi getiriyor o gün...biri farklı olursa bozulur diye 3 sınıftan birer anne..aynı menü ...gödek böyle mayalı hamur sütle hamur mayalıyorsunda..halka halka yapıp yağda kızartıyorsun..çayla güzel oluyor..bizim burda kandil günlerinden yapar insanlar konuya komşuya dağıtılır..öle bişey canımmmm

Anladım canım...gödeğide öğrenmiş oldum :))
ben hiç sevmem öyle şeyleri ama ...

ay biliyorum onu ben bizim burda da lokma ya da kulaç derler senin dediğin gibi kandil günlerinde birde arife günlerinde yapılır bizde dağıtılır ama biz bazen sabah kahvaltısına falan da yapıyoruz ya da pazar günleri gündüz öyle atıştırmalık yaparız çok güzel oluyo

ay biliyorum onu ben bizim burda da lokma ya da kulaç derler senin dediğin gibi kandil günlerinde birde arife günlerinde yapılır bizde dağıtılır ama biz bazen sabah kahvaltısına falan da yapıyoruz ya da pazar günleri gündüz öyle atıştırmalık yaparız çok güzel oluyo

he işte o ...kahvaltıdada güzel olur bende kahvaltıda çok severim...domates ..zeytin reçelle falkan..hoş olur........aynından yanii

he işte o ...kahvaltıdada güzel olur bende kahvaltıda çok severim...domates ..zeytin reçelle falkan..hoş olur........aynından yanii

ayy bak nasıl canımı istetdin kızz ay bi de ben onun üstüne salça sürerim şöyleee peynir zeytin çayy acıktım ayollllll

he bak..ne kadar kültürlendin gödeği de öğrettik..niye sevmiyon ..kiiii hamur işini ya..yenmezmi yaaa

hee valla sende olmasan değişik laflar öğrenemiycem bakk...
sevmem yaa ıyyy sen anlatırken bile midem kabardı...

hee valla sende olmasan değişik laflar öğrenemiycem bakk...
sevmem yaa ıyyy sen anlatırken bile midem kabardı...

ay midesi kabarmış allahın endamsızııııııııııııııııı:KK12:
biz yeriz patoşumlaaaaaaaa dimi emelllllll:KK9:
ay valla kızlar şaka maka bu hamilelik dalgasına 3 kilo aldım şimdi 10 gün sonra tekrar diyetisyene başlıyorum o zaman kadar biraz enerji toplayıp bol bol yemem lazım dimi ama sonra yine hasret kalacam bunlraaaaaaaaa:KK14:

ay midesi kabarmış allahın endamsızııııııııııııııııı:KK12:
biz yeriz patoşumlaaaaaaaa dimi emelllllll:KK9:
ay valla kızlar şaka maka bu hamilelik dalgasına 3 kilo aldım şimdi 10 gün sonra tekrar diyetisyene başlıyorum o zaman kadar biraz enerji toplayıp bol bol yemem lazım dimi ama sonra yine hasret kalacam bunlraaaaaaaaa:KK14:
Allahın midesizi...ne bulursan yersen alırsın öyle kiloları ...
Midende bulanmadımıydıda senin öylee o kadar yedinnn

Yaa seviyomda yağda kızartılan şeylerden hiç hazetmiyorum ...
Bu gödeğe de sevmedim hoşlaşmadım hiçççç :KK19:

canım bu yağda kızartılıyo ama öyle ağır olmuyo çünkü evde mayalı hamurdan yapıldığı için ağır değil ama mesela bunu hazır fırından alma ekmek hamurundan da yapıyolar o yağlı oluyo o zaman

Allahın midesizi...ne bulursan yersen alırsın öyle kiloları ...
Midende bulanmadımıydıda senin öylee o kadar yedinnn

yok kız hiç bulanmadı valla habirede yedim kız açlar gibi ağzım hiç boş durmadı diyetisyen kıracak kafamı tam işte o hafta ona gidecektim hamilelik listesi için randevuya gidemeden bebek gitti

geeettttttttt....

:KK9::KK9:

Anladım ama olsun yağda kızarıyoo yememmmm...
Kız valla sen erken başlamışsın yemelere benim hemen bulantılar başlamıştı kusturuyodu son zamanlar yemek bile yiyemiyordum doğru düzgün zaten kilo vermiştim iyicee o dönem...şimdi toparladım...

[
Anladım ama olsun yağda kızarıyoo yememmmm...
Kız valla sen erken başlamışsın yemelere benim hemen bulantılar başlamıştı kusturuyodu son zamanlar yemek bile yiyemiyordum doğru düzgün zaten kilo vermiştim iyicee o dönem...şimdi toparladım...

ay yok hiç öyle sorunum olmadı kusmadım bile hiç habire yedim valla ama bundan sonra nolcak bilemem tabi ay hemen bende çalışmalara başalamk istiyom yine ama korkuyom valla yine bişey olcak diyeeeee

Son düzenleme:
[

ay yok hiç öyle sorunum olmadı kusmadım bile hiç habire yedim valla ama bundan sonra nolcak bilemem tabi ay hemen bende çalışmalara başalamk istiyom yine ama korkuyom valla yine bişey olcak diyeeeee
Ayy canım yaa... ama dr a bir sor hayatım ne zaman daha sağlıklı olacaksa o zman yap...Geç olsun da temiz olsun..
Allahhhh korusuuunnn bir daha yaşamayalımmmmm yaaa...
Benim bu ay tutmamışyaa çok üzüldüm yaa çok şaşırdım niye olmadıkine hemde yımırtlama günüme getirdikk yoksam artık olmayacakmı diyede düşünüyorum...korkuyorumm ama geçte kalıyoruz fahrişş yaaaa şimdi olmazsa okul zamanına gelecekkk iyicee offfff

X